Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy- sa inteleg ca-ti merge businessul.... Felicitari Si la mai multi pacienti! Tu esti singura la cabinet ( e al tau cabinetul presupun)? Ce vei face cat vei fi cu bb2 acasa? Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS] |
Buna !
Nico : cabinetul e inchiriat ! Iar cu bebe 2 voi sta maxim 3 luni acasa ... doar am bona acum , iar pe Sofia planuiesc sa o dau la gradinita din ianuarie anul viitor . Pana o dau pe Sofia la gradinita va fi mai greu, dar am sa imi modific programul la cabinet altfel incat sa lucrez doar dupa-masa si sa fie acasa si bona si Florin ... s-or descurca ei .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 14 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Iti urez bafta si sa iasa cum vrei!
Cand ma refeream la faptul ca acel cabinet e al tau, ma refeream ca esti singura, propria ta sefa, ca nu mai ai statutul de angajat al cuiva strain, nu?
cris_09 spune:
Neataaa!!!
Nu Nico,aici sunt,mananc pufuleti si citesc bazaconii pe net.
Rocsy
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Cand ma refeream la faptul ca acel cabinet e al tau, ma refeream ca esti singura, propria ta sefa, ca nu mai ai statutul de angajat al cuiva strain, nu? Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS] |
Da ... sunt propriul meu stapan si tare bine e sa nu te bata nimeni la cap decat propriile griji
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Azi ma duc cu rezultatul la dublu test pana la doctorita, astia de la Regia Maria au un stil foarte ciudat de a scrie rezultatul, nu am inteles nimic ... practic ... te obliga sa mai faci un drum doar pentru a-ti citi doctorul rezultatul . Cand eram gravida cu Sofia il facusem la Bioclinica unde scria negru pe alb ce te interesa, rezultatul ii spusesem doctoritei prin telefon .... acum ma uit ca mata la portocale si nu inteleg nimic !
Si tocmai ma gandeam ca mi-am terminat serviciul pe ziua de astazi ca maine mi-am luat liber si ma gandeam cata boierie pe capul meu sa stau atat timp acasa fara sa mai fiu pe drumuri ... offf !
NicoletaB spune:
Se pare ca nu scapi asa usor!
Si la mine parca era usor de citit DT-ul, dar om fi imbatranit si s-a schimbat tehnica
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Se pare ca nu scapi asa usor! Si la mine parca era usor de citit DT-ul, dar om fi imbatranit si s-a schimbat tehnica Mamica unui buburuz |
Corect !!!
NicoletaB spune:
Rocsy- pana ma hotarasc eu la bb2 cred ca se schimba si tehnica de facut copii.... Vezi, tu esti norocoasa ai prins aceeasi tehnica la ambii copii...
Eu cred ca va trebui sa postez mai inainte la subiectul cu adolescentii ca sa mai aflu ultimele tehnici