Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Tigrutza, da Matei e cel mare, Luca e floricica cea mica :).
Uite va pun o poza cu el, pentru cine nu e in lista mea de facebook
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397789_2797270984284_1633795378_2525818_1756181926_n.jpg

Nicoleta ce face prichindelul? Al meu inca ma mai trezeste noaptea o data sau de doua ori, da tot e bine fata de cum ma trezea pana acum cateva saptamani.

Asa Cris si eu care credeam ca nu si timp sa scrii :))

Incerc sa mai scriu cand am timp.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Multumesc fetelor!
Cred ca o sa fie frumos, mai ales ca mergem si cu o familie cu trei copii: cel mare de 4 ani si 8 luni, cea mijlocie de 2 ani si 7 luni iar cea mica de 10 luni.

cris La multi ani, sotului!
Sarcini usoare gravidutelor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Zgubby- al meu doarme toata noaptea, doar ca se foieste frate...... Maica-mii i-a pus perna pe fata si si-a trantit fundul peste. In timp ce ea incerca sa-l dea la o parte ca sa respire, fi-miu craunea ca-l deranjeaza. Cand doarme cu mine si ta-su eu ma intorc cu spatele ca are talent de a ma lovi cu calcaiele in sani, asa ca doarme cu fundul in nas la tacsu. El intotdeauna trebuie sa doarma de la mijloc in sus de unde ni se termina noua capul. Asa ca sa nu cada din pat, trebuie sa dormim noi de la jumatatea patului in jos. O distractie ce mai!

Alina- cred ca va fi o bucurie si o joaca continua pe capul copiilor. nu stiu voi cum o sa va intoarceti, dar bucuria lor merita orice oboseala a nostra.

Acu' eu nu stiu daca la vara sa-l mai iau pe fi-miu cu mine in concediu. Dupa experienta din toamna, in care la masa mancam si beam in 5 minute. Aruncam pe gat ca intr-un sac m-am jurat ca nu mai plec cu el pana nu o sti sa stea singur la masa si sa manace fara sa traga de una alta..... Dar acum cand imi fac planurile cand ma gandesc la varianta fara el ma simt tare nemernica pt gandurile mele... Am luat in calcul ca cu el sa mergem 2-3 zile o data la mare si o data la munte (ca sa-mi spal din pacatul cu plecatul fara el). dar nu stiu cum voi sta cu timpul, asa ca sunt intr-o mare dilema!

Voi cum procedati?

O seara buna1 E timpul sa mai plec si eu acasa ca au inceput astia sa sape la statuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Alina- cred ca va fi o bucurie si o joaca continua pe capul copiilor. nu stiu voi cum o sa va intoarceti, dar bucuria lor merita orice oboseala a nostra.

Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS]

Aerul de munte o sa-i oboseasca, si sper sa doarma bine.
Cel putin ma scuteste faptul ca nu m gatesc. Mancam la restaurant si ne jucam.
Ne distram si noi cu ei.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Dau cafelutza!

Eu n-am curaj sa merg cu al meu la restaurant... Distractie placuta!

Bag nasu in calculator caci am de lucru. Poate ne reauzim mai incolo!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Si la noi a fost "altfel" concediul de anul trecut,la plaja numai alergaturi de la umbra la soare,nici un pic de relaxare,masa servita pe rand,infulecat pe fuga,copil flamand,nu vroia sa puna nimic in gura....
+ca am mers cu un cuplu de tinerei,care dadeau ochii peste cap(in sinea lor) cand vedeau copilul asa agitat.
Cu toate astea nu as pleca in concediu fara Sebi,insa as vrea sa mergem cu alti prieteni,care au si ei copii,ne inteleg,si putem face cu schimbul pe "dadacii",cum se intampla cand mergem la aniversarea vreunui prichindel
Astea fiind spuse,am incalecat si eu pe tastatura,si m-am pus pe treaba asa

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza pana la 3 noaptea am stat si l-am pazit pe Luca sa-i scada febra..offf saracutu a avut febra mare azi noapte..

Zguby dar cum esti pe FB ca probabil te am in lista..

Alina distractie faina la munte..

Nico exact asa se foieste si Luca nopatea, cand pe mine cand pe tati, il mai pun in patut dar mai mult cu noi doarme..cand nu il supara nimic doarme in patut pana dimineata..

nici noi nu prea mai dam pe la restaurant tot din cauza de copil agitat asa ca mai bine stam acasa..dar in concediu n-as pleca fara el, pur si simplu nu pot sa stau departe de el si cel mai bine e langa mine..am si eu fixurile mele..

Cris in primul an, Luca avea 2 luni jum atunci am fost cu inca 2 familii la mare, copii lor avand atunci 1 an jum si noi bineinteles ca stateam linistiti ca al nostru dormea mai mult si ei umblau dupa copchii..nu iti spun cum era cand mergeam la masa dar asa as mai merge dar cu copii apropiati ca varsta

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dimineata,

Ce dragut, ca au intrat si mamici care nu ne-au vizitat de multa vreme....

Noi suntem bine, mie mi-a trecut rubeola, sunt ok.
Despre Tudor ce sa zic, e un scump, este la fel, innebunit dupa frate-su, insa la noi e dragoste cu nabadai, acus se pupa si se iubesc, acum se cearta si se bat. Matei tipa la Tudor, Tudor nu se lasa nici el, il ciupeste pe Matei, il musca....Incerc, pe cat ma mai tin puterile sa le explic calm, ca nu e bine, nici Matei sa tipe la cel mic, nici Tudor sa mai muste....etc. Evident, Tudor il imita pe Matei in toate cele....il cauta prin casa, il striga atunci cand e plecat la gradi...
Stiu ca nu e corect sa fac diferente intre copii, insa nu pot sa nu remarc, ca fata de Matei , cu Tudor lucrurile nu merg chiar ca la carte, adik, eu acum, nu mai reusesc sa fac cu Tudor aceleasi lucruri pe care le faceam cu Matei la aceeasi varsta. Cu Tudor, inca nu putem invata culorile...nu stiu, ori nu mai am eu aceeasi rabdare, ori el nu este la fel de receptiv ca si Matei, de poezioare....nici vorba...Un lucru e clar, intelege tot...dar nu raspunde cum as vrea eu....
O faza amuzanta: eu ii spun poezia cu piticul, incet, frumos, cu gestica aferenta,il rog si pe Tudor sa repete si el raspunde dand din cap:" Daaaaa", asa aprobator, cu alte cuvinte: hai, spune tu, mama, ca eu nu am chef....
De olita, ce sa mai vorbim, se aseaza pe olita, stie ca acolo tr sa faca pipi dar dupa ce s-a asezat si sta o secunda, se ridica si spune "data" = gata (cred ca am mai povestit faza asta, dar nu am depasit-o).
Cam asta e cu noi....

Mergi la inceput

Alina, ce dragut ca mergeti la munte....Am facut si eu o rezervare la Casa Magica la inceputul lui decembrie, dar am anulat-o pt ca nu era zapada si nu prea avea rost sa mergem...
Poate imi dai si mie PM cand revii, despre cum au fost conditiile la pensiunea aceasta, pt ca am vazut review-uri ok si preturi bune ()

Sarcina usoara, mamicilor gravidute....si weekend frumos tuturor...

Mergi la inceput

aaa, Nico, nu esti singura mamica "rea", recunosc ca si eu am avut ganduri din astea, ref la concediu cu Tudor. Acum sunt in cautare de oferte EB pt Antalya, la vara si recunsoc, ca mi-ar fi priit mai bine la mare, la soare fara Tudor, adik cu el va trebui sa alerg de colo, colo, sa ne tinem de programul lui dar parca, nu, nu, fara moaca aia a lui de suricata, nu pot, trebuie sa fie si el langa noi...dar, recunosc, mi-a trecut asa, un gand.....

Asta e, noua o sa ne tihneasca concediul mai pe la pensie, incolo

Mergi la inceput