Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune -4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Laura25, avem nevoie de ajutorul tau, ne citesti ? vrem sa ajunga Mosul la copiii sarmani de langa Bacau, al caror caz l-ai prezentat. Cum sa facem ?

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Back to business...

Eu sunt disponibila duminica dimineata, marti dupa 19, miercuri dimineata...daca organizam ceva (cumparaturi, sortari, facut de pachete) vin.

Despre hainele ramase la depozit...sunteti de acord sa facem cate un pachet pentru copii de la subiectul Pentru Copii - haine, cosmetice...daca responsabilele subiectului sunt de acord. Asta dupa sarbatori, desigur. Ma gandesc ca nu strica niciodata niste haine. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Corina, telefonul meu e dat pe mute si nu-l gasesc !!! e in casa, sigur, dar nu stiu unde !!!

esti super tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Back to business...

Eu sunt disponibila duminica dimineata, marti dupa 19, miercuri dimineata...daca organizam ceva (cumparaturi, sortari, facut de pachete) vin.

Despre hainele ramase la depozit...sunteti de acord sa facem cate un pachet pentru copii de la subiectul Pentru Copii - haine, cosmetice...daca responsabilele subiectului sunt de acord. Asta dupa sarbatori, desigur. Ma gandesc ca nu strica niciodata niste haine. Ce ziceti?

sa stii ca si eu m-am gandit la copilasii de la "pentru copii". si cred ca avem pentru toate varstele.

pana cand mai putem beneficia de spatiul de depozitare?

Mergi la inceput

da, dragelor, hainutele trebuie sa ajunga la cei care au nevoie de ele. Dupa ce trimitem si la orione si voluntari, probabil vom muta restul de hainute in anexa mica, ne spune Di pana cand beneficiem de spatiu.

Mergi la inceput

Corna, zi pe PM daca este ceva urgent.
Fetelor, tre'sa ma ocup si de casa , sa iau brad, costul de ren pt baiat (serbarea este luni), ceva chestii urgente prin casa ( mancare, curatenie, etc), dar sunt pe-aici si citesc.
Va pup, sunteti exceptionale si ma bucur ca fac parte dintr-o echipa de mare succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

papanashule, baga un oki pe la bazar, ca te-am intebat ceva...sunt in ceata, stii tu...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele.

Va daruiesc un buchet mare de (virtuale, din pacate) pentru tot ce ati facut si faceti.

Mi-ar fi placut nespus sa ajung si eu cu Lucas, din pacate am avut o problema la gradinita, un coleg de grupa s-a imbolnavit de scarlatina si s-a declansat nebunia analizelor, s-a mai descoperit virusul si la alti copii, posibil sa nu se mai tina serbarea ina acest an, etc. Lucas este ok, din fericire, dar ieri dimineata l-am scos din casa la 6, sa mergem la analize, iar saracul a adormit bustean aseara pe la 6, nu mai aveam cum sa-l trezesc pentru petrecere. Ma bucur tare mult pentru voi si ma bucur ca Dici m-a lasat sa arunc un ochi in sala, prin skype.

Astazi am facut si eu o mica depunere, ca donatie, si am o intrebare: pana cand se pot plati banutii pentru licitatii? Ca ma tot gandesc sa licitez si eu pentru ceva, dar vreau sa vad daca termenul limita in ofera aceasta posibilitate, ca nu stau prea bine cu banii in aceasta perioada.Intamplator obiectul la care ma gandesc nu a fost licitat deloc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Corna, zi pe PM daca este ceva urgent.
Fetelor, tre'sa ma ocup si de casa , sa iau brad, costul de ren pt baiat (serbarea este luni), ceva chestii urgente prin casa ( mancare, curatenie, etc), dar sunt pe-aici si citesc.
Va pup, sunteti exceptionale si ma bucur ca fac parte dintr-o echipa de mare succes !

Eu asteptam un raspuns...de fapt nici nu trimisesem mesajul...am scris dinnou, astept raspuns .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dragelor, intru si eu cam tarziu, dar acum am ajuns la butoane.
Aseara mi-am condus sotul pana in depozit si am lasat pachetele ramase (sper ca le-ati gasit) iar pe la 12 noaptea imi culcam si eu copiii. La 6.45 a sunat casul si m-am apucat de imbracat si impachetat copii.
Eu cu cel mare - la baschet unde a avut doua meciuri: primul pierdut iar in al 2-lea Dinamo (unde joaca el) a invins Steaua. Maine alt meci.
Sotul cu cel mic s-au dus la concursul de inot si au venit f fericiti acasa: doua medalii (uina de argint si alta de aur).
Maine, asa cum v-am zis avem un meci, o petrecere de copii si nu in ultimul rand concertul lui Banica. Viata grea! Eu cand mai dorm?

Acum ca sa revenim la eveniment, am vandut serios la jucarii, ati vazut? Pareau bani putini pentru ca au fost persoane care au venit cu hartia de 1 milion si a trebuit sa le-o schimb, asa ca erau putine, dar si mari .
Luni seara as putea sa ajung pe la depozit sa mai jut, dar nu singura... Mai merge cineva?

Mergi la inceput