Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune -4
Raspunsuri - Pagina 64
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Azi am primit un mail superdragut. Treceti numele vostru si.... www.obtampons.ca/apology si o intrebare - pe ce nume e rezervarea? Anya |
Simona, rezervarea
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
mari_paun spune:
heeeeiii inimoashelor
anya frumos mesajul
azi a sosit soi la mine moshul de la prietenii dc
va multumesc pt daruri, e supergest
si sotul a fost incantat
azi am iesit cu fetele si presedintele asociatiei la o pizza, ca pt sf de anputina socializare, nu mai mult de 1 ora ca asta e cu bb
va
diannaalex spune:
Distractie placuta asteptam poze.
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
papanash spune:
a venit mihaela..a venit andreea_as
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
mari_paun spune:
citat din mesajul lui papanash a venit mihaela..a venit andreea_as ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
deci ...gasca mare!
data viitoare ma lipesc si eu
Andreea_AS spune:
Fetele....asteptam poze:)
A fost tare frumos. Multi papanasi....si portocale decorate superb!
Andreea_AS spune:
A, am fost multe....eu am mancat pe un colt de o masa! Nu am numarat -dar sincer, nu am putut sa fac o singura poza ca sa prind in ea pe toata lumea....
Fetelor, la toate?
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Andreea_AS A, am fost multe....eu am mancat pe un colt de o masa! Nu am numarat -dar sincer, nu am putut sa fac o singura poza ca sa prind in ea pe toata lumea.... Fetelor, la toate? |
Nuuuu, eu la lucru...pasare de noapte, astept pozele....
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Nuuuu, eu la lucru...pasare de noapte, astept pozele.... CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
Eu am trimis cateva, n-au ajuns inca?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
dicirstea spune:
8
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare