Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune -4
Raspunsuri - Pagina 35
mihaela77O spune:
Buna seara si de la constanta,am finalizat cu Boti,ultimele cumparaturi,adica azi am cumparat tot ce tine de porcarii(mancare traditionala),noi am fost foarte multumite sufleteste,ca le vom umple masa de Craciun!
maine seara mergem la familiile din Nisipari si Poarta Alba!
recunosc ca am emotii!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO
diannaalex spune:
Am fost si eu la cumparaturi am luat suc, cornuri, portocale, bomboane , pentru copii de la gradi iar pentru familii pe langa astea am luat zahar, ulei, carnati, faina, detergent. Maine merg la gradinita am o groaza de emotii cred ca nici nu o sa pot dormi, vineri voi merge la cele 2 familii. O sa revin maine cu impresii si poze, sa imi tineti pumnii. Va felicit pe toate pentru tot ce ati facut si la mai mare. . Este prima mea actiune de acest gen asa ca va imaginati cum ma simt.
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
laura-s spune:
A ajuns si Clujul acasa, dupa 12 ore de drumuri si peripetii.
A ajuns Mos Craciun la mai multi copii decat ne-am pregatit noi; cei de la DPC mi-au zis ca la Garbau vom gasi familia cu 5 copii a caror mama a murit de cancer in 6 decembrie, dar la fata locului "am gasit" 8 copii, de fapt cei 5 copii sunt ai doamnei decedate si cumnata ei ,care sta tot in acceasi casa are si ea 3 copii si acum ii va ingriji pe toti 8. Am fost putin uimite, nu stiam ce vom face, dar am avut pentru toti cate ceva: pampersi, haine, jucarii, incaltaminte cel putin cate o pereche/ copil, 3 banane, 3 portocale, un mos craciun de cioco, o guma maoam, o punga pufuleti cu surpriza, o ciocolata mare si una mica, un suc la cutie mica si cate o napolitana;am mai pus in pungi si bomboane de pom si in unele pungi cu napolitane.
Fiecare copil a primit cate o jucarie noua si o haina noua.
Am primit cam 130 kg de cartofi de la o membra DC din Cluj (o las pe ea sa va spuna numele daca vrea), am cumparat carne, porc, carnat, pui intreg, caltabos, margarina, ulei, conserve, cascaval, branza topita, salam de vara, cremvusti, si nu mai stiu.
incerc sa pun si poze, dar nu cred ca stiu; daca nu reusesc le trimit pe mail cuiva dintre voi.
Copii au fost foarte fericiti, cautau in pungile de cadouri, unde am pus jucariile si dulciurile, cautau asadar cu fata plina de bucurie.
Sincer in prima faza am ramas socata, nu va pot descrie imaginea care ne-a marcat...la prima familie vizitata, cea de la Garbau: un bebe de 1an si cred 7 luni (sau 4 luni ca nu mai retin) statea culcat intr-un patut, dar nu arata a patut, era ceva.... cu o plasa si fara saltea.... si cu o flanela pe el si cu pampers....a inceput sa planga cand ne-a vazut, dar sora mai mare de 14 ani (care noi am crezut ca e baiat si are vreo 8 ani) a luat-o in brate si i-a spus sa nu mai planga ca il schimba acum. Atunci le-am dat pampers adus de noi si Veronica nu a rezistat si l-a schimbat ea....
Va multumim din suflet, maine mai revin cu alte detalii, dar acum merg la o baie lunga si fierbinte...
Poate mai intra fetele sa va spuna cum li s-a parut lor acesta experienta.... eu una nu imi pot scoate acel bebe cu patutul lui din cap....
Va pup si va multumim.
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
Teutz spune:
Aka, Miremia
Laura-s, Veronica si cine a mai fost la Cluj
Cata emotie transpare din mesajele voastre... Bravo! Felicitari mamici sufletiste!
Diannaalex, Mihaela, succes maine! Va asteptam sa ne povestiti!
manuelacrina spune:
Aka, Miremia am toata admiratia pentru voi , sunteti mai mult decat minunate !!!! sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii voua asa cum aduceti voi altora !!!
Felicitari si fetelor de la Cluj !!
miremia spune:
Va multumesc mult, a fost o zi grea dar frumoasa!
Va felicit si trimit un brat de tuturor, fiecare ati contribuit la bucuria acestor copii! Azi Teutz a muncit foarte mult la pregatirea cadourilor pt copiii de la Nasta, mii de multumiri!
De dandusa nici nu mai zic, de cate ori am mers la depozit am gasit-o acolo, aranjand si sortand colete. Nu stiu de unde are atat energie. Sanatate multa micutului!
O las pe Aka sa povesteasca la subiectul deschis de Alinuk, eu nu prea as avea ce spune pt ca nu am fost de fata cand au primit cadourile, i-am zarit doar putin prin geam.
pt voi toate, sunteti minunate!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alinuk spune:
Miremia, Aka bravo fetelor!
exceptional ce treaba ati facut voi azi
efort nu gluma, si credeti-ma stiu ce inseamna traficul infernal din perioada asta prin Bucuresti, parca toti ies in oras cu masinile, parca toata lumea vrea sa cumpere tot
Nu a fost deloc usor si ma bucur ca ati finalizat si voi actiunea!!!
Felicitari!
Di maine inchei plutonul de Bucuresti!!!Succes.
Fetele din tara... vad ca vin si ele cu fortze proaspete
Laura-s 12h de peripetii.uau
ce povestiti voi acolo
eu am rau fizic la vederea copiilor mici suferind
130 kg de cartofi? unde-i depozitati? eu nu am vazut la un loc mai mult de 5-10kg, si de cumparat o data mai mult de 2-3 never ever
asa ca 130kg mi se pare enooorm
(sper ca nu va puneti pe carat la saci de cartofica mai avem treaba cu voi si la alte actiuni, si la anul...samd)
Diana, Boti, Mihaela succes si voua fetelor!
Va rog, este important ca fiecare la finalizare sa intre la subiectul de la generale inceput de mine si sa posteze impresii, imagini eventual.
E un feedback necesar pentru toti cei care au donat si s-au implicat in vreun fel. E frumos sa stie unde si in ce fel s-a finalizat campania..pe fiecare actiune si locatie in parte.
seara linistita va doresc
si maine o zi in care sa daruiti si sa colindati cu Moshul
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
invitatie pt 16 decembrie!!!!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
dariastoica spune:
off Laura-s, nu ma pot opri din plans, sa va dea Dumnezeu sanatate. Sigur este acolo sus o mama care va mangaie sufletele
laura-s spune:
Da, am avut multe peripetii: ne-am pierdut cand am mers la a doua familie, intrebam pe toata lumea pe unde trebuie sa o luam, fiecare ne raspundea in felul lui: un mos foarte dragut, a zis ca nu e bine pe unde mergem ca trebuia sa mergem pe celalalt drum (dupa ce noi deja facusem vreo 4 km gresiti si ne-am intors pentru a ajunge pe drumul bun.
Ca in cele din urma mosul sa ne spuna sa mergem tot inainte si sa viram la dreapta.......
Alta peripetie: Ioanei i s-a desfacut snurul cu care era legata aparatoarea de Volan si in timp ce ea desfacea in continuare snurul, eu, de pe scaunul din dreapta conduceam....
Voi intra si la generale, dar maine, ca azi nu mai pot; a meritat tot efortul, dar acum trebuie sa ma refac....
Va pupam si va multumim tuturor.
Felicitari si celorlalte fete care si-au terminat misiunea.
tuturor.
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
eumada spune:
Sa inteleg ca asteptati sa ma intorc sambata de la Secuieni sa vedem daca am nimerit sau nu?Sau sa fac dare de seama?Sunt si eu curioasa....sa fim sinceri....abia acum am aflat ca-s 10 oameni acolo.....nu conteaza asta....u credeam ca-s vreo trei patru......acu` am priceput care e treaba...
O sa va povestesc....dupa ce ajung...vineri ma duc la shopping cu Eva....apoi o duc la mami...apoi ma intorc si incep sa pregatesc pachetele....sa vedem ce masina folosesc.....nu am asigurare la hillux..din pacate..nici cauciucuri de iarna...nici rov.,ca era perfecta..asa ca o sa ma descurc cu ce am....eventual iau o duba pt.care am voie sa conduc cu "b"....sunt curioasa cum e la oamenii aia...o sa incerc sa plec dimi..tare de tot....
Am si aparat nou....acu` merge si cel vechi si papanash...daca nu-s bune pozele la bon sau factura..iti trimit cu confirmare de primire...ok?
va pup..o sa ma descurc eu....va pup.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....