Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune -4
Raspunsuri - Pagina 26
mari_paun spune:
papanash, alinuk, fetele multumesc
astept sa intre banutii in cont si sa merg la cumparaturi: dulciuri si fructe pt copilasii speciali din Slobozia
Teutz spune:
Of, cat de rau imi pare de Aka, pentru ca a batut atata drum degeaba! De Alinuk ce sa mai zic!? Sper ca paguba nu e foarte mare.
Maine dimineata voi merge la depozit. Se mai anunta cineva?
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Buna fetelor, Am vreo doua magazine cu 13 lei in zona, pot sa intru sa intreb de pijamale daca vreti. O sa iau listuta cu mine si daca gasesc la un pret bun va spun in maxim 2 ore. |
Mirela, vezi ca din lista aia au fost cumparate pijamale pentru copii sub 3 ani. Sper sa nu incurc borcanele...Gabby2001 - mai ne zici o data ce ai cumparat?
Oricum, inainte de a cumpara, trebuie vazut cine merge la Nasta.
papanash spune:
cine a ridicat pachetele pt slobozia de la depozit ???
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
aniris spune:
Am promis pachet, nu am mai ajuns, asa ca am pus 100 ron in cont.
Va admir din tot sufletul pentru ce faceti.
papanash spune:
ACUM AU PLECAT SPRE:
Slobozia-Mari_paun = 400 RON
Vaslui- dianaalex = 400 RON
Fetelor, va urez spor la cumparaturi, sa faceti fericiti copiii si parintii deopotriva
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
eumada spune:
PAPANASH,o sa ia legatura Gaby sau Andreea cu tine ,sa-mi faceti un fel de lista cu ce ar trebui cumparat exact.....eventual marca....si ce fac cu factura....dupa.Cui o trimit sau care e procedura?Sper sa ajung sa-mi iau aparat foto,daca nu zau ca ii pun sa semneze pe factura,ok?
Eu ma chinui sa ajung sa-mi iau o camera...sper ca pana vineri sa iau,ca-mi trebuie.Astept instructiuni in continuare.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
manuelacrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cricor
Mirela, vezi ca din lista aia au fost cumparate pijamale pentru copii sub 3 ani. Sper sa nu incurc borcanele...Gabby2001 - mai ne zici o data ce ai cumparat? Oricum, inainte de a cumpara, trebuie vazut cine merge la Nasta. |
S-au luat din Flora numai 2 pijamalute pt copilasi de 2 ani, 1 fetita, 1 baietel.
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash ACUM AU PLECAT SPRE: Slobozia-Mari_paun = 400 RON Fetelor, va urez spor la cumparaturi, sa faceti fericiti copiii si parintii deopotriva ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
multumim papanash pastram bonul si-l inmanam la serbare