Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune -4

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu credeam ca am 3 chei diferite, de la intrari diferite, nu ca sunt identice.
Cricor, am zis sa nu mai lasam cheia acolo fiindca erau chestii valoroase, dusesem si de la licitatie.

fetelor, pozele de la Opera sunt fantastice,as inrama cateva.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Fetelor, haideti sa ne grupam si pentru locatii, cine merge cu Alinuk. Mie imi este imposibil sa mai plec de la program, parol.
deci, cine merge maine la Domnesti ? Haideti, curaj , o sa iasa foarte frumos !

Mergi la inceput

Rall, te rog sa ne spui ce ai de gand sa faci cu familia din tg Bujor, in afara de a le duce ce am pregatit pentru ei, poti sa mai cumperi alimente ? Poti ( ai cu ce ) sa-i aduci intr-o seara in Galati sa le aratati orasul impodobit ? cine te ajuta ? Hai sane povestesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

bUNA FETELOR.....EU MAI TREBUIE SA MERG SAU NU LA COPIII DIN FAMILIA cRISTINEI DE LA BUTNARESTI,SECUIENI?Era vorba sa le duc colete si p[entru cosul de craciun.
A ramas stabilit sa merg eu...

Asa am vb cu Gaby 2011 aseara pe mess....a mai luat legatura cu cineva dintre voi sau cum e?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

O sa mergi Mada, azi m am chinuit cu niste cutii prin taxi pe vremea asta ca sa nu las pe saraca Cricor la care ma gandeam sa le care ea pt ca am simtit ca e responsabilitatea mea si vreau sa ti ajunga pana vineri sigur.Nu am avut cum sa ajung la posta pe ploicica asta, am sunat la curier cica sunt aglomerati si numai dupa amiaza vin sa le ia sau seara pe la 7 max daca suni dim la ei,eu maine plec in provincie dar vreau sa ma intorc pana la 7 seara sa le dau dim tel sa vina seara sa le ia .mai am de facut o cutie cu plusuri din cele date de dandusa si gata, sper.M am intalnit pe seara si cu Teo pt ADRIANA fetita de 5 ani sper sa i vina rochita frumoasa care i a dat o dandusa, am pregatit un colet si pt Eva, 2 ani, mamagiuliei sa le anunti, poate ajunge pana sambata la ele, o sa l pun la posta si pt Florina si fratiorul Alex ca vin maine la control si o sa vina Andreea_As sa ia coletul in seara asta.Si cam atat deocamdata, daca as fi avut timp faceam pachete pt toti copii nostri de pe forumul de umanitare dar nu mai e timp si oricum vor ajunge hainutele ramase si jucariile la cine are nevoie asa ca e ok.
papanash iti trimit contul Madalinei pe Pm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Nu se mai lasa nici o cheie local?

Cine a fost la depozit? cum mai e? Eu am asa..niste cosmaruri cu toate pachetele alea..mai sunt multe?

poti sa stai linistita e aproape gol, au mai ramas putine pungi, cutii si Orione complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Si miercuri la Cluj cine vine?
Va asteptam cu drag. acum seara a mai venit cineva care a citit pe forum (Ani)la mine si am mai primit haine de baiat 4 ani si ceva pentru adulti. Daca credem ca sunt prea multe cele pentru adulti, VOM FACE cate un pachet si pentru adultii din cele doua familii.
Am primit si pampersi de la prietenele Veronicai si ale lui Anca, multumiri, asadar vom mai cumpara ceva dulciuri si fructe si mai multa carne. Pentru cei doi tineri ne vom axa mai mult pe mezeluri, crenvusti, carnat, dar si un pui si ceva carne, ca nu stiu ce stiu ei gati, cum se gospodaresc; mai bine le luam mai multe conserve si neperisabile.
Va las acum ca mai am de facut pachete si e neaparat sa le termin azi ca maine am micro-rev-ul si nu mai am cand.
tuturor si bafta maine la Domnesti. Sa ne trimiteti poze.
Laura

Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Au ajuns azi coletele de la Emanouella si inca 2 din Bucuresti, dar nu recunosc dupa nume, sunt pline cu hainute jucarii si dulciuri foarte frumoase. Abia astept sa ajung cu ele la copilasi am deja emotii. Multumim din suflet . Maine dupa 4 ajunge si coletul de la Mamagiuliei, multumim din sulfet

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Fetelor, haideti sa ne grupam si pentru locatii, cine merge cu Alinuk. Mie imi este imposibil sa mai plec de la program, parol.
deci, cine merge maine la Domnesti ? Haideti, curaj , o sa iasa foarte frumos !

Eu vroiam sa merg, da maine chiar nu pot ca tb sa merg la tara cu cumnatii, sotul deja e acolo, a taiat porcul, dar ma intorc seara.ce bine era sa fie alta ziSucces Alinuk,sa vii cu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Alinuk succes pe maine sunt sigura ca va iesi frumos tare.

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun

Mergi la inceput

aoleu, si pachetele pentru nasta, unde sunt ?

Mergi la inceput