inceput de raceala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

eu iti recomand un kiwi/zi. face minuni.
are concentratia mai mare de vit C decat citricele.

SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

oscillo, vit C si la noi merge foarte bine siropul cu echinaceea

La mine (ca adult) functioneaza combinatia ibuprofen + sirop echinaceea de la copil. Daca iau vreo 2 zile, raceala se "retrage" fara sa mai "izbucneasca"

La Cristi evit ibuprofenul, ii dau doar uneori.

Ribomunyl si pe urma Bronchovaxom a luat si al meu, vreo 5 ani la rand, in cure de primavara - toamna. Nu stiu sa zic daca la ajutat sau nu, el oricum se imbolnavea foarte des. Sa zic ca anul asta, in clasa a 2-a, e mult mai bine. Caci anul trecut am "tras" la greu cu el.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Rinara .
Si eu sunt exact ca si tine, te inteleg perfect, am citit si celalalt subiect.

Hai ca se fac ele mari si ne mai linistim! (Oare?)

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rinara19 spune:

Raluka eu am ajuns la concluzia ca nu o sa ne linistim niciodata.Mama si acum daca nu o sun doua saptamani ca ne vedem mai rar,e departe,imi zice ca stie cand ceva merge rau,simte.

Si din experientza ei de mama a 5 copii,imi spune mereu ca daca era ca mine murea de mult,panicoasa si fricoasa,dar desi a fost mai dezinvolta decat mine,tot isi face griji si acum si cel mai mic copil al ei adik eu,are 30 de ani,dar grijile nu se opresc niciodata,doar ca trecem mai usor peste ele.

Astept si eu ziua aia,cu copii mari si cu griji mai putine,dar oare va veni??

Sa ai sarbatori fericite si sanatate cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Rinara, rabdare si incredere. Mai fa un copil si o sa fii atat de coplesita de raceli si boli, incat nici nu vei mai baga in seama ochii inlacrimati sau niste secretii nazale usoare. Si asta fara a fi denaturata. Daca as fi fost panicoasa sau sperioasa, ar fi trebuit sa ma mut la spital. Cu mana pe inima-ti spun, am dus-o din raceli in raceli de cand am copiii. Anul trecut, fara sa exagerez cu nimic, copilul meu de un an si ceva a fost bolnav din februarie pana la sfarsit de iunie continuu. 5 luni in care nu a avut 7 zile legate fara simptome de raceala. Si au fost raceli repetate, diferite. Unele cu muci si tuse, altele cu febra mare.......Eu sunt total impotriva stimulentelor de imunitate. Pur si simplu nu cred ca imunizezi copilul decat prin contact repetat cu virusurile diferite si prin calirea organismului in alte moduri: scos afara, expus treptat la frig, temperatura mai scazuta in casa, etc. Anul asta pare ceva mai bine. Adica baietii sunt mai rezistenti decat alta data. Pana acum au racit usor de 2-3 ori si nu a fost nevoie de nici un antibiotic. Iar antitermice le-am dat doar cand au fost febrili. In schimb fetita care e deja mai mare si e al treilea an de gradinita mi-a racit mai des ca-n alti ani.
Lasa organismul sa lupte cu raceala si nu mai abuza de prea multe combinatii de stimulat imunitatea. Fixeaza-te pe o schema si mergi pe schema respectiva, care ti se pare tie mai de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Nici eu nu i-am dat niciun fel de imunostimulatoare, cu atat mai mult cu cat i-am facut printre alete analize, si imunograma, care a iesit foarte buna.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput