PROBLEME DE BAIETI -URGENT
Buna fetelor,
Nu am mai scris de foarte mult timp pe acest site.Acum am nevoie de sfatul vostru.Baietelul meu de patru ani si jumatate a facut o galcuta la puta in partea de jos.Doctora de familie a zis ca nu scapa de ea decat cu taietura la spital.
Nu exista altceva?????????O alifie sau alt tratament????????Va dati seama ca sunt ingrozita pentru ca , a mai fost operat de hemagiom in obraz cand era mic pe la un an si doua luni si de atunci nu vrea nici sa intre in spital.Cand vede doctorii e jale.
Galmuta nu se mareste si nici nu-l deranjeaza pana acum i-am dat cu rivanol si tetraciclina ma gandeam ca scapam de ea.
Astept sfaturile voastre.Multumesc.
Raspunsuri
roxy spune:
draga Dragm aceasta galmuta cum ii spui tu este o adunare de smegma (o substanta alba, cremoasa sa spun asa) si la baie cand sta in apa calduta asa cum ii faci baie, spala-l la puta incercand sa decalotezi, adica sa tragi de pielita in sus, usor, fara durere, si ai sa vezi la locul de lipise a pielii cu puta ceva alb ca o branza.Asta cu atentie si insistat cand face baie , va iesi.Problema ar fi daca in urma intrarii de praf, mizerii s-ar infecta si atunci ar necesita tratament.La noi in tara una doua se sare la cutit.Aici nu, si se recomanda doar atunci cand copilul nu poate urina .Eu i-am curatat pe amandoi de asa ceva si am reusit sa fac galma sa coboare incet spre iesire si am scapat de ea.Nu e periculoasa, e doar un surplus produs de corp.Are rolul lui de lubrefiere , nu e mizerie.
Incearca la baie.Rivanolul sa zicem ca e dezinfectant nu strica , dar tetraciclina de ce? Ca nu e infectie.Daca nu-l doare va puteti juca impreuna la baie si sa-l lasi pe el sa se joace cu puta in apa, se va curata .
Revin sa-ti spun ca avem baieti de o varsta (cel mic la mine ).Sa fie sanatos.
Androix spune:
Asta vroiamsi eu sa intreb daca este smegma sau o umflatura pur si simplu.
Oricum nu te panica, mai consultati un medic.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
papanash spune:
eu nu as recomanda absolut nimic, nu se stie dintr-o simpla descriere daca este smecma sau altceva.
Poate fi destul de periculos sa intervina mama, cel mai bine este sa mearga la medic, la alt medic pentru o alta parere.
Prina dr ce a zis ca este, in afara de faptul ca recomanda interventie chirurgicala ?
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
lulu77 spune:
galmutza e fix pe putza sau pe langa putza, chiar pe /sub outze ?
ca ma gandesc si la o umflatura/galma specifica herniei inghinale.
daca e vb de putza, rivanolul rezolva, nu cutitul, dar totusi un consult la medic e si mai bine.
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina