cum pot pastra avocado??

cum pot pastra avocado?? | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

help!
am primit cateva kg de avocado. cum il pot pastra??? cum se poate congela?
multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Buna. Nu cred ca se poate congela dar e adevarat ca nu am incercat niciodata. Eu as incerca sa il tin la rece, dar din cate stiu este destul de perisabil chiar si asa. Prevad o perioada plina de guacamole pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

La temepratura camerei (20-23 de grade) in mod sigur se va strica destul de repede. Eu daca gasesc de cumparat mai crud il tin pe masa din bucatarie si in 4-5 zile deja e moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Se poate congela. Cand era fetita mica nu manca un avocado intreg ci doar 1/4. Restul il puneam in pungute(cate 1/4), fara coaja si la congelator. Dezghetat in frigider si consumat imediat altfel se inegreste.
Avocado taiat il dadeam cu zeama de lamaie ca sa nu oxideze dar se poate pastra o zi la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Se poate congela,taiat cubuletze sau chiar fisii!

Eu as incerca insa sa invelesc fiecare fruct in hirtie(ziar9si sa le tzin in camara intunecoasa,ca pe mere!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc frumos pt raspunsuri.
acum ma "ocup" de el ca este f copt si daca il mai las se strica.
il voi congela feliute si pisat piure+ lamaie sa tina mai bine.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

in hartie de ziar se coace.
varianta congelatorului pare cea mai buna.
(eu stiu ca nu se innegreste daca ramane in contact cu samburele, dar habar n-am daca e adevarat si la decongelare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am stropit fiecare felie cu zeama de lamaie.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu il faceam puree, cu un strop de zeama de lamaie si in pungute la congelator.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

si eu il congelez in portii, aici avocado e imeens! eu congelez jumatatea de avocado fara coaja, fara sambure,invelita bine in folie de plastic...am observat ca daca pasez avocato si congelez , imediat dupa descongelare, este apos, mie nu-mi place consistenta.pun bucatile invelite in folie de plastic, apoi in pungute din alea speciale cu zipper si se pastreaza f bine, acum...nu stiu cat poti sa le pastrezi, chiar la congelator fiind.

Mergi la inceput