Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 4
adinutapop spune:
[quote]citat din mesajul lui DenyAnd
Sunt si eu pe aci, dupa job ca de obicei.
Cam bate vantul pe aici
La mine, nimic nou, astept sa treaca zilele.
Azi am facut un dush la pranz si mi-a stat un pic rau de la aburii calzi.
Pe cand eu de obicei stau bine cu aburii calzi de sub dush, mai ales fierbinte ca imi place mult sa stau la caldura. Uite ca azi nu prea am rezistat ca ma sufocam rau, spre lesin.
DenyAnd, 3 lucruri mi-a recomandat dr. meu dupa inseminare: sa evit dusurile fierbinti, muncile solicitante si raceala! In rest totul sa decurga normal(activitatile zilnice, job-ul)
adinutapop spune:
Monique, eu am facut stimulare cu clostylbegit, iar in a 13 azi imi recomandase dr. Gonasi, in loc de Pregnyl si il lauda ca e f. bun.Nu s-a finalizat cu sarcina, asa incat am ajuns la inseminare.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinutapop Monique, eu am facut stimulare cu clostylbegit, iar in a 13 azi imi recomandase dr. Gonasi, in loc de Pregnyl si il lauda ca e f. bun.Nu s-a finalizat cu sarcina, asa incat am ajuns la inseminare. |
super
merciiiii
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
adinutapop spune:
Monique, iarta-ma ca te intreb, dar ce vrei sa faci cu el?nu ai facut inseminarea?
Ca_Mila spune:
Moni eu in locde pregnyl am facut brev actid, care se gaseste la farmaciile catena.
7s
Monique77 spune:
citat din mesajul lui adinutapop Monique, iarta-ma ca te intreb, dar ce vrei sa faci cu el?nu ai facut inseminarea? |
ba da dar in caz ca nu se prinde, trebuie sa ma aprovizionez
candesc cu 2 pashi inainte
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Ca_Mila Moni eu in locde pregnyl am facut brev actid, care se gaseste la farmaciile catena. 7s |
Camila si cat costa bev actid?
Multumesc mult de informatie
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui adinutapop DenyAnd, 3 lucruri mi-a recomandat dr. meu dupa inseminare: sa evit dusurile fierbinti, muncile solicitante si raceala! In rest totul sa decurga normal(activitatile zilnice, job-ul) |
Adina multumesc mult pt raspuns.
Stiu ca nu e voie sa face baie/dush fierbinte, ca si tati ma atentioneaza sa nu cumva sa fac baie fierbinte, in genere baie este interzis. Eu azi am facut un dush cu apa caldutza, dar oricum mi-a facut rau de la aburi aburii calzi.
Cred ca e de la bebe. SPEER!!!!!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
kmy_black spune:
neatza fetelor, va las o si fug repejor la treaba, azi o zi incarcata, se taie purcelusul si vitelul pt craciun! ufffffffff!!!
ne mai tarziu!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
anne_marie79 spune:
Buna dimineata , scumpele!
Eu am intrat mai rar sa va scriu pentru ca nu ma simt prea bine , dar va citesc mereu si astept cu sufletul la gura si cu multa speranta rezultatul testului de maine al lui Moni si apoi al lui Miky ,al lui Deny , al Mihaelei si al tuturor fetelor inscrise pe lista ...
aveti incredere in voi si in Dumnezeu si va fi bine!
Va pup pe toate , va doresc spor la treburile casnice care banuiesc ca zilele astea sunt mai multe si mai grele ca oricand!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 5+