Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 21
dana0000 spune:
Katy si eu am facut HSG,a fost chiar ok...m-a durut cateva secunde cand a introdus lichidul...mai mult frica mi-a fost decat durere in sine.
Daca stiam ca e asa nu mai amanam atat.
Eu le-am avut ok,sper sa fie bine si la tine.
Si sa faci maxim pana in ziua 8 sa prinzi ovulatia.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Katy82 spune:
Fetele doctorul meu e plecat asa ca a lasat vorba altcuiva sa-mi faca interventia. M-am interesat despre tipa si se pare ca e rezidenta, asa ca nu cred ca mai fac nimic, nu vreau sa fiu cobaiul nimanui, daca nu stie ce face ma nenoroceste pe viata.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png
gabyv spune:
Katy, nu are ce sa greseasca, nu e chiar asa de complicat, plus ca are si radiologul cu ea. Eu nu am avut o experienta prea placuta si m-a durut, dar eu am mers pe faza ca in alta parte nu am unde sa fac.
Plus ca seriga e deja umpluta cu o cantitate maxima, nu poate baga mai mult decat intra.
Fa-ti curaj !!
Katy82 spune:
Fetelor nu stiu sincer, sunt de-a dreptul dezamagita. Daca o fi si radiologul tot rezident, am pus-o. Si cam cati bani sa dau daca m-as duce?
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
Mihaelafalt spune:
Anne marie imi pare rau sa aflu ce ai patit, te si imi pare bine sa vad ca esti tare si ai avut puterea sa o iei de la capat.
Eu chiar si azi mi-am adus aminte de pierderea suferita si nu mi-a prins bine dar asta e tre sa mergem mai departe.
Katy nu stiu ce sfat sa iti dau despre Hsg ca nu am facut.
Azi am scapat si de vreo doi bani dar macar am reparat masina si acum am cu ce ma invarti, nu imi place deloc vremea de afara e frig si multa apa peste tot exact ce nu imi trebuie mie, am venit uda la picioare acasa ca nu ai pe unde te feri.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Bai ce noroc pe capul meu, sa fac cu o rezidenta; fetelor cred ca nu ma mai duc deloc, nici nu ma gandesc; oricum mi se pare lipsa de respect din partea dr., putea sa-mi spuna ca amanam pt luna viitoare... Sunt suparata.
MeAlex spune:
Anne, imi pare tare rau...dar cred ca medicul tau are dreptate...decat sa supravietuiasca o sarcina care nu e ok, nu e sanatoasa...e mai bine asa. E greu de acceptat, dar cam asa e.
6 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
anne_marie79 spune:
Va multumesc pentru sustinere , as vrea sa stiti ca fiecare cuvant scris de voi aici imi e real pansament pentru suflet! Nu vreau sa va stiu triste .... credeti voi ca lui Mos Craciun i-ar placea fetele noastre triste si lacrimile de pe obraz?!? Nicicum!
Asa ca ... ma incarc de optimism de la voi , voi de la mine si ne vom bucura alaturi de cei dragi de cele mai frumoase sarbatori de pana acum!
Nu uitati ca astept zilele astea vesti bune de la voi si stiu ca le voi primi...
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!