Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu sunt la servici cu o stare de ka..ka...sunt racita si ma tot tratez cu ceai si supa, plus ca afara ploua...
Miky, ce sens are sa te scuzi ca te descarci, cred ca toate ne regasim in cuvintele tale.
Lore, bine ai revenit! Frumoasa foc fetita
La mine nimic nou, astept sa treaca anul sa inceapa dr sa lucreze, ca parca nimic nu merge acum inainte de Sarbatori.
Numai la mine la servici se lucreaza
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Morning, girls!

Maria, da, eu ziceam ca testele de ovu se fac dupa amiaza. Hmm, in z15 si e linuta pala...atunci ovulezi tarziu tu. Eu le aveam identice prin z14 si apoi super pozitive in z16-17 (adica linia de test mult mai puternica decat linia de control).
De obicei, in zilele 15-18 asa am si intepaturi in ovare si atunci stiu ca ovulez. Luna trecuta n-am simtit nimic, poate a fost ciclu anovulator... Luna asta nu mai caut nimic, doar imi beau vinisorul si...

Wishing for rainbow baby dust !

Bob, pai inseamna ca de-aia fac eu bebelusi din parti, ca nu nimeream ziua cu ovulatia. Adica eu credeam ca ovulez in ziua 14. Dar uite ca acus e ziua 15 si testul este cum ti-am zis. Si acum ce fac? Continui sa ma testez pana se fac amandoua de aceeasi intensitate?

Cat mai curand

Mergi la inceput

Mrenescu, da,da continua testarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua,pot sa ma inscriu si eu la voi?La sfarsitul lui octombrie am suferit o operatie de miomectomie,iar din februarie mi s-a dat voie din nou sa incerc sa raman insarcinata.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Buna ziua,pot sa ma inscriu si eu la voi?La sfarsitul lui octombrie am suferit o operatie de miomectomie,iar din februarie mi s-a dat voie din nou sa incerc sa raman insarcinata.

Bine ai venit
In ce parte a Belgiei stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetelor va multumesc ca sunteti langa mine, sper sa fie de la bebe starea mea, dar nu stiu ce sa zic, ma gandeam sa imi fac mai devreme testul in cazul in care nu apar uratii ca sa nu mi-l fac pe 25, in cazul in care est negativ sa pot sa stau si eu linistita sa bocesc.

Gaby s-a rezolvat cu dosarul? parca ai spus ca ti-a incurcat dosarul...si eu la munca am o gramada de treaba, sa ma vezi prin ianuarie cum o sa fiu -robot- aaaa nu v-am spus ca eu lucrez la o firma de salubritate si bineinteles ne ocupam si cu dezapezirea sa vedeti distractie pe mine atunci cand o sa ninga
Moni cred ca si eu o sa dau o tura pe la shoping oricum trebuie sa mai iau cate ceva, poate ma linistesc si pe mine cumparaturile
Bettercy ... o sa iasa data viitoare super buni carnatii, eu nu am facut niciodata poate o sa incerc si eu la anu.
Prettysunshine bine ai venit! sedere cat mai scurta!
Katy, Lore

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Bine ai venit
In ce parte a Belgiei stai?

Bine v-am gasit
In partea flamanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Buna seara dragele mele,

In seara asta va scriu cu lacrimi in ochi, sunt super emotionata si tremur..Tocmai am facut un test de sarcina, convinsa fiind ca o sa fie negativ (pentru ca ma doare burta ca inainte de ciclu), iar astazi trebuia sa imi vina CM. Mai mult, azi simteam o senzatie de umezeala si am fost numai la baie la serviciu sa vad daca vin uratii. Cand colo, am vazut liniuta a doua pe test. Sincer imi vine sa plang, nu stiu cum sa ma manifest, sotul e in camera cealalta, nu vreau sa-i zic nimik pana in ajun, dar nu stiu daca o sa rezist..Am pus poza cu testul pe picassa: https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/Simo_82_19Decembrie2011#. Ce spuneti? Liniuta de test e mai pala ca cea de control...
Sunteti primele cu care imi impartasesc emotiile

Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo_82

Buna seara dragele mele,

In seara asta va scriu cu lacrimi in ochi, sunt super emotionata si tremur..Tocmai am facut un test de sarcina, convinsa fiind ca o sa fie negativ (pentru ca ma doare burta ca inainte de ciclu), iar astazi trebuia sa imi vina CM. Mai mult, azi simteam o senzatie de umezeala si am fost numai la baie la serviciu sa vad daca vin uratii. Cand colo, am vazut liniuta a doua pe test. Sincer imi vine sa plang, nu stiu cum sa ma manifest, sotul e in camera cealalta, nu vreau sa-i zic nimik pana in ajun, dar nu stiu daca o sa rezist..Am pus poza cu testul pe picassa: https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/Simo_82_19Decembrie2011#. Ce spuneti? Liniuta de test e mai pala ca cea de control...

felicitariiii simo!!!!! e pozitiv suta la suta testul!!!ma bucur mult pentru voi ca vi s-a implinit dorinta!!sa ai o sarcina cat mai frumoasa si usoara!!

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo_82

Buna seara dragele mele,

Simoooooooooo
ce ma bucurrrrrrrrr
feliciari!!!
sa fie intr-un ceas buna

bravo bravo

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput