Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

MONI imi pare rau ca nu s-a pozitivat testul, sunt alaturi de tine

la fel si pentru fetele cu ziua1, imi pare tare rau

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetele! pe toate

Nu stiu ce am ...dar am o stare de c_ _at, ieri am impodobit bradutul si pot spune ca este singurul an de pana acum de care nu m-am bucurat de impodobirea lui, ieri am fost cam praf... as fi vrut sa pun si eu cadou bebelului nostru sub brad sau macar sa stiu ca e la mine in burtica, offffff ieri cam imi venea sa urlu, dar m-am abtinut din cauza sotului ca nu imi place cand imi face morala, imi revin eu asa incet incet.

fetele cu z1 imi pare tare rau, cred ca si eu in curand o sa declar ziua 1, sper sa fiu puternica si sa merg mai departe cu toate ca puterea mea si rabdarea nu mai dau semne de supravietuire, imi pare rau ca va intristez si pe voi dar trebuie sa ma descarc, voi ma intelegeti. Azi sunt ziua 12 si nici un semn de nimic, nu ma doare nimic, doar sanii, dar parca nici aia nu mai dor asa de tare.

Miha spor la calcat si eu am ceva sper sa le rezolv si eu in seara asta.
O zi frumoasa va doresc fetelor!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Miky, nu te descuraja
uite=-te la mine
n-am pierdut nici o zi cu pareri de rau...
mai mult sotzul...ca eu ma asteoptam....

l-am luat la o sesiune de shopping (cu cardul de credit)
ca mi-era o poftaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si stiam ca e tratament bun la depresie
el si-a luat bere
eu mi-am luat dulciuri - si de-a naibii am mancat toata ziua
am zis ca asta e...
punct si de la capat!!!

in ianuarie ma duc la laparoscopie...sper (daca strang banuti) si dupa aia tre' sa iasa nenica!!!!
asa ca Miky!!!! inapoi pe cai usor usor ca n-avem incotro
pupa fata

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni dar de ce esti tu asa sigura ca nu e .
Cand trebuia sa iti vina uratii sau sa nu iti vina?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Neata fetelor! Eu sunt in ziua 8, ar tb sa ovulez in jurul Craciunului.

Miky, sper sa fii insarcinata!

Carnatii mei au iesit cam uscati. Nu am stiut ce fel de carne sa cumparam... nu a avut pic de grasime...mai incercam peste ceva timp, poate sa iasa mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Neata fetelor! Eu sunt in ziua 8, ar tb sa ovulez in jurul Craciunului.

Miky, sper sa fii insarcinata!

Carnatii mei au iesit cam uscati. Nu am stiut ce fel de carne sa cumparam... nu a avut pic de grasime...mai incercam peste ceva timp, poate sa iasa mai bine.

Iti dau eu reteta daca vrei ca mie imi ies foarte buni, am fost si la mama si la sora mea anul asta sa fac ca le plac la toti cum ies, eu nu pun nici un fel de condiment in ei doar carne, sare, apa, piper, usturoi si apa fierbinte si ies o minunatie, dupa ce fac umplutura fac 2-3 piftele pentru gust sa vad exavt ce mai trebuie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

miki poate sunt toane de graviduta

bettercy suntem in aceiasi perioada

si eu sunt tot cu curatenia si pregatirile si acum mai am si catelusa care face mereu mizerie

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Miha23 simptomele de bebe sunt cam la fel cu cele premenstruale asa ca incarca-te cu rabdare pana in ziua testarii. Testul pozitiv e cel mai concludent simptom! Bafta pe 26.
Valicutza imi pare rau de Z1. Sper ca renunti la proiectul bb2 doar teoretic nu si practic, adica nu incepi sa te protejezi. Asteptam vesti bune de la tine!
Deny, Moni, Miky tin pumnii in continuare, sa vina Mosul in avans cu II.
Miky in cuvintele tale ai descris practic ce simtim toate, asa ca te intelegem foarte bine. Totusi capul sus, poate totusi...
Beterrcy tot e bine ca ati incercat, o sa iasa din ce in ce mai buni.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lore spor la treaba; Felicitari si pentru noua membra a familiei

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni dar de ce esti tu asa sigura ca nu e .
Cand trebuia sa iti vina uratii sau sa nu iti vina?

Pai stiu ca intarzie putin din cauza utrogestanului
deci nu imi fac ganduri

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ceva noutati ca nu am timp sa citesc din urma,am lipsit ca am avut treaba cu actiunea de Craciun dar de acum sunt mai libera .
Va multumesc pentru ajutor tuturor

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput