Scolari de Iulie - August 2004 * 88
Raspunsuri - Pagina 7
corianai spune:
hehehe... asta cu mosu din laponia e ca dracula din transilvania, praf in oki pt strainezi ca pe bastinasi ii doare in spate
roberta04 spune:
Corina, eu cred in Mos Craciun!!
Nu lucrez la agentie de fotomodele, facem consultanta energetica :)
Andries, bine ca exista prieteni!
Eu am emotii saptamana asta,stiti reclama "O sa avem un nepotel"? Joi naste cumnata mea, ii provoaca nasterea naturala si parca ma strange pe mine in spate... Si pentru ca e cam singura pe lume, sora si mama sunt plecate din tara, soacra noastra comuna e asa cum o stiti, tot fac consiliere prin telefon cu ea...
Dar Mosul ne aduce un nou bebelus in familie :)
Acum astept mobila de bucatarie, am renuntat la orice mofturi, va fi simpla, mica si utila...
corianai spune:
Roberta si eu cred in felul meu in Mos Craciun, cel care implineste dorintele (nu neaparat si in latura comerciala a evenimentului) si sarbatoresc cu tot sufletul nasterea Domnului pe mine ma amuza insa cum de l-au gasit pe mos tocmai in laponia, pt ca laponii nu au treaba cu el, insa e acasa in orice anotimp pe aeroporturile din finlanda si suedia ca e marca inregistrata
polux spune:
Si noi mai credem in mos Craciun, si inca mai savuram video-ul de la el. tare mult mi-ar fi placut sa primim si noi o scrisorica de la Mos, scrisa in Romana...dar daca la Oradea a ajuns greu...aici e si mai greu si mai costisitor.
Si eu in clubul celor "odihnite". Daca va spun programul meu din ultimele 10 zile ma veti intreba cum mai rezist...pai sculat la 7, imbracat etc, sculat copilul etc...dus copil le scoala, apoi eu mers la scoala. Stat acolo pana la 6:30 seara. Ajuns acasa la 7 si ceva, verificat teme copil, mancat, spalat, vreo ora. O ora facut teme ptr cursul online pe care il iau. La 9-9:30 pus copil in pat. Pana adoarmea eu lucram la calculator. Cum adormea, ma fofilam cu sotul din dotare la noul apartament (ne mutam de la etajul 3 la etajul 6) si zugravit, curatat, aranjat dulapuri...pana pe la 2. dat sotului sa manance si la 3 in pat pana a doua zi la 7, cand se relua ciclul.
Saptamana asta e mai usor, vorba vine...ca nu mai merg la scoala dar programul tot de la 7 la 2-3 dimineata e.
Dar merita...acum o sa aiba copilul camera roz, mami camera albastra...etc. Si au aici niste culori asa de aprinse, dar imi plac.
Asa ca va pup si fug la smotru.
A...si ma enerbeaza profa Adelutzei...auziti si voi test joi la science, cand ei vineri iau vacanta.
Va pup.
kim222 spune:
...m-am conformat ..sa traiti!!!
am avut serbarea ..gata se duse si asta..poze nu am pt ca a venit un fotograf profesionist si primim un CD..
Robi sunteti superbi!..poate vine totusi pisica...ati cautat-o?..
nu am pus poze cu cele 2 fete ale mele..Raya si Lucky
in rest sutn trista..imbatranesc,nu ma simt bine in pielea mea..nu ma simt bine in acest loc numit Romania..mi-am vandut casa bunicilor..abia astept sa treaca anul acesta!..cel mai urat an din viata mea (exceptand anul mortii mamei mele)!
Ioana inseamna ca nu este acea Liliana Rosca...colega mea de liceu
aveti dreptate..els-a nascut acolo dar nu credeam ca 4,5 ani..primii..conteaza asa de mult!!!
szivarvany spune:
Azi e petrecere pe aici, Olivia
La multi ani cu sanatate si numai bucurii si impliniri de acum incolo
Buna dimineata la toata lumea. Asa patesc eu daca adorm la 8 :-)))
Azi e zi de serbare, iar, sper sa fie totul ok !
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Buna dimineataaaa si din Bucuresti - aici ninge ! De fapt, sa zic ca usor fulguieste, Daria, mey, ai trimis si paiciea zapada ??
Si Laaa Multi Aaaani, Kim !!! Iti doresc sanatate multa si numai bine, sint sigura ca toate relele or sa dispara !!
Cele doua fete ale tale sint doua pisicoate, nu ?? Abia astept sa le vad, ca io iubesc tare pisicile !!
Am terminat si noi cu serbarea ieri, mi-a placut ca a fost scurta si la obiect, declar inca o data ca o iubesc pe doamna lui Andrei !!
O zi faina sa avem cu totii, ne asteapta masa si dansul !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
roberta04 spune:
La Multi Ani, Kim! Tot ce e mai bun sa se implineasca!
Si anul care vine sa fie mult mai bun pentru voi toti!
g_ioana spune:
Multi ani traiasca,multi ani traiasca ,la multi ani!!!Kim sa traiasca,Kim sa infloreasca,la multi ani
roxanaz spune:
neata
La multi ani draga mea prietena! te iubim!
aseara a fost frumos tare la serbare, destul de scurta, iar Mosul si Craciuneasa au fost la mare inaltime. copilu' a bufnit in plans cand a vazut ca are numai carti in cadou.... desi fusese lamurit ca Mosul asta e cel de la scoala Maimuta a fost foarte incantata de serbare, a stat in picioare, a cantat si ea, a aplaudat si a tipat "bavooo, bavo copiiii!"
azi de dimineata fulguia si aici.. aoleu nu vreau . mai am o gramada de trebi, sa ninga de vineri seara incolo!
Liliana spor la mutat si sa terminati cat mai repede!
o zi frumoasa sa aveti!