Scolari de Iulie - August 2004 * 88
Raspunsuri - Pagina 3
alice2004 spune:
La Multi Ani, Deea !! 
Lia, sa iti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata ! 

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
szivarvany spune:
Andreea 

Lia, sa ti traiasca frumosii 
Duminica frumoasa tuturor !

_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela

g_ioana spune:
Neata

La multi ani Dea,mula sanatate si noroc in viata!
Lia sa-ti traiasca minunile!!!

Am pus pozici cu scrisoarea de la mos:))
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/bucurii%20de%20iarna%202011/?start=all
Sa aveti o duminica faina
,noi iesim la plimbare daca tot este soare si frumos afara

kim222 spune:
La multi ani Dea!!!!!
care este diferenta intre titirez Beyblade si cel de la Auchan care costa 8 ron???...este vreo diferenta???
in rest nimic interesant pe la noi..
roxanaz spune:
neata
Deea la multi ani fericiti!!! 

Kim, ziceau niste fete nu mai stiu la ce subiect ca ai care-s ieftini sunt cam subtirei si se ... nu stiu ce
(dezechilibreaza? strica?) habar n-am. (am insarcinat pe altii cu luatul de bayblazi
)
nu mai stiu ce sa zic, decat ca si io-st ok cu anii din buletin, oricati ar fi. ma simt (inca) bine in pelea mea.
abia astept sa stau acasa ![]()
va pupez si va doresc o zi frumoasa!
roberta04 spune:
Buna dimineata!
...si eu sunt OK cu anii din buletin, multi la numar,dar pe care inca ii port cu mandrie :)
Teoretic azi e ultima zi de munca pe anul acesta, practic voi mai avea cate ceva de rezolvat de acasa, importnat e ca ma rup doua saptamani de stres...yupiiii!
Maine ne vine (sper ca maine) cadoul de Craciun, mobila de bucatarie, deci in noul an nu mai spal vase in baie ![]()
Si pentru ca vom monta in sfarsit minunea de cuptor, vreau sa prajituresc la greu :), dar asta nu e chiar o noutate.
Kim, am experimentat beibleizii ieftini, dupa o zi de joaca s-a rupt lansatorul :) Important e ca i-a trecut lui Matei, acum vrea elicopter cu telecomanda, dar eu nu-s chiar happy...
Sper sa se indure Mosul de noi si sa ne trimita pisica acasa, a disparut de sambata si e tragedie, Matei stie ca o aduce Mosul :(
Va pup, o zi frumoasa!
g_ioana spune:
Neatza
...cine vine la o cafea mare si tare
...ca moor de somn(nu stiu ce am dar imi amortesc mainile noaptea asa ca dorm cam rau
)
Kim din punctul meu de vedere nu-i nici o diferenta intre titirezi....eu de 7 ani cumpar jucarii mai ieftine de la toneta si satisfac perfect nevoile cupilului la fel ca jucariile de firma
....oricum dupa o luna tot in acelasi loc ar zace![]()
Robi tinem pumnii sa vina moshul cu pisicutza inapoi!
Mandra bricoleaza azi la scoala ceva surpriza pentru parinti
am inteles ca primim si invitatii scrise la serbare...si o poza cu bobocul si abecedarul...sunt curioasa ce va iesi
.... eu ma bucur ca fac chestii din astea ca la gradi tare le-am mai dus lipsa
....eu in schimb azi trebuie sa transform o rochie de fulg intr-una de ingeras asa ca sunt in cautare de pene/fulgi la metru![]()

hai sa avem o zi faina
BLUE ANGEL spune:
Neata , neata !!!!
La multi ani Deea !!! Sa-ti traiasca printesa , Lia !!!
Sa fie sanatoasa si norocoasa !!!!Va fi... ca e sagetatoare 
am carca de treaba si la munca si acasa ... imi vajaie capul de atatea planuri !!!
abia astept co...
pupam
szivarvany spune:
salutare si de la noi.
se vede ca nu s la lucru, nu am paucat sa intru :-)))
am dus cupilu la scoala, am pregatit cele 25 de pachete cu dulciuri.
azi e zi de serbare cu dansul asa ca azi am de aranjat una bucata coc :-)
pt serbare am umplut neste coji de eclere rotunde, traiasca brutaria care le face :-)))
am smotruit casa si acum imi iau portia de drog cu voi :-)
Roberta, tare rau imi pare ca a plecat pisica, de cand lipseste ???
Vazut Gorodica, ce incantata e 

red]
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela