Scolari de Iulie - August 2004 * 88

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Duamnele mele eu va doresc we frumos, la multi ani si distractie placuta Ionilor si Ioanelor
Si noi o sa o serbam pe Ionica noastra, ea vroia sa-si invite pretenele la o felie de tort... da io vreau doar sa zac, sa casc okii la filme si sa dorm... sa vedem ce iese

Roberta imi pare rau pt pisicuta
pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
hehe e vineeeeri! ploua, e scarbos afara.. dar ce mai conteaza
haideti la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

prezenta !
cafea cu lapteee, yummy, mult lapte :-)
aci e ok vremea, nu e frig deloc.

celor ce si serbeaza onomastica

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

Io vin mai degraba la un ceai cald ca de vreo cinci zile bolesc cu o laringita combinata cu de toate (tuse, nas curgator, etc).

Am intrat sa va urez si eu La multi ani, sanatate si numai bucurii si realizari in noul an!!!!!!!!!!!!!!

Noi am petrecut revelionul la Tg. Mures, la un spa dragut, copiilor le-a placut foarte mult, si noua de altfel. daca nu m-as fi intors guturanita de acolo era perfect.

Kim, poate imi zici si mie inca o data numele acelui sirop de tuse de care ziceai acum catva timp. Nu l-am notat la timpul potrivit si acum imi pare rau. Sau poate il stiu si alte fete? Ma chinuie tusea rau de tot, aseara vreo doua ore m-am chinuit sa adorm dar fara succes ca tuseam la fiecare doua minute. Zilele astea am luat ACC 600 dar fara prea mare efect. Nasol e ca tusea e productiva dimineata si seaca si iritativa seara, asa ca nici nu stiu ce sa iau. (Scuze de raportul medical).

Va pup si sunt pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu, grintuss. de la Aboca. sanatate multa! unde frate la spa dragut la Tg Mures??? zi si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mersi mult Roxi. La hotel President (Aqua Rock Spa) este la iesirea spre Tarnaveni.

Aici e linkul pentru hotel
http://www.presidenthotel.ro/

si asta e pentru spa.
http://www.aquarockspa.ro/

Hotelul are trecere prin interior spre spa, asa ca acum iarna e numai bine. Iar spa-ul in sine are multe tipuri de piscine cu apa in care nu ingheti si cu alte facilitati (vezi pe site).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La multi ani de Sf.Ioan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La multi ai tuturor celor care serbeaza azi Sf.Ioan, sa fiti sanatosi si norocosi !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani de sf. Ion!

Ioana, la multi ani! Sa traiesti, sa-ntineresti!

Carmen, sa-ti traiasca flacaul!

Corina, sa-ti traiasca printesa!

Sa-mi traiasca si mie galusca mica, consortu' si soacra si sa fie sanatosi si voiosi!
Petreceri frumoase si un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi ani si buni pentru toti Ionii si Ioanele!
Cristalina hai sa-ti traiasca galushca Ioana sa fie sanatoasa si norocoasasi la multi ani si pentru John
Corila multi ani cu sanatate pentru frumoasa Eva
Carmencita sa-ti traiasca flacaulsa aiba mult noroc in viata ca-n rest se descurca el!
Gata pregatirile,am facut o placinta cu branza sarata,una cu nuca,cacao si miere,tort de mere si crema de cioco neagra,de beut avem afinata,sangria si sampanie bucium asa ca va invit la petrecere sa bem si sa ne veselim

Mergi la inceput