Scolari de Iulie - August 2004 * 88
Raspunsuri - Pagina 18
cristalina spune:
Buna seara,
Lio ciocarlio, Oana era cu ganglionii umflati (rau rau, ca la ea oricum si acum sunt ganglionii mariti, m-am obisnuit cu asta).
De dat inapoi au dat greu, 45-60 de zile...
Eu am unii pe gat pe care ii simt tot timpul si niste ganglioni la subtioara care se umfla destul de tare cand sunt obosita si ma si dor...
Eu am refuzat sa mai citesc pe internet, am zis ca a fost un puseu de ceva si nu i-am facut analize. Nu mi-am facut curaj niciodata sa le fac nici un fel de analize.
Nu trebuie sa intri la idei ca Danu are ceva si Deea nu, de obicei la noi la Oana se umfla ganglionii si la Maria nu desi au acelasi virus, voila de vezi...
Oricum, eu eram destul de fiarta atunci, asa ca va urez nervi de otel si multa sanatate lui Danu!
Gabi, vacanta placuta si sa veniti super relaxati si odihniti!
Noi avem vacanta pana duminica, ne-a prins tare bine ca am venit la bunici si am lenevit. In schimb sunt stramba rau, trebuie sa intru la o cura de fizioterapie ca ma dor umerii si gatul de ma zapacesc!
Roxana, Maria a avut 5 fise la mate si 5 la romana, le-am terminat inainte de anul nou (una de mate si una de romana zilnic). Am lasat-o in primele doua zile de vacanta si prima si a doua zi de Craciun Acum ii dau eu cate una de romana si una de mate pe zi, ca sa nu uite sa scrie si sa socoteasca... Nu-s grele si nu e mult, le face cam in 15 minute.
Cu cititul stam tot prost, dar a invatat sa joace rummy! (i-am povestit noi ca prin 95-98 nu prea erau multe chestii cu care sa ne distram si in vacante jucam cateodata toti patru, eu, John, bunicul si bunica...)
Hai ca ma intinsei. O seara relazata sa avem!
roxanaz spune:
neata
ce bine cu diminetile relaxate, fara alergatura cu imbracat, mancat, mers la scoala.. hehe ( de ce lucruri minore ma bucur hahahaa )
afara e un soare de primavara... cica iarna cam asa va fi pe aici.
o zi buna sa avem!
roberta04 spune:
Buna dimineata, eu incerc de ieri sa intru in ritm la birou, dar se pare ca doua saptamani de leneveala si-au pus biiiine amprenta :)
Lia, sanatate multa, si eu zic sa vezi ce spune medicul. Acum un an mi s-au recomandat si mie pentru Matei analize de genul celor mentionate de tine, m-am panicat total (find si cu Matei in spital in stare nu tocmai buna) si m-au certat medicii, doar ei stiu sa le puna cap la cap si sa le interpreteze global...
Roxi, Matei a avut teme de facut, fise la mate si romana, nu le-am numarat, cred ca in jur de 12, mai avem una care trebuie transcrisa pe caiet si nu are chef In schimb, a inceput de buna voie sa citeasca, mai cu poticneli, dar se vede un mare progres.
Gabi, concediu placut, eu deja vreau sa fac un early booking pentru vara.
Cristal, Matei a primit rummy de la niste prieteni si am jucat in vacanta toti trei :)
Va pup, o zi frumoasa!
corianai spune:
Neata,
si la noi e un uragan minunat, il cheama Emil, primul de care aud cu nume de baiat
Lia sanatate celor mici
Ce-as vrea si io niste fise d-alea sa ne distram si noi... nu poate cineva sa imi trimita??
Eva a citit singura doua carti "politiste" acum o are pe a treia despre o fata care vrea sa fie vedeta, cica asta e mai grea... si a avut de scris si cate o mica "recenzie", cu asta a ajutat-o Mara Cand suntem gata cu toate trei primeste o carte cadou de la biblioteca. De la scoala nu a primit nimic, evident, aici nu se exista teme de vacanta nici macar la cei mari daramite la clasa 1. Dar Eva cum e ea constincioasa a gasit doua carti mai vechi de invatat ceasul si s-a pus pe treaba.
pup si va doresc o zi buna
Ooo ce-am uitat... Gabita distractie maxima la ski... ce frumos!!
si eu ma uit de ceva pt la vara, da ce mult e pana atunci...
g_ioana spune:
Neatza...mei noi suntem singurele care nu avem deloc teme pentru vacanta?.....asa ca replica favorita a mandrei este"nu am teme in vacanta,doamna a zis sa ne relaxam"....face zilnic insa 2 exercitii la mate si scrie 2 propozitii la romanasa nu uite cum se tine stiloul in mana....de citit,citim impreuna Aventurile lui Habarnam in tara soarelui.....voi faceti recapitulari cu ei sau lucrati lectii in avans(intreb ca ma cam sperie ce urmeaza la matesi nu stiu ce sa fac sa incep eu sa lucrez ceva cu ea sau sa o las pe doamna sa o introduca in lumea cifrelor mari)
hai pupicei
szivarvany spune:
salutare
Ioana, eu nici nu m am uitat pe manual, vreau sa o las pe doamna sa ii explicei mandrei first, apoi eventual reluam, verificam, repetam daca e ceva mai greu. in avans nu lucram niciodata nimic.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
Ioana, cum inainte, nuu! teme de vacanta inseamna recapitulare: cuvinte, litere, citit, adunari, scaderi.
Dorsilia spune:
hello
Gioana, nici noi nu avem teme de vacanta, avem recomadare stricta de relaxare in schimb, si cum jumate din vacanta ne-am "relaxat" cu viroza, cealalta jumatate sper sa ne relaxam pe bune. Asa ca nu facem absolut nimic, mai citeste si scrie pe mess cate ceva, se descurca el cu scris-cititul si socotitul, n-o fi asa o filosofie...
Corina, fise de matematica uite aci, poti descarca cu gramada:
http://www.concursurilesmart.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=89
spor la munci si sa avem sanatate si o zi buna
amironeanu spune:
LA MULTI ANI 2012!
Noi suntem la "jumatatea" vacantei, ne-am intors de la munte si mai stam la bunici pana la sfarsitul saptamanii. Apoi de luni incepem noi si copii mai stau acasa cu cealalta bunica. Chiar simteam nevoia de o vacanta lunga si muuult timp petrecut cu copii.
La munte a fost super, pacat ca nu am avut zapada. Dar am fost si la saniusi si la ski (pe partie la Kalinderu, ne-am adus aminte de bobul din vara si ni s-a facut dor de voi ) si la pationoar la Sinaia. La saniusi a fost super, am incercat si datul cu sacul, amandoi vroiau singuri, ne-am distrat. La ski ne-am urcat cu totii pe skiuri, Matei doar a stat pe ele, Stefi a invatat sa faca si viraje, pentru cele 3-4 ore eu ma declar multumita. Poate vine zapada adevarata si mai mergem in iarna asta, dar mai aproape de casa. In schimb eu trebuie sa ma laud, dintre toti adulti m-am descurcat cel mai bine, pe la 9-10 ani am fost o saptamana intr-o tabara de ski si se pare ca nu am uitat. In noaptea de Revelion am iesit in curte si cum vila era undeva pe deal am vazut o gramada de artificii, si din Busteni si din Sinaia, inclusiv cele de la Cota 1400. Am mers cu telecabina si telescaunul, am avut o gramada de premiere cu copii. Si, foarte important, nici nu am avut certuri intre cei 5 copii din gasca.
Stefaniei cel mai mult i-a placut la patinoar, s-a ales si cu o pereche de patine, asa ca i-am promis ca vom merge si la Iasi. Ioana, voi la ce patinoar ati fost?
Nici Stefi nu are teme, de fapt are 5 teme, dar cam asa (din cite imi aduc aminte):
- sa se odihneasca;
- sa se joace pe saturate;
- sa-si ajute parintii la treburile gospodaresti;
- sa citeasca;
- sa nu astepte cadouri multe si scumpe de la Mos Craciun.
Oricum, in ultima saptamana de vacanta, dupa ce ajungem acasa, ii voi da si eu niste fise la matematica si niste dictari si nici noi nu ne uitam inainte.
Lia, multa sanatate lui Danu, sper sa va puneti pe picioare repede.
Gabi, vacanta placuta si sa aveti zapada si sa va puteti si odihni. Astept impresii cand va intoarceti (mergeti in fiecare an in acelasi loc?), mi-e tare mi s-a deschis apetitul pentru ski si mi-as dori sa putem sa mergem si noi iarna viitoare in Austria.
Roberta, deja earlybooking? Unde ati vrea sa mergeti? Noi anul acesta ne-am propus Turcia, sper sa reusesc sa ma incadrez in buget, dar am inteles ca la targul de turism sunt oferte super.
Corina, dar voi aveti uragane? Nu stiam.
Cristalina, dar Oana nu vrea si ea rummy? Eu abia astept sa mai creasca un pic copii sa jucam monopoly si carti si rummy.