Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Fetelor, cum se manifesta la voi DA? Denisa, Crispro? Adica cum a debutat?

Eu se ceva timp am mancarimi, piele mai uscata si rosie pe maini, mai ales daca spal multe vase, daca bag mana in sare/sos de rosii.

De ieri la mana stanga, intre degete, mi-au aparut niste pete rosii mici.

Asta este dermatita?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

poate sa fie Da ce descrii tu dar in acelasi timp poate sa nici nu fie decat o reactie alergica temporara.

La mine debutul a fost acum 15 ani!de atunci ma lupt cu ea si nici un rezultat,nici macar nu stiu ce sa mai evit,ca am evitat destule ca sa nu mai fac alergie intruna,am schimbat meniul,detergentii,inclusiv locuinta etc...egal! daca esti curioasa eu ti-as arata o poza dar mi-e sa nu iti fie rau,vb serios!chiar dim mi-a spus dr sa-mi fac niste poze sa ii le trimit
lipobase repair e fix pix,atoderm pp antirecidiva fix pix,cortizon am luat 10 ani,e fix pix deja,avene fix pix etc......TOT am incercat!sunt disperata!!!ca la mine e deja din sistemul sanguin cumva alergia,adica degeaba pun eu creme ca din interior trebuie tratat. De aceea azi incep tratamentul homeopat pt DA. Sunt tare curioasa cum functioneaza homeopatia pt DA. daca imi trece cu asa ceva zau ca ma bate gandul sa fac facultatea si sa ma fac homeopat!la mine asta ar fi EXAMENUL SUPREM!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

cat de enervanta poate fi reclama din subsolul paginii. Nu o sa mai cumpar poiana in viata mea

Mergi la inceput