Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
palomina spune:
Hola, fetelor !
Am reaparut si noi pe aici ! eu am o stare de cacao de cateva zile, curatenia n-am terminat-o, plan de Craciun nu am... Sunt tot timpul cu Antonito si incep cate ceva duos care ba face caca, ba vreo boacana, ba ñu vrea sa se joace singur si tot asa....
Antonito s-a ales zilele trecute cu o vanataie langa ochi asa m-am speriat... Tocmai in pozele de Craciun o fie super "machiat" in rest, face numai prostii- mi-a strict cantarul ca il tot cara prin casa, il trantea si se urca pe el , cum intra in baie e gramada pe cosul de rufe - le ia si le pune in cada si multe altele.
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
La capitolul vorbit stam .... pe loc . Doar " tzitzi" zice constient, in rest doar pe limba lui. Ideea e ca e clar ca intelege tot ce spunem . Eu vb cu el in romana, taica-su in spaniola. Desi, cu el sa zicem ca sta cam o ora pe zi la joaca, cateodata nici aia, e incredibil cum stie sa arate ce ii cere taica-su.
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Otiliav spune:
Elena, Alice, multa sanatate, impliniri si noroc in viata!
Nu am mai intrat de ceva vreme, sunt in urma cu vestile pe aici. Sper ca sunt numai vesti bune.
Dar am pus cateva poze cu fetele
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
baby78 spune:
La multi ani, mami draga, Elena!
Sanatate, bucurii, rabdare multa..multa, dragoste si impliniri!
Alina(Bumblebee)...sa stii ca bubitele erup dupa ce trece febra. Noi am facut rujeola la 1 an ...Dupa 3-4 zile de febra....maxim 39.6 cand a inceput sa nu mai aiba temperatura ..cam in 12 ore apar si bubitele. Nici noi nu aveam nici un alt simptom....decat temperatura ridicata
Iuliana mami fericita de minune Tudor
miha13gina spune:
Salutari si de la noi!!
Sunt mereu pe fuga,curatenie..musafiri..umblat dupa cadouri(de fiecare data zic sa le cumpar din timp..si tot pe ultima suta de metri le iau)..si sa puna capac la toate am avut si cateva nopti albe,ne ies canini,nu prea vrea sa manance!
La multi ani,puiutz!!
cu intarzire si pt
La multi ani,Alice
La multi ani,Ana(Otiliav)
La multi ani,Ludmila
Multa sanatate delfinasilor bolnaviori!ma duc sa termin calendarele (cadou pt bunici si pt unchi)
Gina,mami de Clara si Thomas
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Elena, Alice, multa sanatate, impliniri si noroc in viata! Nu am mai intrat de ceva vreme, sunt in urma cu vestile pe aici. Sper ca sunt numai vesti bune. Dar am pus cateva poze cu fetele Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Doamne, cat pot fi de frumoase fetele tale! Ana seamana din ce in ce mai bine cu tine.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 La multi ani, mami draga, Elena! Sanatate, bucurii, rabdare multa..multa, dragoste si impliniri! Alina(Bumblebee)...sa stii ca bubitele erup dupa ce trece febra. Noi am facut rujeola la 1 an ...Dupa 3-4 zile de febra....maxim 39.6 cand a inceput sa nu mai aiba temperatura ..cam in 12 ore apar si bubitele. Nici noi nu aveam nici un alt simptom....decat temperatura ridicata Iuliana mami fericita de minune Tudor |
Noi am avut deja 2 viroze eruptive, dintre care, prima credem ca a fost rubeola..
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
Cris2010 spune:
Paula, Bumble, Ramo, multa sanatate la puiuti.
Paula, cand te bucurai si tu ca ati scapat de muci... saracutul de Raul.
Crispro, m-am gandit si eu azi noapte la tine.
Am avut si noi o noapte de pomina. S-a foit, a marait si a gemut de cand am culcat-o. Pe la doua s-a trezit, a incercat mama s-o adoarma, dar n-a fost chip. A inceput sa planga si sa tipe... nu s-a linistit nici macar cand am venit eu. Febra nu, kk nu, am pus-o pe seama dintilor. I-am dat nurofen si a trebuit sa aprind lumina ca sa se linisteasca. Cand s-o culc, iar incepea. Pana la urma i-am spus ca o sa-i cant, o s-o legan si o sa-i fac masaj ca sa se culce in pat. In jur de patru a adormit.
Si SN e putin infundata de ieri. Sa vedem cum evolueaza astazi. Am vb cu mama si zice ca e bine.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Otiliav spune:
Ce surpriza uriasa mi-ati facut. Am zis sa citesc macar capitolul acesta si am descoperit atatea urari pentru sagetica mea.
Va multumesc tuturor . Sincer, nu ma asteptam.
Aici au fost foarte multi copii bolnavi de varicela. Ana a facut acum 3 saptamani, o forma destul de usoara avand in vedere ca multe bube s-au tras in ziua respectiva.
Iulia a facut acum o saptamana 3 bubite. Una mai mare in spatele umarului. Numai bine ca nu a putut sa umble la ea. Ea a scapat foarte usor.
Si Elisa a facut de dimineata. Am tot amanat petrecerea sagetelelor la locul de joaca pentru ca a facut Ana, Iulia si am zis ca nu mai face. Am fixat-o maine si hop a facut si ea varicela asa ca nu va putea merge. De anulat nu se pune problema ca vin colegele Anei.
Alice, uite eu piticele sagetatoare si leoaica si sa stii ca ies scantei, deh doua zodii de foc.
Parca am citit ca pentru baieti adaptarea la mediul exterior e o idee mai grea si de aceea se recomanda cezariana la rece cat mai aproape de termen. Stiu ca ai un medic bun ceea ce e de mare ajutor.
Sa-ti spun ca fetele mele au venit toate in zilele cand au vrut ele si in ce zodie au vrut. Nu fii suparata ca o sa fie alta zodie. Daca vrea sa vina el pana la programare atunci ar fi super. Viata este surprinzatoare, acesta este farmecul ei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)