Cum vrei sa petreci zilele de Crăciun?
Raspunsuri - Pagina 31
diannaalex spune:
Felicitari castigatorilor!!!!!!!!
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
Leditia spune:
uaa,sunt fara cuvinte...sincer nu ma asteptam..multumesc frumos!
Nici nu va imaginati cat de mult imi doream un aparat din asta,iar azi desi scriu c-o mana mi-ati facut ziua mai frumoasa.Multumesc.
Felicitari castigatorilor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Rufus spune:
Felicitari castigatorilor!
Leditia, ma bucur ca ti s-a implinit o dorinta micuta...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Dodo-pui spune:
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
AdrianaSM spune:
Sa va savurati cafeluta cu mult drag.
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si Miriam (20.12.2010)
Dedicut spune:
Felicitari norocosilor!
"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)
Alexandru Stefan 18.01.2011
XIO spune:
Vaaai, nici nu stiti ce bucuroasa sunt Nu ma asteptam, ca n-am mai castigat pana acumceva, dar se pare ca pt. toate exista prima oara va multumesc muuuult!
Anda08 spune:
Mai asteptam datele unui singur castigator: amiuta
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
IMPORTANT: daca pana cel tarziu maine (5 ianuarie) castigatoarea amiuta nu imi va trimite pe PM sau mail andraf@desprecopii.com datele cerute, premiul va fi oferit unui alt membru ales prin tragere la sorti
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
marius spune:
Pofta buna la cafea!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa