Cum vrei sa petreci zilele de Crăciun?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby_mimi18 spune:

voi petrece craciunul in familie,impreuna cu sotul meu apoi vom merge a doua zi pe la rude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenastefani spune:

cu familia mea ca orice alta zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anul acesta am colindat cu micutzii mei, asa cum o faceam eu insami la bunici, in copilarie.
In zorii diminetii de Ajun pe un frig de crapa pietrele, cu nasucuri rosii si ochi mici, picii au strigat curiosi ca restul prichindeilor cu sacose de colind mai mari decat ei:
"Bunadimineatzaaa la Mooosh Ajuun" si
"Dati-ne un covrig sa nu murim de friiiig"

Mirosul turtei dulci, care a inundat casa pe seara, va ramane insa punctul culminant al acestui Craciun.
De la niste prieteni dragi am primit un pachetel cu bucati dreptunghiulare speciale din turta dulce, pentru construirea unei casutze.
Personal, m-am uitat cam neincrezatoare initial la bucatile de turta. Cei mici incepusera sa amusineze in jurul lor si sa le testeze gustul ademenitor. Teo foarte entuziast a spus ca el isi doreste tare mult sa facem casutza, asa incat, am pornit la treaba.
Am facut zaharul ars necesar lipirii bucatilor de turta si apoi ne-am intrecut in arta decorarii, cu o pasta speciala comestibila.
Zaharul cald impregnat in turta a umplut casa cu un miros delicios.
Tati s-a ocupat cu galeria si cu imortalizarea momentului:
un Craciun cum mi-am dorit



cu siguranta turtitza va fi un deliciu dimineatza, alaturi de o cafea buna




Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

in loc de...Sarbatori Binecuvantate!



............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopopa spune:

Cum vom petrece Craciunul este deja tirziu sa imi dau cu parerea, dar cum l-am petrecut va pot povesti. Conform obiceiurilor de aici am inceput pregatirile de la inceputul lui decembrie. Am copt turta dulce, am facut casuta si calendar advent de turta dulce. Fiul meu a fost extaziat. "Esti fantastica mami, este super!" Ce este mai frumos decat aceasta exclamatie de multumire si fericire? Cum de Craciun trebuie sa ii multumim pe toti cei dragi, am pregatit special pentru sotul meu fursecuri cu nuci, cosulete aromate umplute cu visine si crema delicioasa, fursecuri cu scortisoara si ciocolata, delicioase, arhicunoscuta delicatesa nuci umplute si tort Tiramisu. Craciunul a fost in familie, mica noastra familie: Tibor, sotul, Lukaš fiul si Maria, cea mai mica membra de numai trei luni. A fost frumos. In timpul mesei cum fereastra a fost deschisa a intrat mosul si ne-a lasat cadourile. Fiecare a primit cate ceva, iar Lukaš le-a desfacut pe toate. Am servit traditionala ciorba de linte si crap cu salata de cartofi. Am nimerit ciorbita, mi-a iesit delicioasa. Toul a fost perfect. O familie mica, fericita si implinita. Sarbatori linistite si frumoase va doresc tuturor. Pentru cei interesati, va astept pe blog http://nicoliabucatar.blogspot.com/ sa vedeti din preparatele de pe masa noastra. Sper sa am timp sa le fac publice. Numai bine, Nico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ignes spune:

craciunul are mereu un aer special.Bradul il vom impodobi cu 2-3 zile inainte, treaba prin bucatarie se va termina in ajun si la masa de Cracin va fi prezenta toata familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madamadalina spune:

Anul acesta as dori sa petrec Craciunul alaturi de cei dragi iar seara sa stam langa foc, acoperiti cu o paruta, ascultand colindele cantate de copii la fereastra, cu cate o ceasca in mana din care savuram o cafea perfecta cu aroma bogata si gust intens la presiunea profesionala de 15 bari preparata la un sistem NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo semnat de Agatha Ruiz de la Prada, ce va aduce o pata de culoare în locuinta noastra.
CRACIUN FERICITTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!
PUPICIC,
CU DRAG, MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyntabu spune:

Vreau sa petrec acest Craciun in familie, cu cei dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIORICA27 spune:

as fi vrut sa le petrec altfel .. la munte undeva , intr=o cabana ,doar eu si cu jumatatea mea , foc in soba , mancare aburinda pe masa ,sampania la rece ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

cu toti ne dorim sa petrecem zilele de craciun alaturi de cei dragi in caminul nostru calduros ce ne intampina inca de la intrare cu miros de cozonac,mar copt si scortisoara,sarmalutele inabusite in cuptor ,bradul sclipitor ...cu sufletelul nostru mic(copilul/copiii nostri) si cei dragi!
eu am invatat sa ma bucur de ceea ce primesc si sa-i multumesc Lui Doamne-Doamne ptr tot ceea ce primesc!
mi-a oferit cel mai frumos craciun alaturi de cei dragi!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta89 spune:

Craciunul perfect pentru miupoiu1963ne?Nici nu are importanta daca nu am copt cozonacii, daca nu am impodobit bradul, daca nu am fiert sarmalele , daca nu am facut focul in semineu si daca afara nu este zapada si nu se aud cantecele colindatorilor...Atata timp cat langa mine sunt persoanele iubite, adica sotul si fiul meu, toate celelelte nu mai conteaza desi....afara se aud colinde, bradul este impodobit, pe fereastra se vede zapada,in semineu se vad lemnele arzand si in casa miroase innebunitor a cozonaci......

Mergi la inceput