Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 16

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

multumesc frumos fetelor , o sa incerc sa pun poza cu senzala Elisa Maria pe picasa sa vedeti ce buzite dulci are.
Mona poti trece in numele fetitei.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

Buna dimineata fetelor!

La noi toate bune. Doar ca sunt foarte obosita. Astept cu disperare concediul de Craciun. In ultimele 2 saptamani a fost o adevarata nebunie la servici.

Loviturile lui Stefan si eu le simt in partea de jos, nu mereu la linia chilotului, si mai sus, dar nu cu mult. Si cel mai des in partea stanga. Ma distrez de multe ori cand vad cum mi se misca burta de la loviturile lui. Imi va fi dor de asta dupa nastere

Nasii de botez ai lui Stefan vor fi nasii nostri de cununie. Am avut o singura pereche (la noi se obisnuieste sa chemi 2 chiar 4 perechi de nasi la nunta). Nasa a zis de la inceput ca oricati copii vom avea vrea sa-i boteze pe toti

Am luat 8 kg pana acum ... sunt curioasa cate voi mai lua pana la final. Incep sa obosesc tot mai repede. Dar nu-mi fac griji. Cu somnul n-am probleme. Ma mai trezesc o data, de doua ori pe noapte, dar adorm imediat la loc.

Sa aveti o zi frumoasa!!

Tania 24+ cu Stefan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata burticoaselor,

Azi sunt acasa in concediu de odihna...si de facut curatenie de sarbatori...dar inca nu m-am urnit de la calculator...dar macar am ajutoare la curatenie ca a ramas si Rares cu mine...cu promisiunea solemna ca ma va ajuta si el la curatenie, daca tot a lipsit de la gradi....deocamdata ma ajuta ...facand mizerie(ascute creioane peste tot prin casa )...nu de alta dar macar sa avem obiectul muncii
Imi pare rau ca nu va simtiti bine(unele dintre voi), eu chiar ma simt excelent...si ador trimestrul asta de sarcina...cu siguranta imi va fi dor de el dupa ce voi naste. Si mie imi lipseste clar odihna, dar ma multumeste ideea ca mai merg doar luni si marti la servici...si apoi vacantaaa...miercuri are serbare la gradi Rares...si cred ca l-au luat emotiile de pe acum...ca in fiecare dimineata il doare burtica...cred ca asa simte el emotiile...ca alte simptome nu are...in restul zilei e atomic
Am sortat si eu hainele pe care le mai am de la Rares...trebuie sa ma apuc sa le spal si sa le calc..unele necesita inalbitor....si le voi clati dupa metoda Sovieticai
Bradu l-avem facut de weekendul trecut,cumparaturile facute, cadourile cumparate... mai trebuie sa-i iau sotului ...ma gandeam o geanta/borseta pentru la servici.
Eu am luat 7 kg pana acum...si mi se pare extrem de mult...mai ales ca nu am luat vitamine prenatale, tocmai din frica de a nu-mi creste exagerat pofta de mancare...sper sa nu mai iau mult in continuare.
Am inceput sa mai fac stepper si sa urc scarile...si parca nu-mi mai simt asa grele picioarele. Simt ca am retinut kile intregi de apa ....si ma consolez cu ideea ca o sa slabesc usor dupa...daca am asa multa apa in organism...si daca o sa mai si alaptez...
Marcella, si eu tot pe-acolo simt preponderent miscarile lui bebe, colostru n-am inca, dar am o scurgere mai abundenta...in unele zile.
Cam atat despre noi...scriu rar, dar muuuult

Miha, mamica fericita de Rares si 23+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata fete dragi!!

multa activitate se vede ca vin sarbatorile si stati mai mult pe acasa.
mie mi s-a intamplat ceva ciudata care ma cam ingrijoreaza.V-am spus ca fac un tratament pt o infectie care mi-a depistat-o ginecologul luni ,crema aia cu care ma dau o introduc intr-un tub (care era impreuna cu crema in cutie) si apoi tubul acela il introduc inauntru cat pot eu si imping iar crema sa intre in vagin(scuzati detaaliile dar sunt speriata) ei bine aseara nu stiu cum am facut dar cred ca m-am zgariat in vagin pt ca,cand am scos tubul era un fir de sange pe el,eu am simtit ca ma doare un pic dar nu am bagat de seama.Apoi dimineata cand m-am trezit aveam o pata mica de sange pe chilot.O fi din cauza ca am fortat eu tubul sa intre prea repede sau am sangerat?nu stiu ce sa fac sa sun medicul sau nu?acum nu mai am nimic nici o scurgere de nici un fel ,vreau sa cred ca a fost din cauza ca am exagerat eu cu tubul ala si m-am zgariat inautru.Dati-mi un sfat.Si de cand m-am trezit parca ma mai sageata un pic jos.offff

nu mai stiu cine intreba de scurgerile abundente,eu am crezut ca sunt normale ca si la mine erau abundente si galben-verzui deschis,si practic aveam impresia ca fac pe mine la propriu,dar luni le-a vazut gine si mi-a zis ca e infectie.Deci nu stiu e de vazut daca sunt galbene deschis sunt normale cred.
eu nu am nici un fel de secretie pe sani doar ca ma cam mananca cateodata si gasesc cojite ciudate o fi ala colostru uscat? nu mai stiu ce intrebari mai erau,am o memorie de soricel acum nu de elefant!!
va pup o zi frumoasa la mine a 100 a zi de cand ploua!!!!

aa mi-am adus aminte e superb caruciorul MONNA imi place la nebunie dar are un pret....bine ca l-ati gasit de la cineva apropiat la pretul asta bravo!!

mada 28+ MAYA-ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Carina- superb patutul, cred ca merg si eu la ikea pe 17 ianuarie cand ajung in Bucuresti. Eu vazusem unul la 5 mil pe albastru dar sa vedem ce hotaram ca sunt inca 2 mil in plus.
Monna- si patutul tau imi place dar e destul de scump. Ai avut noroc ca l-ai luat la pretul ala!
Marcella- la fel il simt si eu pe bebe, mai jos de buric, scurgeri am o groaza si sunt normale ca trebuie sa folosesc vreo 2 tampoane zilnice pe zi sa nu murdaresc pantalonii zilnic. Raceal se poate evita, dormiti separat vreo 3-4 zile...

Eu fetelor, am avut o neplacere mare ieri cand m-a anuntat colega in locul careia eram ca se intoarce de luni la servici. Desi am rugat-o sa ma anunte cu 1 sapt mai devreme, uite ca m-am trezit ieri. Noroc ca am luat medical de azi si nu au ce sa-mi faca la contract caci altfel , fiind pe perioada determinata , putea sa-l sisteze la venirea titularului, adica luni. Am stat intr-un stres enorm ieri pana am rezolvat, desi contabila mea face ca toate alea..., dar nu ma intereseaza.
Si uite-asa stau eu acasa, multumita colegei care murea dc mai statea pana pe 14 ianuarie mai ales ca e ultima saptamana din scoala si apoi vine vacanta.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
24+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata! Eu am fost la doctor la control. Mi/a zis ca e normal sa simt presiune, etc. doar e al doilea copil. Ma rog. El cred ca se entuziasmeaza numai la cazuri grave. Cervixul e inchis si destul de lung. atat mi/a spus. Ce/o fi insemnand destul de lung nu stiu. Oricum nu mi/a interzis nimic. Nici caratul lui Finn.

Eu spal si acum hainele lui Finn cu persil sensitive, doar 1 clatire. Nu le amestec cu ale noastre.

Apropos de varsta. eu la anul fac 35 si probabil bebe 3 va veni pe la 38 de ani daca nu o iau razna pana atunci.

Bradul este impodobit de luni spre bucuria lui Finn. 2 zile a tot dat jos deiverse decoratiuni, acum vad ca doar le admira. Avem niste candy canes de plastic si m/am amuzat teribil cand am vazut ca incerca sa le guste.

La inceput l/am simtit pe Euan jos de tot unde am cezariana. De 1 saptamana il simt mult mai sus, la jumatatea distantei dintre pubis si buric. il simt chiar si pe linia buricului. La mine uterul depaseste nitel linia buricului si probabil de aia. la ecografie era cu picioarele in stanga si capul in dreapta. Imi place ca reactioneaza la ciocolata si la mancare condimentata. Azi am mancat kim chi si a dansat de mama focului. Eu simt loviturile si cand tin mana pe burta, dar sotul inca avut placerea. e super stressat de bani. daca nu gaseste investitor trebuie s declare faliment si sa/si gaseasca job la o firma. ceea ce nu/l incanta deloc. si nici pe mine.

altceva nu mai stiu ce sa zic. ah... sunt falita. anul asta sotul va primi o carte - dar e mare si grea - si niste ciocolata. restul dulciuri, iar Finn... a picat planul cu masuta brio pentru ca dureaza prea mult sa o aduca iar noi plecam din tara pe 27. si banii i/am folosit la platit gradinita si doctorul meu. asa ca a trebui sa se multumeasca cu cateva carti si niste masii probabil. nu ca nu are destule jucarii.

Finn Constantine 15.10.2009 si 21+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

JD, ma bucur ca nu e nimic nasol cu presiunea aia pe cervix ....ca ti-am zis ca am mai simtit si eu ceva de genul...dar o singura data si la oboseala mare.Imi pare rau ca situatia e asa de nasoala finciar, vreau sa-ti spun ca si eu cand am ramas insarcinata cu Rares...eram in gaura mare de bani, plateam chirie,n-am avut bani sa-i cumpar lui bebe lucrusoare noi, noroc ca am primit multe in dar (carut, patut, hainute si jucarii) si ne-a ajutat Dumnezeu de l-am crescut frumos si bine, ba mai mult parca ne-a adus si bunastare in casa...si incet incet am ajuns sa avem o situatie materiala din ce in ce mai buna, ma gandesc acum ce-ar fi fost daca nu as fi pastrat sarcina...ce viata goala am fi trait...desi atunci chiar nu era momentul sa facem un copil...dupa principiile mele...dar nu-mi pare rau deloc
Va urez succes cu afacerea....poate rasare soarele si pe strada voastra...si va aduce Euan o doza mare de noroc in tot ceea ce intreprindeti, asa cum noua ne-a adus Rares

Miha, mamica fericita de Rares si 23+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Strumfy atunci ma bucur ca ati scapat
Dara nu mai fac nimic, am intrebat-o pe moasa data trecuta si mi-a spus ca nu mai facem nici un eco decat daca nu se intoarce bebe.
gabrielarusu se rezolva
Tania82 hai ca mai e putin si vine si concediul de Craciun
Miha spor la treburi
Mada eu cred ca sangerare e pt ca te-ai zgariat tu daca acum nu mai e nimic. Si cred ca te referi la patut, nu la carut . Am pus o pozica pe picasa cu patutul nostru
Amy pai tocmai de asta l-am si luat ca vazusem ce preturi astronomice sunt . Pai cum asa? Se poate sa vina asa neanuntata si tie sa-ti sisteze contractul? Pai ea nu a anuntat din start cat lipseste?
J.D. bine ca te-a linistit dr in privinta presiunilor . Tin pumnii sa fie bine pt sot si sa nu fie nevoit sa se angajeze pe undeva.

Azi am facut comanda de scaunul de masina si va ajunge saptamana viitoare, deci va fi primul cadou de la Mosu' pt bebe

pupici

Monica, fericita 26+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

JD bine ai revenit cu vesti bune; "destul de lung" inseaman probabil suficient de lung incat sa nu-ti faci griji.

Brad...inca n-avem, dar trebuie sa ne luam unul... eu inca oscilez intre impodobit cu n zile inainte de Craciun si impodobit cat mai aproape de ajunul Craciunului...

Ieri am fost sa fac testul de glicemie, dupa 50ml glucoza (scarboasa bautura....).
Si astept cu nerabdare sa mai treaca o saptamana sa ma revad cu bebelina la echo, si sa vad ce zice dr.
Intre timp incerc sa fiu cuminte...si ma simt ok, dar ma simteam ok si cand m-a trimis dr. in concediu...asa ca nu stiu daca poty sa am incredere in faptul ca ma simt ok.

Un week-end cat mai placut si relaxant!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Monna, multumesc de raspunsuri. Luni am programare la obstetrician (ca acum nu mai sunt in evidenta doctorului de dinainte..nu se simtea confortabil avand in vedere istoricul meu, si m-a transferat). Sper sa ma lamureasca. Secretiile ma ingrijoreaza mai mult.
Ronina
Strumfy, ceai de lamaie sau cu lamaie?
Dara, al meu sot s-a trezit cu toate deoadata..stare generala proasta.L-am bagat pe tratament, sper sa ii treaca.
Sovietica, o sa incerc oscillo.
SuperMami, nici nu stiu sa spun daca este colostru..habar n-am cum ar trebui sa fie.
Amy25, la noi e mai greu cu dormitul separat. Al meu sot si daca stau mai mult la baie vine si sta colac langa usa. In rest toata noaptea ma cauta prin pat..
JD, multa bafta sotului cu afacerea.

Mergi la inceput