Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Duminica a fost ziua lui Bu! Nu stiu cum a fost la voi duminica dar la Ploiesti a fost o vreme superba.. cald, soare exact ca pentru o zi de nastere a lui Bu ( si in ziua in care s-a nascut a fost absolut la fel ).
Saptamana asta a inceput un pic ciudat..din cand in cand ma doare inghinal cand in stanga cand in dreapta.... voi ce credeti poate fi de la uter? M-am cam speriat ... ma temeam sa nu credea corpul meu ca trebuie sa nasc .... daca tot a fost 18 dec .... In plus obosesc asa de repede... ieri am fost Carrefour pentru cateva cumparaturi si dupa 15 min a trebuit sa ma asez pe niste baxuri de apa ...cred ca aratam ridicol ..dar sincer eram epuizata .

Vad ca vorbim de hainute... cate / de ce fel.... experienta mea:

- eu spalam 1 data la 2 zile si le uscam pe calorifer .. se murdareau repede body-urile si pantalonasii Bu avea reflux si pe deasupra mereu mai tine in gurita niste laptic ca sa-l scuipe cand nu te asteptai... apoi caca care mai scapa di scutec si daca aveti baietel pipi vine neasteptat si in directii amuzante ... dupa trebuie sa calculati hainutele de baie ... Bu facea in fiecare seara si ne schimbam din cap pana in picioare + scutece de baie+prosopele+caciulite.
- eu am primit o groaza de haine in avans de la prietene cu bebe si mi-au picat la fix pt ca erau de toate marimile si am putut improviza daca Bu crestea mai repede
- si acum sfatul meu: POATE SA FIE HAINUTA SI CU AUR DACA E GREU DE IMBRACAT EU SPUN PAS- NU NU NU ..indiferent cat de simpatice dragute colorate sunt hainutele daca nu fac imbracatul usor fara stres si dezbracatul asemenea nu va sfatuiesc sa le cumparati/folositi.

Pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Cand a fost Finn micut nu am schimbat foarte multe hainute. il schimbam cam de 2 ori pe zi. Cand am inceput diversificarea insa si a mancat singur a fost jale. Asta pana cand s/a mai incalzit si l/am tinut doar in pampersi. ii dadeam mereu cate o fructa in mana si se facea ca un purcel. mai usor sa faci dus de cateva ori pe zi decat sa speli hainute.

Finn Constantine 15.10.2009 si 21+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata!!cam tarziu dar m-am ridicat din pat la 10.
am inceput sa am probleme cu somnul,sotul mai sforaie cateodata si eu am somnul iepureste si ma trezesc imediat asa ca de la 3 sunt treaza si bantui prin casa!!
legat de hainute eu am luat vreo 5 schimburi din care 3 merg cu ele in spital si o sa mai iau cateva pt ca stiu ca primesc o gramada de la toti,plus ca mi-a mai dat si cumnata mea o cutie intreaga de la baiatul ei,chiar daca sunt albastre cateva dar i le dau in casa.

sunt asa de suparata ,am descoperit doua vergeturi rosii si urate!!!!
si nu inteleg de ce ma dau cu ulei seara mereu si beau cel putin 2 litri de apa pe zi off le urasc,de ce imi era frica nu am scapat,nici daca ma ingrasam 30 de kg nu ma suparam asa!!
si ce e cel mai ciudata ca nu sunt chiar pe burta pe langa buric sau ceva de genul sunt langa operatia de apendicita si pe dreapta si pe stanga.

Voi ce remediu aveti?ce creme folositi?eu ma dau cu ulei de migdale natural,si mi se parea cel mai bun acum incep sa am indoieli
dati-mi idei va rog!!

sunt o plangacioasa si ma plang degeaba ,stiu ca important e sa fie fetita mea bine,dar fiind slaba inainte imi e destul de greu sa accept schimbarile prin care trec imi trrebuie rabdare rabdare si iar rabdare!!

o zi buna va doresc!!

si ca sa fie saptamana perfecta...hormonii isi fac de cap ma tip la sot din orice!!!

mada 29+ MAYA-ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

Pentru gat am luat de la naturisti argint coloidal ionic, are un spectru foarte larg, si am luat si propolis fara alcool. Nu am ceva grav, dar nici nu trece complet si de azi mai vorbesc un pic si pe nas.
Vineri ar trebui sa merg si eu la morfo de trim 2. Eu am 23 sapt, pana in a cata saptamana de sarcina se poate face morfo de trim 2?

Cristina 23+ Karina, comoara noastra

Pentru morfofetala trim 2 e cam ultima saptamana din cate stiu. Dr mea a scris pe foaie ideal 22+2 zile

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
24+ Gabriel

Mergi la inceput

morfofetala de trim 2 se face intre saptamanile 20-22. cel putin asa e aici.

magdalena, din pacate vergeturile nu pot fi prevenite. depinde de elasticitatea pielii.

au am facut curat in camera la Finn si in hol si am obosit tare. pentru azi am terminat. o sa ies sa iau cartea pentru sot si sa vad daca mai gasesc ceva mic si nu foarte scump.

Mergi la inceput

Durere in parti jos, inghinal am si eu, chiar acum vreo ora credeam ca ma desfac din toate incheieturile. Am luat un no-spa si vad ca e mai bine.

Acum am o problema rea cu constipatia si nici nu vreau sa ma fortez tare sa mai fac altceva... La cafea nu ies, la gem de prune nu, la iaurt nu... Acum ma duc sa procur 2 pere desi nu-mi plac si niste compot prune ... ah si semnite in am auzit ca ra face minuni.
In rest, ma laudam ca fac rost de pompa de san dar vad ca verisoara nasei a reusit s-o distruga nitel (pierdut inel nu-stiu care prin masina ), ma rog... o sa-mi iau mai aproape atunci, tot de la philips cred , mai testez...

Apropo de hainute si mie imi vine sa iau multe, dar deocamdata am 4 body nou-nascut 0 lunicare le luasem pt cumnata si avand fetita am renuntat ca erau albastre, am un fas alb superb de la nasa tot de 0 luni cat mai tine frigul , am fas mai maricel care l-am luat degeaba cred doar ca imi placea..., paturele aproape noi pe alb primite pe care le-am spalat, urmeaza sa le calc odata si ma bucur de ele ca va pisa multe. Am mai luat un prosopel de baie si un costumas dar mai am multe de luat pentru primele 2 luni. Ah, SA nu uit si un bibe de sticla, sa fie ca nu se stie.

Am pus ochii si pe un carut de la Takko 2 in 1 cu landou si parte sport.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!

24+ Gabriel

Mergi la inceput

Ah, si nu m-au sarit nici vergeturile acelea rosii, tot pe zona aceea a acopasei , nu ca nu aveam dar acum sunt ROSII SI FRUMOASE

25+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca eu sunt foarte lenesa cu calcatul si nu am calcat niciodata pentru Finn. Deci nu voi calca nici pentru bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

of.. ma speriati voi cu ce probleme aveti.
cu constipatia ma lupt si eu.. dar nu de acum... ci dintotdeauna. in ultima perioada parca e mai rau. sapt trecuta am fost rau.. acum vad ca mi-am mai revenit. desi eu mananc fructe, ciorba nu-mi lipseste din alimentatie.. iaurturi.. evit sa folosesc supozitor cu glicerina.. dar cand nu se poate altfel..
vergeturi inca nu am. si sper sa nu fac. eu folosesc o crema de la laboratoarele TIS Farmaceutic. sunt produse naturiste. mi-a dat nasa jumatate de cutie ce ii ramasese ei si vad ca e ok. acum e aproape terminata, ar tb sa imi mai cumpar.
eu citesc pe colo colo de bagajul de spital. nu mi-am cumparat nimic...
clar din ianuarie o sa incep serios sa cumpar pentru bebelusa sa nu mai stau stresata.
am hainute multe.. dar de la +3luni. avem carucior pana la 6 luni, scoica, cadida pt baie. mai trebuiesc multeeee

in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Eu pentru vergeturi ma dau cu Mustela - e o crema cam scumpa, dar eficienta. Pana acum nu am avut probleme cu vergeturile, desi m-am ingrasat ENORM, si am o burta de luna 9a, nu de 26 saptamani...

Iar legat de constipatie, eu merg pe varianta "ineaca-ti dusmanul".. beau seara cam un litru de apa inainte de culcare si dimineata nu am probleme.. daca uit cumva sa beau sau daca beau mai putin si am probleme, atunci apelez la supozitoare cu glicerina (si rezolv in maaaxim 5 min).. Mie doctorita mea mi-a spus ca astea sunt ok si nu afecteaza cu nimic..

Mergi la inceput