Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

caciulita am luat-o dintr-un magazin micut, de accesorii pentru copii, din Real-ne-a costat 50 lei(cam iese puful din ea, da-i faina) iar hainuta a primit-o de la nanuta ei cand a implinit doi ani!

Fiica mea e un "fulgusor", pentru ca face parte din odiseea fulgusorilor de nov.dec2009

va urez o sambata frumoasa...in care eu o sa lenevesc

Ileana....multi-ii meriti!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Sara, la multi ani!!
Eu pe 27 voi avea 39 de saptamani implinite. Sa stii ca asta a fost si motivul pt care m-a amanat pe mine doctorul. A zis ca nu vrea sa grabeasca lucrurile daca oricum bebe nu da semne se iesire
Mi-a mai zis ca 2-3 zile pot face diferenta, si asta m-a pus pe ganduri.
Daca nu esti hotarata si nu pleaca doctorul tau din oras, eu zic sa mai stai pana la 39

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Alice, stii de ce?Pentru ca dupa 38 sapt., plamanii copilului sunt complet maturati pentru a putea respira singurel...si orice zi in plus in burtica conteaza pentru sanatatea lui

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,

Ghiulten: petrecerea de Craciun de la firma.
Sara: La multi ani!!!!
Lady: ce poza minunata ti-ai pus la profil

A fost frumos aseara, dar obositor - pana la urma am schimbat pantofii ca mi se umflasera picioarele. Problema a fost ca oriunde as fi fugit era fum de tigara si acum ma doare gatul .
Ma duc sa imi recuperez mandra si poate ne oprim sa luam si nou brad - poate intram in spiritul sarbatorilor.

Va pupic,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 30+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Neata.
Sara la multi ani
Azi habar nu am ce program avemMulta leneveala

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

neta va salut si eu asa din fuga ca ma striga porcul sa-i iau soriciul chiar o avea ceva daca pap sorici?

sara ete ne brodiram noi 2 si eu tot pe 2 ianuarie am 39 de sapt dar mie mi-ar place sa nasc undeva pe 28,29,30 dar cum o sa nasc natural bebe hotareste si poate sa iasa si la 40 de saptamani ,oricum o sa-ti las un pm cu nr. meu ca poate ne nimerim in aceeasi perioada.

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

fetelor, acum ca se apropie vertiginos momentul nasterii incep sa bat in retragere. As sta pana la 39 sapt, de ce sa ma grabesc sa o scot din burtica daca ea ar mai sta? As avea 39 sapt pe 2 ian.
Repet eco pe 24 sa vedem placenta, lichidul si cat e ea de mare.
Alice, iaura voi aveti cateva zile bune avans fata de mine, cate sapt si cate zile veti avea pe 27?
Off as prefera sa mi se rupa apa sau sa am contractii sa fiu sigura ca e si ea pregatita sa vina pe lume acum, sa nu hotarasc eu sau dr

cu baietel mare si 36+ cu zburdalnica
AMR 2 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

la multi ani ,draguta, sa ai parte de tot ce e mai bun
eu as avea pe 27 dec. 38+5 zile,as mai sta si eu dar dr, meu pleaca in concediu si a zis sa fac cum vreau ,ca ma poate lasa altui dr., pe de alta parte fiind mai departe de spital(80 km) ,si iarna ,zapada poate,as prefera sa nu astepat declansarea travaliului...oricum as prefera anul asta ,nush de ce...

minunea mea 37+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata!

Lady iti scriu si eu cateva cuvinte. Bucura-te ca fetita e mare si ca o sa fiti bine amandoua. Toate se vor rezolva cu bine.
Eu acum ma rog sa mai ia niste grame in plus si sa ajungem sanatoase macar la 34 de satamani. Pana acum nu am avut nicio problema cu sarcina. Dar ieri, la morfo de 32 s, a cazut cerul pe mine. Avem restrictie de crestere intrauterina, doppler patologic pe arterele uterine si pe cea ombilicala, lichid in cant redusa. Copilul primeste oxigen, dar a luat putin in greutate. La 32s3z are 1635gr. vineri merg din nou si e posibil sa nasc mult mai repede. Sunt la pamant, dar incerc sa-mi pastrez optimismul, ca tristetea oricum nu ne-ar ajuta deloc. VA fi cum va vrea Dumnezeu.

pupici tuturor si capul sus! kg, anemiile si alte probleme se rezolva

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellenii

Neata!

Lady iti scriu si eu cateva cuvinte. Bucura-te ca fetita e mare si ca o sa fiti bine amandoua. Toate se vor rezolva cu bine.
Eu acum ma rog sa mai ia niste grame in plus si sa ajungem sanatoase macar la 34 de satamani. Pana acum nu am avut nicio problema cu sarcina. Dar ieri, la morfo de 32 s, a cazut cerul pe mine. Avem restrictie de crestere intrauterina, doppler patologic pe arterele uterine si pe cea ombilicala, lichid in cant redusa. Copilul primeste oxigen, dar a luat putin in greutate. La 32s3z are 1635gr. vineri merg din nou si e posibil sa nasc mult mai repede. Sunt la pamant, dar incerc sa-mi pastrez optimismul, ca tristetea oricum nu ne-ar ajuta deloc. VA fi cum va vrea Dumnezeu.

pupici tuturor si capul sus! kg, anemiile si alte probleme se rezolva

31+

Elenii, postarile voastre ma fac sa imi fie rusine de mine

Va doresc tie si bebelusei mult noroc, Dumnezeu sa va ocroteasca

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lady - sunt convinsa ca fetele nu intentioneaza sa te faca sa-ti fie rusine de ce simti. Ele incearca sa-ti arate ca nu esti singura care-si face griji si ca e normala starea ta. Toate trecem prin stari "ciudate", mai ales acum, spre sfarsitul sarcinii. Asa ca stai linistita si varsa-ti oful de cate ori simti ca ai nevoie de un umar!

Anda - sunt intr-o dispozitie mai ne-vorbareata (asta a propos de ce am scris mai sus pt Lady) Mersi de intrebare.

Azi fac 38 saptamani. Deschid casa de pariuri - 2011 vs 2012.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput