Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

asta cu baraju mi-a ramas si mie in cap din tot ce am citit :))

deci, am fost azi la doctor. am facut testul non stres, totul bine si frumos, numai ca il mai lasam pe bebe in burta. adica nu voi naste pe 20 ci intre craciun si revelion. a zis ca daca tot rezista cicatricea si colul, nu are sens sa ne grabim sa il scoatem sa riscam cine stie ce probleme de sanatate.
m-am cam desumflat, ca imi doream sa nasc acum, dar in fond are dreptate asa ca...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

alice,ma lasi pe mine prima sa nasc??,nu vreau prima...dar e mai bine pt. bebe sa mai stea chiar si o sapt.

minunea mea 37+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Ma ingrijoreaza acel cordon..caci e cu du-te vino..poate duce la complicatii sau nu...dar nu e nimic sigur ca e ok...au fost si bb-lusi ok cu cordonul de gat dar si bb-lusi morti in pantec cu cordonul de gat, sau..morti la nastere!Sotul meu era sa moara asa..

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

[/quote]

lady, sper ca esti mai bine azi...dar daca te ajuta cu ceva, iti spun ca eu nu am intalnit(in 14 ani )vreun caz de deces la nastere din cauza circularei cordonului desi au fost si duble si chiar triple circulare de cordon,daca dr./moasa e pe faza ,totul merge bine...iese copilul uneori putin cianotic la fata dar isi revine in cateva zile...hai capul sus si iesi din butoi

minunea mea 37+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Aerlilian, am citit aseara mesajul tau dar a avut sotul treaba la calculator si nu am apucat sa-ti raspund. Intamplarea a facut ca am vazut ce ai postat imediat dupa baita pe care am facut-o. Noi avem cada pe colt cu o mica bancuta. Am intrat in ea, m-am udat toata inclusiv pe par si dupa am tipat la sot sa vina sa ma sapuneasca si sa ma spele. Nu e frumos sa carcotesc dar daca cu gelul de dus face treaba buna cu samponul si balsamul e teroare. Parca firele de par nu ar fi prinse de cap. Nici un pic de gentilete acolo, mi-a smuls o gramada de fire de par basca ca-i zic sa dea cu balsam doar pe varfuri si el incepe direct de la radacina. Clatitul e alta poveste horror. Mi-e dor de Mamaita mea, doar ea stia ce inseamna un clatit care sa nu-ti ude fata si urechile Bine macar ca nu mi-a bagat sampon in gura, atata mai lipsea. Dap, in mod clar, in timpul sarcinii o baie asa cum iti place tie devine un lux.
Aerlilian, am ras la faza cu barajul
Alice, mai bine ca nu te taie astia odata cu porcistenii de Craciun, stie doctorul ce stie. Macar mananci sarmale in liniste.
Lady, eu am titi mari, de trei ori decat erau inainte. M-am rugat ani de zile sa am titi mari si acum ca sunt mari nu-mi plac. ma incomodeaza, ma lovesc de ele, imi ingreuneaza miscarile si m-au speriat colegele ca atunci cand o sa alaptez or sa fie duble decat sunt acum. De unde mama naibii atata pielicica nu stiu dar eu sufar ca sunt ca niste bidonase. Pe langa asta sotul mai sare sa puna mana pe ele, asa din senin si destul de puternic si-mi vine sa-i rup degetele unul cate unul. Faptul ca esti pe cale sa fi mama nu face ca sfarcurile sa ti se roteasca ca butoanele de la aragaz, jur! Alaptatul e smecheria maxima pe care o pot face!!!!!!!!!!!!!

+33

esti mortala,si sotul meu ar face la fel daca as fi ca tine cu tzitzi...ale mele ,cam ca ale ilenei,ca la 16 ani,nici vorba sa cresca putin si ele cu ocazia asta macar...

minunea mea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Altesa,suna tare bine taiatul porcului. Am vrut sa facem si noi asta anul asta dar nu a vrut nimeni sa imparta un porc cu noi. Mi-am luat insa mate din carrefour si intentionez sa fac carnati saptamana viitoare.
Asa ca....aveti cumva o reteta buna de carnati? Fara busuioc sau alte mirodenii care se pun mai nou chiar si in aia "traditionali" Sper sa incropeasca sotul o afumatoare si sa-i dau o idee si la fum. Mie imi plac semi-afumati.
A, si daca aveti idee cum pregatesc matele inainte sa le umplu ca par foarte subtiri, mai trebuie sa le curat si eu????? Am precizat ca fac carnati nu ca am mai facut carnati

Eu am auzit de garmastan sau gamastan pentru sani. Pentru fundulet cunostintele mele au folosit cu succes si mi-au recomandat sudocrem. Acum insa sa vedem ca depinde de pielea lui bebe. Pentru samponat si altele am decis sa luam de la Klorane, ne-a placut noua mirosul cel mai mult desi a spus o prietena ca-mi trimite un site cu produse bio de la care a cumparat ea pentru bebe.

+33

Acum trei zile am facut carnati In primul rand tb spalate bine matele ;) si atat si sa le tii in apa chiar si cand faci carnatul iei matul din apa si il pui pe teava de la carnatar ;)
LA carnati am pus porc ,slaninuta si vitel iar condimente sare,piper si usturoi.Atat ca nu imi plac alte coondimente si a iesit super super bun

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Noi am revenit de la cumparaturi cu pempers,apturici,biberon,vata.mai avem de luat sosetele.De acum stam cuminti la TVDe luni incep usor usor sa gatesc pt Craciun

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migulet spune:

Reteta carnati (experimentali)
Noi am facut 2 tipuri de carnati:
reteta 1
-1/2 cantitate carne porc(costita grasa)
-1/4 cantitate carne oaie
-1/4 cantitate carne vita(zona gatului)
-os porc
-sare,piper,boia de ardei dulce,ardei rosu iute uscat macinat,ienibahar,usturoi
Reteta 2:
-3/4 cantitate carne porc(costita grasa)
-1/4 cantitate carne vita(zona gatului)
-os porc
-sare,piper,boia de ardei dulce,ardei rosu iute uscat macinat,ienibahar

Osul de porc l-am fiert cu apa, sare ,piper,timp de aproximativ o ora
Am tocat carnea pt cele doua tipuri de carnati
Zeama fierbinte rezultata de la osul fiert am combinat jumatate de cantitate cu usturoi, iar cealalta jumatate cu restul de condimente;dupa ce zeama s-a racit am strecurat-o prin tifon
Am framantat cele doua compozitii ,adaugand zeama mai sus preparata (dupa gust ul nostru )si am lasat 24 h la frigider.
A doua zi am framantat din nou compozitiile si am umplut carnatii.
Carnatii au stat 2 zile la zvantat afara si in acest moment sunt la afumat.Revin cu poze

Mihaela 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Azi am reusit sa ajung la cosmetica. S-a mirat si cosmeticiana ca nu a prea avut de lucru la mine . Pe picioare nu mi-a crescut aproape deloc intr-o luna - la voi e la fel?
Lexi: esti o dulce. Cand ai vreme ma treci si pe mine cu DPN-ul confirmat de 18 februarie?
Donatella: bine ai venit!
Adriana: felicitari pentru vestile bune de la eco
Bulinutz: pup Rareselul mic si bolnavior si tinem pumnii sa se faca bine pana luni.
Izish: bine ai venit!
Migulet: pe mine nu m-a intrebat nimeni de vaccin dar cu siguranta nu l-as face.
Annesi: sa stapanesti sanatoasa espresorul.
Mihaela: multumesc mult de raspuns. Te doare continuu? Ca pe mine ma fulgera si e atat de imprevizibil ca tip de fiecare data
Ana: e minunata fetita ta .
Aerlilian:
Bubbles: ai grija ca nu e de joaca. Chiar trebuie sa incetinim ca nu mai suntem doar noi in joc.
INtrebare: de ce nu e bine sa faci baie in cada? Eu inca fac si e ok. Norocul meu e ca am facut gimnastica de performanta la viata mea si se pare ca nu mi-am pierdut mobilitatea
Alice: ma bucur ca totul e in regula si o sa vezi ca trece repede saptamana in plus.
Lady: eu pot sa iti spun ca m-am refacut ffff repede si bine dupa cezariana. Operatia aproape nu se observa. La 4 saptamani dupa nastere urcam cu carutul in brate pana la etajul 8 ca ni se strica frecvent liftul. Capul sus ca o sa fie bine.

Legat de sani: la prima sarcina nu mi-au crescut deloc, iar acum sunt imensi. Matza: si eu ca tine parca ma impiedec de ei. Am senzatia ca ma trag in jos. Eu inainte aveam 75 AA (de la copii) si acum am 90C .

jessamine: va doresc multa sanatate si putere.
Altesa: sa iti fie de bine porcarelile si prajiturelile
Iaura: lasa ca e bine sa fii prima - ne incurajezi pe toate apoi
Cristina: cam scurta esti in ultima vreme. Esti bine?

Eu acus ma duc sa ma strecor in rochia cea sexy de party . Am si visat noaptea trecuta ca am adormit pe un scaun si m-au uitat astia acolo

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 30+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uau, fetelor, ce harnice sunteti cu carnatii vostri. Ma zapacise sotul ca vrea sa faca si el carnati doar ca aici nu gasesti mate, asa ca am scapat pentru moment. Oricum nu cred ca ma aventuram sa fac, pentru ca nu am facut niciodata. L-as fi lasat pe el sa incerce.
Eu in schimb am in plan niste pateuri cu telemea pentru seara asta...
Ana, ma bucur ca ti-a placut atat de mult ideea de anuntare a familiei incat vrei s-o folosesti si tu! Bineinteles c-o poti folosi, asta daca nu-ti vine vreo idee mai buna intre timp!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Carina , la ce party te duci? Sa stii ca si eu patesc la fel cu parul, la mine asta e unul din plusurile sarcinii.
Matza, si eu am patit la fel, o singura data l-am rugat si eu pe al meu sa ma spele pe cap, si mai avea putin si imi lua si scalpul, i-am si spus ca e delicat ca un elefant. De atunci nu mai imi trebuie.Si eu am tot asa cada pe colt, si reusesc sa ma spal pe cap stand asezata pe scaunelul acela al cazii, si de vreo luna asa reusesc sa o spal si pe Ayla pe cap, fara sa ma mai doara mijlocul. Eu stau pe scaunel si ea in fata mea, si imi este mult mai usor.
Lexi, esti foarte draguta, nu mai spun de mica printesa.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI SARA!!!

Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos si frumos!

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput