Bona/menajera in BUCURESTI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

imi pare rau si totusi bine! imi pare rau ca nu va pot ajuta dar si bine pt ca se pare ca doamna respectiva si-a gasit un bebelus de care are grija, sper ca totul sa mearga bine.
Sarbatori fericite!

Cristina, o mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Ma intereseaza urgent o bona in Bucuresti pentru fetita mea in varsta de aproape 6 luni. Program de cca 8 ore zilnic, variabil (ex. 7.30 - 15.30, respectiv 11.30 - 18.30/19.00).

Noi locuim in zona Titan-Policlinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Verisoar mea Andreea doreste sa fie bona. S-a mutat de sambata in Bucuresti si doreste ceva de lucru (bona, ofera si meditatii pentru pian, ajuta si la lectii daca e nevoie). Ea a terminat Conservatorul la Iasi (sectia pian) si are si 3 ani de Drept, are calitati pedagogice (a fost si porfesoara de muzica in Tulcea), cunoaste bine: engleza, germana si franceza. Daca aveti nevoie imi puteti scrie pe mail sau o puteti contacta direc la nr. 0723.989.632. As vrea sa o ajut pentru ca e un copil cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrid spune:

Dana, si-a gasit verisoara ta de lucru? Uite eu as avea nevoie de o bona ca a mea a inceput sa faca nazuri. In plus am cantat si eu la pian si am o pianina Bluthner acasa poate sa-i cante copilului, care are 6 luni. Noi ii vorbim copilului in romana si germana.

Astrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

si eu am nevoie urgenta de bina... bebe are 5 luni, e cuminte, programul e de la 7.30 la 18.15.

sunt disperata pt doaman care o am in prezent are probleme medicale si nu ma mai poate ajuta.

multumesc,
Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am uitat sa precizez zona in care stam - Parc IOR, Complex Potcova (spre Piata Minis)

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsingurel spune:

quote:
Originally posted by ramonadima

daca vreti bone si eu va pot ajuta. ramona dima.

Va rog mult si va multumesc anticipat, recomandati-mi si mie o bona demna de tot respectul unui parinte iubitor. dan tel. 0723-582.949

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsingurel spune:

Caut o bona cu dragoste de copii si cu rabdare, care sa aiba indemanarea de a creste un copil de 4 luni. Va fi ajutata si de o persoana din familie (o bunica), iar programul va fi rezonabil. As prefera daca se poate 8-9 ore pe zi, dar la fel de bine accept si mai putine. Asiguram masa si toata tratatia de care crede ca are nevoie, o singura pretentie avand in schimb: de a avea grija de micut. Salariul oferit este generos, in acest sens fiind absolut deschis si deloc "carcotas", considerand ca e mare lucru sa ai rabdare si sa ingrijesti de un bebe, daca intr-adevar ma convinge de acest lucru. Astept tel la nr. 0723-582.949 sau 423.08.76. Zona este Cart. Rahova str. Dumbrava Noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

si pe mine m-ar interesa o femeie de treaba (daca ar cunoaste limba maghiara ar fi super ) pentru a avea grija de fiul meu in varsta de 1 an si 10 luni..., maxim 8 ore, program lejer, masa... Daca cunoaste cineva... Diana.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Supicuta spune:

Si pe mine ma intereseaza o bona, am doi copii o fetita de 10 ani si un baietel de 2ani si trei luni pe care din toamna o sa-l duc la gradinita deci m-ar interesa o doamna sufletista, demna de incredere, care sa se ocupe de fetita, in timpl scolii de la ora 12 pana la ora 18.30, in vacanta de la ora 8.30 la ora 18.30, de amandoi copii.Fetita este o sfanta, iar baietelul un nazdravan, as vrea o persoana cinstita, curata, harnica, si nu in ultimul rand iubitoare de copii.Locuim in Iancului.

Mergi la inceput