Desen rochita!
Nu am stiut cum sa numesc subiectul. S-a tot facut reclama pe un post TV despre un concurs de desene. Trebuia copilul sa deseneze o rochita si sa o incarce pe site! Fi-mea de o saptamana a desenat o rochita si ne pune sa o inscriem la concurs...insa pe net nu gasim nimic!
Stie cineva ceava despre ce este vorba? Unde sa trimitem?
Raspunsuri
Laura Ioana spune:
Doar asta am gasit pe net: http://diolastilis.wordpress.com/2011/11/15/concurs-de-creatie-vestimentara-rochita-roz/ si azi e ultima zi in care poti trimite prin posta lucrarea fetei. Asta o fi?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
szivarvany spune:
pe disneychannel.ro , de obicei acolo sunt aceste concursuri :-)
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
szivarvany spune:
http://www.disney.ro/princess-competition/#/Acasa
sper sa mearga linkul !
_
Laura Ioana spune:
Eu intelesesem ca fetita a desenat pe o rochita si am si gasit un concurs cu tema asta
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
szivarvany spune:
Laura, nu te uiti destul pe disney :-))) tre` luate masuri :-)
_
inbox spune:
Cred ca am visat noi, toata familia reclama respectiva!
Mamagiuliei, acolo am trimis deja, s-a terminat concursul, acum a desenta alta rochita care "cu siguranta va castiga"! Asta daca gasim noi concursul :)!
Laura Ioana spune:
Daria chiar deloc pe disney, ca-s numai filme cu fitzosi si desene urate, foarte rar un desen clasic de-al lor.
Inbox, sper sa gasesti concursul, nu cred ca v-ati imaginat o fi pe alt canal de tv, mai uita-te.
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ralucutza77 spune:
Si fii-mea m-a zapacit cu un concurs de genul asta. Ea zice ca a vazut pe Minimax reclama si ca trebuie trimise rochitele pana pe 21 decembrie. O sa incerc sa ma uit maine pe Minimax, sa vad daca ma luminez. Pe site la ei nu am gasit nimic.Mami de Miruna si de Vladut
catalina2307 spune:
Minimax, OP 2, CP 132, pana pe 21 dec. Sper sa fi retinut bine.
Vladut vrea sa traiasca