Ce inseamna a fi bogat?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

eu cred ca esti bogat atunci cand poti face orice iti doresti, fara sa simti nevoia sa povestesti despre asta.

Buli, tu ai facut diferenta dintre un bogat si un parvenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

eu cred ca esti bogat atunci cand poti face orice iti doresti, fara sa simti nevoia sa povestesti despre asta.

nu cred ca un om bogat face absolut tot ce isi doreste. daca ar face asta nu ar m fi bogat.una e sa fi bogat, una e sa dai impresia ca esti bogat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz
un card de credit AMEX Gold/Platinum sau Visa Gold reprezinta o afirmare a statutului social

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Am citit undeva ca exista carduri de credit in care fee-ul anual e ceva gen 25000 usd. cred ca era un Amex daca nu ma insel insa aceste carduri sint rare si sint recunocute imediat in restaurante, hoteluri etc. Posesorii acestor carduri sint sigur bogati insa nu exclud ca exista bogati care sa nu posede asa ceva.

In rest carduri obisnuite legate de contul curent etc, au toata lumea, cel putin in tara asta. Insa nu ne face bogati :) nu ne face nic macar middle class, i ntrucit toata lumea are posibilitatea sa deschida cont bancar, de la elevul de 16 ani care lucreaza pina la pensionari. Acum ca sa ai cardul legat de contul curent trebuie : sa lucrezi sau sa ai un venit si al doilea sa faci plati, pt ca nu-i asa un elev de 16 ani sta la parinti si nu plateste nimic.
Sper ca am mai lamurit un pic confuzia.
Si chiar asa, nu era Micheal Jackson falit cu citiva ani inainte de a muri? Nu se vehicula ca sa vinde Wonderland? Pina si lady gaga a ajuns pe minus la un moment dat insa s-a redresat dupa tispe turnee.

Sac fara fund nu exista. La urma urmei cred ca la intrebarea asta au raspuns Earl Isaac and engineer Bill Fair cind au inventat scorul FICO - de la Fair Issaac corporation. Acest scor e dat dupa un calcul, o formula, care e secreta insa numarul rezultat inseamna cit de mult "valorezi" financiar ca sa afli cit de mult poti imprumuta.
Evident bogatii au scor f. bun si capacitate de imprumut mare.
http://www.ehow.com/facts_5028830_invented-fico-score.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz
un card de credit AMEX Gold/Platinum sau Visa Gold reprezinta o afirmare a statutului social

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Am citit undeva ca exista carduri de credit in care fee-ul anual e ceva gen 25000 usd. cred ca era un Amex daca nu ma insel insa aceste carduri sint rare si sint recunocute imediat in restaurante, hoteluri etc. Posesorii acestor carduri sint sigur bogati insa nu exclud ca exista bogati care sa nu posede asa ceva.

In rest carduri obisnuite legate de contul curent etc, au toata lumea, cel putin in tara asta. Insa nu ne face bogati :) nu ne face nic macar middle class, i ntrucit toata lumea are posibilitatea sa deschida cont bancar, de la elevul de 16 ani care lucreaza pina la pensionari. Acum ca sa ai cardul legat de contul curent trebuie : sa lucrezi sau sa ai un venit si al doilea sa faci plati, pt ca nu-i asa un elev de 16 ani sta la parinti si nu plateste nimic.
Sper ca am mai lamurit un pic confuzia.
Si chiar asa, nu era Micheal Jackson falit cu citiva ani inainte de a muri? Nu se vehicula ca sa vinde Wonderland? Pina si lady gaga a ajuns pe minus la un moment dat insa s-a redresat dupa tispe turnee.

Sac fara fund nu exista. La urma urmei cred ca la intrebarea asta au raspuns Earl Isaac and engineer Bill Fair cind au inventat scorul FICO - de la Fair Issaac corporation. Acest scor e dat dupa un calcul, o formula, care e secreta insa numarul rezultat inseamna cit de mult "valorezi" financiar ca sa afli cit de mult poti imprumuta.
Evident bogatii au scor f. bun si capacitate de imprumut mare.
http://www.ehow.com/facts_5028830_invented-fico-score.html

poti sa ai FICO 751 cu $50k salariu... creditul nu spune prea multe despre bogatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

mi-a placut postul ala in care cineva spunea ca E. Udrea e considerata de nu stiu ce publicatie ca fiind parte din categ. oamenilor "wealthy".

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

mi-a placut postul ala in care cineva spunea ca E. Udrea e considerata de nu stiu ce publicatie ca fiind parte din categ. oamenilor "wealthy".

michelle

The economist. da eu am scris. dar nu inteleg de ce razi sau de cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

michelle

The economist. da eu am scris. dar nu inteleg de ce razi sau de cine.

nu rideam de tine.
rideam de afirmatia facuta de acel ziar. mie mi se pare o aberatie.

michelle

Mergi la inceput

hei edip nu vorbeam de scorul fico in sine ci de cit poti sa imprumuti. nu-i asa eu si un bogat cu acelasi scor de 751 sa zicema pot sa imrpumut o suma (bazat pe venit si alte assets/cheltuieli pe care le mai am) dar bogatul poate sa imprumute o suma uriasa. Deci ideea mea e ca nu ce posezi te face neaparat bogat 9pt ca dupa cum se spunea poti sa ai numai assets si nici un ban lichid) ci creditul la care ai acces spune de fapt cine esti. cam asta era teoria mea, citita nu stiu unde. trebuie sa-mi amintesc unde.
Acum despre madam udre, e posibil sa fie bigata, doar invirte milioane de euroi i ar in ro toti la putere fura. N-am auzit de unul cinstit. Vorba ceea umbli cu miere, cum sa nu-ti lingi degetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

D-na udrea daca nu e wealthy , rich tot e, indiferent cat de legal a fost primul milion al sotului:)

Mergi la inceput

Ah, e maritata? Si cine e dl udrea ca despre el nu am auzit. ca sa fiu sincera credeam ca e amanta lui Base.

Mergi la inceput