Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am gasit si ingusta dar nu-mi place asta.
http://www.emag.ro/masini-spalat-vase/masina-de-spalat-vase-whirlpool-adp750ix-9-seturi-a-lcd-inox--pADP750IX

sa vad de la alta firma. aia care a luat-o madutza este mai faina.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Buna seara, sper sa (re)primiti si chiulangii
Zilele astea am avut mai mult timp liber si am mai intrat sa va citesc, cu placere si... nostalgie (in timpul sarcinii am citit mai des, se pare ca intr-adevar la birou aveam mai mult timp liber decat acasa).
Felicitari primilor dintisori, primilor pasi, primelor silabe si primelor semne de tandrete despre care am citit in capitolul asta.
Catalina creste si ea frumos, avem 2 dintusi, ne cataram ca o maimutica peste tot, mergem de manute prin parc, ce sa mai, suntem o minune!!
O problema ne-a lovita insa: tocmai am aflat ca e alergica la laptele de vaca. Deci, adio branzica, iaurtel, biscuiti pentru bebelusi. Deocamdata primeste inca lm, dar exista si formule speciale de lp, inteleg insa ca, pe langa ca sunt foarte scumpe, au si un gust oribil... Ma rog, m-am descarcat, sper din tot sufletul sa fim singurii cu problema asta de pe forum. Daca totusi ati mai intalnit cazuri pe la cunostinte etc. si aveti ceva sfaturi, le primim cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

am gasit si ingusta dar nu-mi place asta.
http://www.emag.ro/masini-spalat-vase/masina-de-spalat-vase-whirlpool-adp750ix-9-seturi-a-lcd-inox--pADP750IX

sa vad de la alta firma. aia care a luat-o madutza este mai faina.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, uita-te dupa incorporabile ca o bagi in dulap, soacra-mea are un ariston ingust, dar nu stiu sa-ti spun modelul, oricum e mai vechi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Donna_Ly

Buna seara, sper sa (re)primiti si chiulangii
Zilele astea am avut mai mult timp liber si am mai intrat sa va citesc, cu placere si... nostalgie (in timpul sarcinii am citit mai des, se pare ca intr-adevar la birou aveam mai mult timp liber decat acasa).
Felicitari primilor dintisori, primilor pasi, primelor silabe si primelor semne de tandrete despre care am citit in capitolul asta.
Catalina creste si ea frumos, avem 2 dintusi, ne cataram ca o maimutica peste tot, mergem de manute prin parc, ce sa mai, suntem o minune!!
O problema ne-a lovita insa: tocmai am aflat ca e alergica la laptele de vaca. Deci, adio branzica, iaurtel, biscuiti pentru bebelusi. Deocamdata primeste inca lm, dar exista si formule speciale de lp, inteleg insa ca, pe langa ca sunt foarte scumpe, au si un gust oribil... Ma rog, m-am descarcat, sper din tot sufletul sa fim singurii cu problema asta de pe forum. Daca totusi ati mai intalnit cazuri pe la cunostinte etc. si aveti ceva sfaturi, le primim cu placere.

ooooo long time, no seE!
puup
parca era cineva... dinora, tu? si inca cineva... cu o ruda

Mergi la inceput

ne pregatim sa mergem la dr., tineti-ne pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

paua pt cap nou va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Delia si Roxy multumim pentru complimente.

Delia tinem pumnii. Sa ne spui ce a zis dr.

Donna Ly bine ai revenit. Imi pare rau pentru Catalina. Intr-adevar, nici lui Rares nu i-a placut laptele fara lactoza, ma chinuiam cu seringa de la panadol sa ii dau sa pape, dar la noi a fost pentru timp scurt cat a facut tratamentul pentru enterocolita.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

ne pregatim sa mergem la dr., tineti-ne pumnii

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Va tinem pumnii! Eu urasc cand trebuie sa mergem la dr., fiica-mea vad insa ca o iubeste pe a ei, mereu ii rade cu gura pana la urechi. E drept ca de intepat nu o inteapa ea, le cheama pe asistente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

helloooo!

am ajuns si eu de la masaj, am hranit si copilul si acum l-am scos pe terasa sa isi faca somnul la aer! asa bine doarme cand da cu nasucul de frig

yasmi finuta azi nu e in cea mai buna forma...nu are chef de vizite, nici de vb la telefon, se pare ca si ea are dureri foarte mari dupa ceza imi e asa mila ca imi aduc aminte cum ma taram si eu pe holurile spitalului incercand sa merg a simtit-o si fetita ca nu e bine si a inceput sa planga, ea s-a panicat ca plange copilul...deh, inceputul...sa stii ca si mie imi e tare dor, m-a pocnit o melancolie de mor, am stat azi toata ziua sa ma uit la pozele cu luca din primele zile

eu sunt happy ca mi-au venit si niste tzoale! am descoperit ca mango, pe langa site-ul mare de unde poti cumpara online, si-au deschis si outlet, tot online, si au o gramada de chestii dragute super ieftine! am dat 100 de euro pe 4 pulovere si 2 fuste, transport inclus. si sunt chiar dragute, daca sunteti amatoare de shopping online sa intrati si acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

CAPITOL 99

Mergi la inceput