Bazar Umanitar * ( 70 )
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
ducky, multumesc.Sarbatori fericite sa ai!
lavi.p..nu-i nimic, eu cand am trimis mail tie si bazarului am trimis si lui ducky..deci avea confirmarea.deobicei asa procedez mereu, trimit si vanzatorului/chiar daca nu-i responsabil pt.caz(asta cand nu uit).
ducky mi-a facut si trimis coletul, deci e ok!Dumnezeu sa va ajute!Sarbatori cu bine sa aveti!
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
olim spune:
alexandrina, nu am vrut sa te supar, doar am vazut ca nu ai facut confirmarea si ma gandeam ca e vreo problema , doar atat.
imi cer scuze daca am fost insistenta
nu e graba cu coletul, doar sa stiu ca nu rama cu datorii, mai ales ca e vorba de umanitare.
oricum hanoracul era pentru o fetita de la Cluj, da va ajunge de Paste cu urmatorul cadou de iepuras!
multumesc pentru intelegere si imi pare rau pentru aceasta neintelegere
alexandrina spune:
citat din mesajul lui olim alexandrina, nu am vrut sa te supar, doar am vazut ca nu ai facut confirmarea si ma gandeam ca e vreo problema , doar atat. imi cer scuze daca am fost insistenta nu e graba cu coletul, doar sa stiu ca nu rama cu datorii, mai ales ca e vorba de umanitare. oricum hanoracul era pentru o fetita de la Cluj, da va ajunge de Paste cu urmatorul cadou de iepuras! multumesc pentru intelegere si imi pare rau pentru aceasta neintelegere |
Aaaa... Confirmarea.... Aceea din bazar. Pai, uitasi, eu fac ordine si curatenie periodic pe-acolo, in capul meu era confirmata si urma candva... cumva...
ellinia spune:
Mikaela, multumesc tare mult pentru geaca! Parca a fost facuta pentru mine!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
simonapro spune:
Buna!
Am trimis colet azi pentru Laura25.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mikaeela spune:
citat din mesajul lui ellinia Mikaela, multumesc tare mult pentru geaca! Parca a fost facuta pentru mine! Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) |
Elinia,ma bucur mult ca ti-a placut geaca,sa o porti sanatoasa.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Jasmin012 spune:
Buna
Dodo, am primit pantofii, sunt foarte frumosi, multumesc. Dar am o rugaminte: poti sa te uiti dupa cea de-a patra "bratarica" din strasuri? Ca nu sunt decat 3 in saculet.
My_Lady0091 spune:
Ducky, am primit coletul.multumim!foarte frumoase produsele, am ramas placut uimiti!Te pupam!Sarbatori fericite!
33+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |