INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 19
gabi74 spune:
La multi ani tuturor!!!!!!!!!
Am o intrebare, fetelor voi cele ce ati reusit, spermograma cum a fost?
dankutza spune:
O data am reusit sa raman cu 5 mil/ml si a doua oara cu 12 mil/ml. De fiecare data, proba a avut doar 2ml (inainate de preparare).
Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater
dankutza spune:
Are cineva idee daca o anestezie poate influenta spermogeneza?
Sotul urmeaza sa faca o interventie chirurgicala si vroiam sa stiu daca ma pot baza pe el luna asta sau nu.
lauricea2002 spune:
Nu stiu ce sa-ti raspund, ci doar imi dau cu parerea. Daca o raceala a influientat spermograma, ma gandesc ca anastezia poate fi mai agresiva. Poate ca cel mai bine ar fi sa o intrebi pe Cezara, nu cred ca ar deranja-o. Eventual, roaga-l pe sotul tau sa mai faca o spermograma dupa interventie, insa inainte de a incepe tu protocolul de inseminare.
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_ella2003 Noua imi pare tare rau...nu stiu cum sa te incurajez..stiu ca este greu...te inteleg...dar dupa un timp ai sa vezi ca vei gasi resursele necesare sa o poti lua de la capat...trebuie doar sa nu iti pierzi speranta... Eu vorbesc, nici nu vreau sa ma gandesc ca daca nu reusim in ianuarie...totul se naruie...financiar nu mai putem sustine anul viitor decat insemninarea din ianuarie si asta cu greu am strans banii (bani primiti cadou de Craciun de la parinti). La amandoi se prevad vremuri sumbre in privinta salariilor + creditele care le mai avem...iar programul fiv in care suntem acceptati putem sa ne luam adio...nu ramane decat Doamne Doamne sa faca un miracol... Lauricea, Ely, Noua, Miky - Doamne ajuta ca 2012 sa ne aduca copii mult doriti... |
Ela, ai vreo veste pentru mine??? Ai fost la Cezara?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Ela, ai vreo veste pentru mine??? Ai fost la Cezara? -------------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s + |
Am fost la Cezara in decembrie pe 15...Vineri acum voi incepe injectiile si vinerea viitoare prima eco....sper sa ne fie cu noroc...Doamne ajuta
Tu ce faci? vad ca bebe creste....esti o super mamica!
BelissimaEva spune:
Pentru ca este prima data cand postez pe anul acesta , urez tuturor fetelor minunate din aceasta sectiune, Un An Nou fericit, plin de impliniri si mai ales Bunul Dumnezeu sa va dea samburelul mult dorit, sa va binecuvanteze cu o asa bucurie!!
20 weeks +
miky82 spune:
La multi ani! Anul 2012 sa va aduca multe bucurii si implinirea dorintelor, sper ca acest an sa fie unul mai bun pentru noi toate iar Dumnezeu sa ne ajute sa ne tinem in brate pruncul cat mai curand.
Cine mai face inseminare luna asta?
Eu voi face in februarie.
pe toate
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
annamary79 spune:
buna fetelor, eu sunt noua pe forum. Voi incerca si eu prima inseminare in luna februarie cu tratament closty 1/zi din ziua 2-6 si trei injectii cu menopur in zilele 6-8-10. A mai facut cineva un astfel de tratament?
va doresc tuturor sa vi se implineasca visul anul acesta!