INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 17
Andra_C spune:
Oana, imi pare tare rau, chiar speram la o veste buna!
Nu trebuie sa renunti la visul tau, vei vedea ca DD o sa-ti dea un sufletel!
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 17s +
ela_ella2003 spune:
Noua imi pare tare rau...nu stiu cum sa te incurajez..stiu ca este greu...te inteleg...dar dupa un timp ai sa vezi ca vei gasi resursele necesare sa o poti lua de la capat...trebuie doar sa nu iti pierzi speranta...
Eu vorbesc, nici nu vreau sa ma gandesc ca daca nu reusim in ianuarie...totul se naruie...financiar nu mai putem sustine anul viitor decat insemninarea din ianuarie si asta cu greu am strans banii (bani primiti cadou de Craciun de la parinti). La amandoi se prevad vremuri sumbre in privinta salariilor + creditele care le mai avem...iar programul fiv in care suntem acceptati putem sa ne luam adio...nu ramane decat Doamne Doamne sa faca un miracol...
Lauricea, Ely, Noua, Miky - Doamne ajuta ca 2012 sa ne aduca copii mult doriti...
nouasnrs spune:
Buna dimineata fetelor
Vape toate si va multumesc ptr sustinere si intelegere Asa e aveti dreptate nu trebuie sa renunt dar nu mai am ce sa fac decat teste de ovulatie si zbenguiala si dupa sa ma rog.
ALTESA spune:
noua te-am tot urmarit asteptam sa vad ce faci imi pare rau pentru tine.
Sa sti ca nici eu nu am reusit cu cele 2 Ia facute la Ml cu stimulare la greu am reusit acasa dupa o tura de polidin plus antibiotice injectabil urmate de ovamit .
Dar trebuie sa tin cont ca cu 2 luni in urma facusem laparoscopie si cred ca si asta a ajutat.
deci la mine schema a fost laparo,polidin plus antibiotic,ovamit .
Pe langa astea eu luam de luni bune acifol si maca.
38+ cu baby Rafael-Ioan
nouasnrs spune:
Altesa am facut si eu laparo anul asta in februarie si nu am nimic Stiu si eu de polidin dar nu gasesc nicaieri caut de o luna. Iau si eu acid folic si magne B6, vit C, omega 3 si elevit, de vreun an. De unde sa iau si eu polidin? Poti sa imi spui si mie exact cum ai procedat tu cu toate pastilele?
Alex34 spune:
Noua,cred ca ti-am zis odata pe mess, ca la tine s-ar putea ca problema sa fie la "etaj".Fara sa-ti dai seama, cand te joci cu puta :) subconstientul tau e setat sa vrea un bebe. F multi medici spun ca psihicul poate fi un adversar pervers.
Deci ,draga mea, de-acum spune-ti mereu "mi-e indiferent daca raman sau nu insarcinata, nu-mi pasa daca o sa am un copil sau nu, etc" pana ajungi sa crezi.
Si ca sa fie mai sigura treaba, cand esti la ovulatie, trage o pileala sa uiti de stimulari, spermograme, ecografii, si medici, sa vezi in fata ochilor doar putuca care te face fericita.
Te pup dulce si fii optimista :)
nouasnrs spune:
Ce tare esti Alex s-ar putea sa fie asa. O sa incerc la anul, o sa fac asta promit. Tu ce mai faci?
Alex34 spune:
Binisor, ne-am tot gandit pe ce drum s-o luam, se pare ca nu avem prea mari sanse cu IA, soldateii nu-s suficienti ca sa ne dea sanse reale.
Cu ICSI lucrurile stau diferit fata de cum am inteles la inceput. De fapt mi se pare ca m-au indus in eroare cu buna stiinta, ceea ce nu-mi place deloc.Stii, pentru toate discutiile despre ICSI si alte optiuni pe care le avem, am fost la o alta clinica, nu cea la care am fost pana acum. Si in naivitatea mea, credeam ca pot lua de bun tot ceea ce mi se spune, obisnuita fiind cu cei cu care am colaborat pana acum, care imi erau si prieteni.
La clinica la care am mers acum, mi-au creat senzatia ca totul se reduce la bani, de la prima discutie pana la ultima de fiecare data la pretul total se mai adauga ceva. Am obosit deja numai ascultandu-i.
Poate totusi voi mai face la medicul meu o inseminare sau doua, chiar daca sunt cu sanse mai mici. Dora, biologul, mi-a zis ca exista o cultura daneza ,relativ noua pt prepararea spermei care se pare ca e superioara kitului care se foloseste acum in Romania, inca nu stiu foarte multe despre asta, dar se pare ca in toata procedura de preparare, nu mor s intr-un procent atat de mare, plus calitatea lor o imbunatateste datorita mediului din acea cultura.
Daca lucrurile sunt asa cum par, ar putea fi o chestie buna pt cele care au probleme cu nr. de spermatozoizi.
nouasnrs spune:
Imi pare rau Alex. Poate ar fi mai bine sa incerci cu oameni apropiati tie. Si eu am simtit de multe ori in multe locuri doar interesul fata de bani. Asta e ... E o regula generala in ultimul timp in toate domeniile. Calitatea umana a scazut f mult si asta din cauza conditiilor de trai in mare parte.
dankutza spune:
Acum cativa ani, mi-am facut si eu fundul praf de polidin. Nu am avut nici un rezultat! La mine a mers doar Puregonul.
...........................................................
Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater