Piersicute de iulie-august 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Bellaela11 spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca sunteti asa active, am avut mult de citit de cand am scris ultima data.
Sa va spun ce mi s-a intamplat: la un laborator am primit rezultate proaste la cultura vaginala -e.coli si glicemia usor marita (101).
Pentru ca nu aveam nici un simptom, am cerut sa repet analizele la alt laborator, si mi-au iesit ambele bune ( glicemia mi-a iesit 90) si nu am nici o infectie.
de fapt doctorita mi-a zis sa repet glicemia ca nu i s-a parut ok, a zis ca a primit prea multe rezultate asemanatoare in ultima vreme.
Va sfatuiesc ca atunci cand analizele nu va ies ok, si daca voi simtiti ca nu aveti probleme, sa repetati analizele altundeva pentru siguranta. Mai ales insituatia noastra, daca nu credd ca esfe momentul sa luam pastile prea multe.
Acum sunt bine, m-am linistit, astept Craciunul:). Singurul meu simptom este ca sunt foaaarte obosita toata ziua.
Voiam sa va pun insa o intrebare mai placuta:) voi de unde va cumparati haine de gravide? Eu va trebui sa-mi ascund sarcina cam 4 luni si as vrea sa-mi obisnuiesc colegii deja cu haine mai largi, ca sa nu intre la idei...mai vin si sarbatorile, si sper sa creada ca m-am ingrasat:)
Va pup, bafta cu sarcina in continuare.
Eu acum m-am linistit, oricum analizele astea am inteles ca se repeta destul de des in timpul sarcinii, sunt si eucurioasa cum vor iesi de-acum incolo.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Anca, !
Adarev, simteam dureri de burta ca si cum mi-ar veni, dar de vreo saptamana nu mai am. Au ramas durerile de sani si greturile...la greu!
6 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru
sanatos!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Si eu conduc zilnic 30 si ceva de km, servici-casa si retur, nu e mult, e mica distanta fata de distantele uzuale de aici. Dar am devenit mai fricoasa si ma preocupa chestii care nu ma deranjau inainte: zdruncinaturile (da, sunt si aici drumuri proaste), starea vremii, soferii aiuriti sau chiar agresivi, nervii pe care mi-i fac cu ocazia asta.
La drumurile lungi, 300km +, daca as fi doar eu la volan cred ca m-as stresa mai tare si apoi e si oboseala fizica, incordarea etc.
Ca pasager nu cred ca sunt probl, cu exceptia fetelor care spuneau ca sarcina le amplifica raul de masina.
Dureri de burta am avut un timp, la miscari bruste, chiar la tuse si stranut. Ca niste junghiuri scurte, asa. Recent au disparut, odata cu greturile si mersul la baie frecvent, de am inceput sa ma ingrijorez de lipsa simptomelor de sarcina. A ramas doar oboseala... 10 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
freedelia spune:
Salutare, fetelor! Azi parca ma simt mai bine, dar inca nu m-am dat jos din pat, sa vedem cand ma aventurez...
Fleurdelise -- incearca sa cumperi un aparat pentru ascultat inima fatului, deja de pe la 12 saptamani cred ca ar trebui sa o gasesti fara probleme. Asa poti sa te linistesti cand ti se pare ca cevae in neregula.
Laura, am nascut primul copil in Romania si acum ma bate gandul sa vin si pentru asta acolo, dar numai daca gasesc undeva conditii ca aici, adica sa imi dea copilul in secunda doi dupa nastere, sa ma lase in spital cu sotul si cu fetita cea mica, sa nu ma forteze sa ii dau lapte praf copilui, etc. Ar fi frumos, pentru ca altfel copiii nu ar avea parte de vacanta de vara deloc... Dar inca ma gamdesc si fac cercetari...
Adarev -- pe mine ma doare burta pentru ca sunt constipata. Adica nu sunt foarte constipata, dar este foarte tare si simt si ma doare cand se miscaprin intestine, inainte sa merg la baie. Poate fi usor confundata cu o durere de burta ca la ciclu...
Iuli -- eu conduc non stop, pe bune, acum ca sunt asa broasca moarta (vorba preferata a lui tata) nu prea ies, dar in rest, si dupa ce imi vor trece greturile, eu stau lejer 2-3 ore pe zi in masina. Si aici traficul e cumplit, in sarcina trecuta ma enervam cumplit, urlam la ei, ii urmaream si le taiam calea ca sa ma cert cu ei. Aveam niste nervi de necontrolat. Acum slava Domnului e mai bine...
Va pup, ma duc sa imi iau niste paine cu branza...
Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmina_s/carmina_s.jpg)
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Am intrat si eu sa le salut pe Carmina si pe Me_Alex ![]() |
Te pup, nasa!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmina_s/carmina_s.jpg)
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Salutare, fetelor! Azi parca ma simt mai bine, dar inca nu m-am dat jos din pat, sa vedem cand ma aventurez... Si aici traficul e cumplit, in sarcina trecuta ma enervam cumplit, urlam la ei, ii urmaream si le taiam calea ca sa ma cert cu ei. Aveam niste nervi de necontrolat. Acum slava Domnului e mai bine... Va pup, ma duc sa imi iau niste paine cu branza... |
si eu sunt la fel acum
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Multumesc fetelor pwentru raspunsuri. Exact asa mai simt uneori. Si eu trebuie sa plec de revelion cu masina si sper sa fie ok.Mie-mi este frica, de o chestie sau asa mi-a intrat mie încap aiurea. Tin minte ca la prima sarcina nu stateam in Bucuresti si atrebuit sa vin pana aici cu al meu tata. Drumul era pe Dealu Negru , mergea in viteza zruncinaturi la greu si cand am ajuns, tin minte ca am umplut veceul de cheaguri si am ajuns la urgenta cu iminenta de avort. Nu stiu ce sa cred, daca de aici mi s-a tras ca, apoi peste o saptamana am plecat la Iasi, drum mult mai lung si nu am mai avut nimic. Acum vorbeam cu mama si chiar imi spunea, vezi cu drumurile ca sti ce-ai patit atunci. Va pup, pe toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/niccostea/niccostea.jpg)
niccostea spune:
Ei, las' ca o sa conducem incet in zonele cu gropi, toate care plecam de Sarbatori (noi vrem sa mergem in Bucovina dupa Revelion)... desi sincer nu prea inteleg de ce ar putea sa ne faca rau cateva zdruncinaturi, daca sarcina e bine fixata si colul inchis... (doctora mi-a dat voie sa merg inclusiv la sala - aerobic & fitness - in primul trimestru, dar am zis totusi sa nu-mi fortez norocul )
Mie imi zice sotul ca bb-le nostru o sa stie injuraturi si vorbe 'de dulce' de cum o sa se nasca, la cate aude de la mine cand conduc
In alta ordine de idei vroiam sa va intreb daca la bitest se vede si altceva decat eventuale probleme genetice, malformatii, etc. Adica 'chestii' pentru care se poate face tratament.
The best way to make your deams come true is to wake up.
laura_Rts spune:
Eu tot asa am de mers pe Dealul Negru si mi-e teama ca si cand nu eram insarcinata tot rau imi era dar acum nici nu vreau sa ma gandesc. O sa conduca sotul meu care uita sa ia piciorul dupa acceleratie;).
freedelia spune:
Carmina, dimpotriva, copila mea din a treia sarcina e cea mai calma dintre toti trei, asa ca nu-ti face griji.
Azi am iesit din casa, asa ca o zi mult mai buna ca ieri...
Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE