Societatea multiculturala

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Ah, si ca sa se calmeze unele diafane de pe-aici: da, migrantii care profita de conditiile din tara in care emigreaza fara sa dea nimic in schimb sunt naspa. Extrem de naspa. Sper ca e clar acum.

Craciun cu bine!

Se vede ca esti patrunsa de spiritul Craciunului, cu pace si liniste...gen: naspa, extrem de naspa (foarte interesant ca ai reusit totusi sa spui ce aveai pe suflet).
Sper ca te-ai racorit acum!
Si mai sper ca stai departe de mine, in vagauna vreunui provincii a Olandei, ma rog poate acolo nu sunt turci care vin si dau felicitari de Craciun (ei fiind musulmani) cu zambetul pe buze, si se joaca cu ceilalti copii crestini in curtea scolii si se mai duc si la kerstdiner la scoala si de aceea te inteleg ca suferi adanc ca esti ranita in profunzimea ta de alochtona olandeza cu radacini crestine careia insa ii par extrem de naspa si polonezii catolici.
Un adevarat ghiveci de idei!

Sarbatori cu adevarat luminate iti doresc, poate reusesti anul asta sa vezi Steaua si sa ajungi la toleranta si pace interioara, altfel degeaba te straduiesti, Mantuirea e departe de tine!

E halucinant mesajul tau, ai ajuns sa-ti dai cu parerea chiar si vizavi de sansa mea la mantuire... mai sa fie. Iar moderatorii accepta lucrul asta, context in care ma intreb ce rost mai are regulamentul ala care zice ca pe forum se discuta IDEI iar nu PERSOANE.
Eu iti doresc sa te inteleptesti, dar de-adevaratelea, altfel te straduiesti degeaba sa conversezi pe forum.
Mult succes, Saskia, stiu ca poti.

Mergi la inceput