Prietene la bine si la greu - 151
Raspunsuri - Pagina 18
ali762000 spune:
Buna seara fetelor!
Am donat si eu pentru Bibi.
Am citit ce ati scris dar nu am timp sa raspund, poate mai incolo.
Va pup.
magdaz_ina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Ramona, nu cred ca s-a simtit nimeni jignit - nu vreau sa vorbesc in numele altora si atunci spun eu una nu m-am simtit jignita si chiar te-am intrebat ce ai face tu daca ar fi vorba de Maya si te-am intrebat si ce face Maya. Dar nu mi-ai raspuns... |
Ramona, eu iti respect punctul de vedere, chiar in forma in care l-ai prezentat in acel comentariu care a fost sters.
Personal, am convingerea ca nu ai mai putea gandi la fel daca in cauza ar fi copilul tau.
A fost aici o alta mamica care postase initial rugamintea sa nu mai apara aici cazuri umanitare iar ulterior a revenit cu scuze si cu rugamintea de a acorda ajutor in cazul fetitei prietenei ei care se imbolnavise grav.
Viata iti rezerva din pacate si surprize neplacute.
_
Rares
grigore_tina spune:
http://www.okazii.ro/catalog/59812376/lampa-veghe-copii-bebelusi-stele-si-muzica-proiector-twilight-turtle-snail-4-culori-si-4-melodii-broasca-testoasa-roz-din-plus-noua-in-cutie-original.html
asta ar fi cea cu melodii.
La cealalta a expirat anuntul.
smaranditza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Ramona, eu iti respect punctul de vedere, chiar in forma in care l-ai prezentat in acel comentariu care a fost sters. Personal, am convingerea ca nu ai mai putea gandi la fel daca in cauza ar fi copilul tau. A fost aici o alta mamica care postase initial rugamintea sa nu mai apara aici cazuri umanitare iar ulterior a revenit cu scuze si cu rugamintea de a acorda ajutor in cazul fetitei prietenei ei care se imbolnavise grav. Viata iti rezerva din pacate si surprize neplacute. _ Rares |
Magda,
Rgagapie, sa o luam metodic: fetele au pus un link in care titlul era "acesti oameni chiar exista?" Am intrat fiecare pe rand si am citit articolul, exprimandu-ne tacit sau in scris oripilarea.
Ai intrat si tu, ai scris ca nu donezi de obicei nimic, unul din motive fiind ca nu vrei sa mai sufere un om/nu vrei sa-i mai lungesti suferinta daca si asa e atat de bolnav...
Si apoi...hop! A disparut postarea din senin, de credeam ca sunt eu beata si nu inteleg despre ce tot scriu fetele.
Daca aveai de fapt un alt punct de vedere dar te-ai exprimat gresit si nu s-a inteles, mi se parea corect sa faci "intorsatura" din condei, nu sa stergi totul fara nici o explicatie si apoi sa te faci ca ploua.
Si da, asa cum spunea si monis despre cazul lui Alexandru Hapaleti: daca ai fi mama unui astfel de copil ce ai face? Chiar stiind ca nu exista nici 0,0000001 sanse de vindecare la boala lui, nu ti-ai da toata averea si nu ai face tot posibilul ca macar putin sa-l ajuti, sa-i fie lui putin mai bine, sa ii imbunatatesti cu 1% viata, sa-i alini catusi de putin suferinta?
Chiar si in acest caz in care nu exista speranta si vindecare am putea ajuta; mama copilului e terminata fizic si psihic. Uite, daca ar gasi pe cineva care sa se ocupe full time de Alex doua-trei zile, eu as dona banuti sa poata pleca intr-o mini-vacanta sa isi incarce bateriile.
Nu stiu cat scriu de coerent, ca sunt dupa o zi de urlete cand pe doua voci cand la unison, incat in unele momente simteam ca imi pierd mintile. Daca eu cu doi copii sanatosi si normali ma simt asa, cum se simte o mama de copil bolnav irecuperabil? O mama care trebuie sa faca asta 24 din 24?
In fine, nu o mai lungesc sa nu devin patetica. Cred ca ai prins ideea...
Probabil din cauza oboselii nu am inteles la ce te refereai in PS nr. 2. Ai putea, te rog, sa-mi explici de ce te retragi si ce a fost gresit in modul in care mi-am exprimat parerea? Cum spuneam...se pare ca sunt pe baza de iaurt...si ma prind cam greu...
Multumesc.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
shtephy spune:
Hello ,hello !
Noi n-avem noutati ,doar ca ma bucur ca a venit weekwndul ,poate dormim si noi mai mult dimineata ca tare dulce mai acest somn .
Acum scriu doar doua vorbe ca mi-i tare somn .
Livia eu am observat ca multi micuti se sperie de Mos Craciun .Astep pozele !
Licu bine ca ai zis ca se poate face playlist in youtube ,eu habar n-aveam .Daca-mi prind urechule ,iti voi cere ajutorul
Many ma bucur mult ca a fost atat de bine la gradi ,tot asa sa fie !
Smara
Monis si serbare frumoasa!
Magda
Stanucel ai fetita mareeee ! Eu ti-am baut tot pepsi !
I=a trecut iritatia Adelinei?
Miany imi pare rau ca e bolnav socrul tau ,dar minuni exista ,asa ca poate nu renuntati la speranta
Weekend frumos si noapte buna !
shtephy spune:
Inca nu m-am culcat ,citesc despre Alex si Diana Hapaleti .E cutremurator ,bietii de ei se chinuie ingrozitor .Ii multumesc lui DD ca suntem sanatosi .
Ancutza_Bro spune:
Neatza!
grrr...va ofeream o cafea, dar nu vrea sa afiseze imaginea cu toate ca daca dau vizualizeaza inainte de a trimite mesajul o arata
carmickey spune:
shtephy multumim frumos, da, i-a trecut nici nu se mai cunoaste...
noi suntem in curatenie mare, sper sa termin pe luni si sa facem bradul, abia astept
fug la treburi
we placut si spor la treburi mamici
grigore_tina spune:
buna ziua
http://www.okazii.ro/catalog/59751135/lampa-cu-proiectie-cer-instelat-constelatie-tip-mamaruta-ladybug-amurg.html
miany75 spune:
salutare !!!
vad ca toata lumea e prinsa cu treburi sau isi face siesta....eu am facut o pauza de cafea (m-am apucat de putina curatenie) si am vrut sa va ofer si voua o portie...
cred ca am elucidat misterul mini-grevei: se pare ca ne ies ultimele maselute,cele de jos...uff ..si-am scapat de o grija..
apropo de dinti,voi ati fost cu piticii la un control stomatologic? ma puteti lamuri si pe mine care e treaba cu sigilarea? stiu ca s-a discutat la un moment dat despre asta..dar,nu prea mai imi amintesc..ms de raspunsuri!!!.
ma duc sa pregatesc ceva de papa ptr.maine ptr.baieti..ca eu sunt de servici toata ziua maine...
va ..o zi frumoasa sa aveti!!!