Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Monn, eu as vrea cap cu sos, te rog!( salata e pentru gazele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chato, eu n-as vedea-o pe Ilinca bruneta, cred ca ar imbatrani-o.

Eu am vazut poza pusa de Aris pe FB: mortala!Oricum, eu am ramas impresionata ce bebelus frumos are, la 15 minute de la nastere el arata minunat: senin, nezbarcit si cu niste ochi de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatonel, neagra in niciun caz, am fost o singura data (la 19 ani!) si si atunci m-a imbatranit, are dreptate Anaan:))
Pai acum sunt un shaten mai inchis decat eram la Mouieshu, ca acolo parca bateam in broshcat, daca bine-mi amintesc (eu pana pe la 12 ani eram absolut convinsa ca se spune "broshcat", nu roshcat; iar pana pe la 10 ca se spune "norash", nu "orash"- auzeam "mergem IN ORASH" si eram convinsa ca e "in norash":)) Iar la "peruca" ii spuneam "perucla", probabil o asociam cu o bucla:)) Voi ati avut asemenea tembelisme?)
Si cum sa ma tung, tufete? Drept sau in treptzi? Sa-mi refac bretoingul sau sa sufar un pic pana creshte?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hai pana bate vantu' frunzele pe-aici sa va distrez cu neste copy-paste-uri astrologice, ca tot ati zis ca-s astroloaga de serviciu. E vorba despre intelijentza zodiilor, poate e fumata pentru voi, da' sa-mi ziceti de vi se vujeste, ca mie, lasand modestia la o parte, cam da:))
BERBECII au o inteligenta activa, efervescenta.
Ei sunt pusi mereu pe inventarea a noi sisteme de gândire si actiune. Le place sa experimenteze noul din plin, iubesc pasiunea si aventura, astfel ca nu stau prea mult pe gânduri, atunci când au de luat decizii sau când trebuie sa porneasca la actiune.
De fapt s-ar putea spune, fara urma de eroare, ca Berbecii prefera sa actioneze decât sa gândeasca. Sunt ajutati însa de o intuitie ascutita si capacitatea de a se orienta rapid în orice situatie.
Iau decizii ferme si se descurca de minune chiar si în situatii de criza. Evident, din cauza precipitarii si a nerabdarii, gresesc deseori, dar asta nu-i face sa se schimbe. Gândesc cu o rapiditate uluitoare, de aceea rareori cineva reuseste sa tina pasul cu ei.
Când îsi sustin un punct de vedere, sunt foarte convingatori, chiar daca sustin de fapt un paradox. Îi ajuta foarte mult farmecul irezistibil, modul direct si concis de a se exprima, precum si siguranta de sine.
Iubesc începuturile, dar nu sunt foarte buni în a continua ceea ce încep.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

TAURII sunt ancorati în sabloane rigide de gândire.
Semn fix, de pamânt, Taurul este acela care nu crede nimic pâna nu vede cu proprii ochi. Are o inteligenta practica, orientata spre analiza, observare si asimilare a informatiilor. Considera ca actiunea trebuie sa vina numai în urma unei analize riguroase si a calcularii tuturor posibilitatilor care pot aparea pe parcurs. De fapt, acest nativ vrea mereu sa se asigure ca este în siguranta si de aceea îsi asuma doar riscuri calculate.
Când trebuie sa faca o schimbare majora în viata lui, trebuie sa se pregateasca mental, sa se obisnuiasca cu ideea, lent, în timp, si eventual sa faca acea schimbare pas cu pas. Are, de asemenea, o inteligenta creatoare iesita din comun si un simt estetic deosebit.
Iluziile si conceptele idealiste sau filozofice, în mod cert n-au fost inventate pentru sau de catre acesti nativi. Pentru ca ei nu pot vorbi sau gândi pe marginea unui subiect, pe care nu-l pot proba si palpa. Însa odata ce au asimilat o informatie sau un concept, e clar ca va salaslui în mintea lui pentru totdeauna.

(ooo, Doamne, de-asta nu accepta Phiphi nicio haina noua, tre sa fie pregatita mental, caci e rezistenta la schimbari?!)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

GEMENII au o inteligenta vie si curioasa.
Dupa parerile si scrierile unora, Gemenii sunt superficiali. De fapt, cred ca Gemenii sunt mai degraba atât de curiosi sa afle si sa învete câte o fâsie din fiecare domeniu cu care iau contact, încât evident ca nu le mai ramâne timp sa si aprofundeze domeniul respectiv. Cu alte cuvinte, ei stiu câte putin din toate. Iar darul lor cel mai de pret nu este atât bagajul imens de cunostinte, cât felul în care stiu sa-l aplice, imediat si eficient.
Gemenii au într-adevar o inteligenta vie pe care nu ezita sa o etaleze ori de câte ori au ocazia. Vorbesc mult, despre câte în luna si în stele, au un simt al umorului si o mobilitate verbala iesite din comun si sunt absolut deliciosi în conversatie.
Gândesc cu repeziciune, sar de la un subiect la altul cât ai clipi, sunt interesati de tot ce îi înconjoara. Le place foarte mult sa acumuleze informatii în timpul calatoriilor. Sunt creativi si se simt deseori atrasi de arta si cultura.Sunt foarte buni scriitori si oratori.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, eu astept gemenii Daca aveti chef de citit, va trimit pe mailul comun un doc cu toate zodiile,destul de funny descrise, la mine s-a potrivit intr-o proportie uriasa, desi credeam ca e foarte important ascendentul, zici ca-s descrisa eu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

RACII se ghideaza dupa inteligenta emotionala.
Acesti nativi sunt plamaditi predominant din emotii. Memoria, imaginatia si intuitia sunt darurile de pret ale oricarui nativ Rac si reperele dupa care se conduce în viata. E-adevarat ca Racii care sunt înca atasati de copilarie si pastreaza înca foarte vii principiile capatate atunci sunt destul de timizi si sensibili. Acestia pot deveni, din cauza emotiilor intense, precum si din cauza ranilor din trecut, extrem de subiectivi.
În schimb, Racii ceva mai evoluati, care se axeaza pe latura spirituala, pot descoperi cu ajutorul emotiilor, din ce în ce mai multe daruri de pret, care-i ajuta sa realizeze lucruri marete. Imaginatia Racilor este neîntrecuta si îi ajuta în domenii artistice .
Pentru Raci, adevarul propriu vine din interiorul fiintei, el trebuie simtit la nivel profund, la nivel de emotie, de suflet. Racul simte pur si simplu când trebuie sa actioneze si simte când trebuie sa faca o schimbare sau ce alegeri sunt bune pentru el. De aceea, ar trebui sa se bazeze pe intuitie.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Multumesc de sustinere, fetelor !

Chato, pai abia astept sa ne vedem, aranjati sau ba!

Anca, ma tratez ca alcoolicii anonimi: intai-si-ntai recunosc ca am o problema.

Ilinca, "atacul" s-a petrecut cam asa: Stateam cu Luca pe genunchi la calculator, ne uitam la Pingu, cand, din senin, inima a inceput sa-mi bata nebuneste, tare-tare, de parca primeam pumni din interior cumva, si neregulat, am inceput sa ma hiperventilez, iar in cap mi s-a infipt ideea ca, iata, acuma mor. Nu stiu cat a durat, cateva secunde cred, de frica paralizanta, apoi mi-am astupat gura si nasul cu palmele, respirand asa, prin pumn (asta o stiam de la cateva episoadede hiperventilatie avute in perioada mea bolnava din tinerete). Asa am inceput sa-mi revin, intai calmand respiratia, apoi bataile inimii, care au fost neregulate pt inca vreo 15min, iar ceafa, mainile si picioarele, reci si cam amortite, inca vreo 30min. Ca si emotii, frica si disperare, iar mintea, complet surprinsa si lipsita de control, apoi a aparut gandul ca ma pot dizolva, disparea in neant, fara sa pot interveni, ca un martor mut, si imaginea copilului meu izolat si disperat. Luca nu a sesizat nimic iesit din comun, deci in exterior nu m-am manifestat cine-stie-ce. Si asta a fost tot.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

FECIOARELE au o inteligenta analitica.
Nicio zodie nu este mai analitica si mai logica decât Fecioara. Acesti nativi opereaza cel mai mult cu logica si pragmatismul. Sunt ancorati în realitatea imediata, se limiteaza la a gasi solutii practice si viabile, nelasând loc de dubii sau sperante inutile.
Fecioara se gândeste în detaliu si ia mereu în calcul toate efectele posibile ale actiunilor ei. Nu-i place sa fie luata pe nepregatite si este foarte reticenta la schimbari. Deseori , creaza scenarii fataliste, la care se gândeste constant si în care în final ajunge sa creada. Este destul de anxioasa, se îngrijoreaza din nimicuri.
Memoria Fecioarei este absolut uimitoare, retinând chiar si cele mai mici detalii, astfel ca deseori cei din jur se roaga ca aceasta sa mai si uite. La capitolul imaginatie nu sta foarte bine, pentru ca nici nu crede ca i-ar servi la ceva. Creativitatea pierde teren în favoarea logicii si preciziei.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput