Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata fetelor!

Sper sa ma primiti si pe mine, e prima oara cind scriu la Odisee (si din cite am citit pe prima pagina, aici la voi m-as incadra)...pina acum am scris la Aspirante (pe care nu o sa le parasesc).

Am pierdut doua sarcini anul tercut (prima la 7, a doua la 9+ saptamini), dupa cum scrie si la semnatura. La mine totul e "dandy" cind fac analizele, dar in sarcina valorile cam fac tumbe (data trecuta hipotiroidie plus progesteronul mult sub limita).

La sarcina curenta am luat Aspenter si Utrogestan (printre altele) si iaca-ma-s la 20 de saptamini! uneori nici nu-mi vine sa cred!

Nu am avut greturi, nici pofte, uneori uit ca sunt gravida, nici burtica nu e prea mare...De fapt ultimele patru saptamini au fost grele din doua cauze: 1. nu ma simt prea insarcinata; si 2. inca nu l-am simtit miscind, sa ma linistesc ca e bine.

Lunea trecuta am fost la eco si se pare ca am baietel, desi nu mi-a dat certitudine de 100% - eu sper sa ramina asa, pentru ca baietel imi doresc

Multumesc daca ma primiti si va urez o zi minunata!

20+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Bine ai venit ANA, sarcxina usoara si la termen.

Te ai gandit cumva unde nasti in Cta?

Pupici

Ioana, viitoare mamica de baietel 19 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Drga Tzuky, bine ai venit si normal ca te primim. Sunt tare dragastoase si ne bucuram mult mult ca Stefan al tau este bine :)

Sarcina usoara in continuare si nastere la termen.

Ioana, viitoare mamica de baietel 19 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

NEatza burtici dragi..va servesc cu cafeaua
Nu prea am mai avut timp sa intru dar v-am citit..azi as vrea sa sterg geamurile, sper sa reusesc..incepem asa incet curatenia..
Ana si Ttzuki bine ati venit..imi place mult numele Stefan..
Fetele cu amnio sper va asteptam cu rezultate bune..
Tinuta cum esti??
Miha ma bucur ca esti mai bine..
Va doresc o zi frumoasa

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Tzuki, bine ai venit! E valabil si pentru tine ce-am scris mai deveme pentru Ana in mesajul meu de bun venit. Sarcina usoara si sa ajungi cu bine la termen!

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, mamici!
Am trecut si eu pe-aici sa va salut si sa va pupacesc. Mai sunt 11 zile pana la Craciuuuuuuuuuun!

Ana_Vasile, bine-ai venit la noi!
SS-Tzuky, pupici, bine-ai venit si tu!
Shoshonik, hai sa-ti povestesc eu ce stiu. Ca-i anterioara sau poesterioara nu conteaza. Anterioara inseamna ca e prinsa de uter in fata, posterioara e ca e prinsa in spate. Eu am posterioara de exemplu. S-a incruntat dr ta pt ca placenta e inserata jos. Si eu am la fel. Dar... asta nu e important si concludent acum, de cele mai multe ori placenta se ridica pe masura ce creste uterul. In cazul in care nu se ridica e riscul de placenta praevia, asta e o chestie cam naspa. Si eu am placenta jos si chiar acopera colul, am vazut la eco. Dar asteptam sa mai creasca si sa treaca timpul si eu am incredere ca o sa fie bine si-o sa se ridice de la sine.
Acum am citit ca ti-a raspuns si Andreea.

Noi suntem bine, adica eu si bebita, David e varza de racit, cred ca dat in bronsiolita, asteptam azi dr sa vina la noi a ne dea tratament. Sper sa se faca bine pana la sarbatori sa se bucure de ele. Abia astept concediul, m-am saturat de servici, nu mai am stare :(((.
Va pupacesc cu drag!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 13+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza burtici,

Imi cer scuze, dar am stat acasa o zi dupa amniocenteza sa ma refac cu putina curatenie.
Am trecut cu bine peste procedura in sine, acum au ramas emotiile pana la rezultat. Se pare ca maine voi avea un rezultat la testul FISH, dar va voi anunta abia luni cand pot intra pe net.

Multumesc mult ca ati fost alaturi de mine. Contrar a ceea ce-am scris pana acum, sa stiti c-am fost foarte curajoasa, chiar daca inaintea mea a iesit o fata cocosata de la procedura.

PS. S-ar putea sa fie fetita(cel putin dr-a asa a vazut).Aflam cu certitudine maine.Oricum, important este sa fie bb sanatos, indiferent ce-o fi.
ptr fiecare

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Inainte sa raman insarcinata ma apucase o pasiune pentru Zumba. Descoperisem Zumba la inceputul anului, am mers o perioada la sala apoi n-am mai putut, dar imi placea foarte mult. Si azi am auzit o melodie foarte potrivita pt Zumba si am cautat pe net "coregrafie" pe ea. Si am gasit un filmulet cu o instructoare gravida in 9 luni. Va trimit si voua linkul sa vedeti cum se misca femeia aia. Mi s-a facut dor de Zumba, de dans, de miscare.
http://www.youtube.com/watch?v=w86WPAdytdY

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever

Tzuki, bine ai venit! E valabil si pentru tine ce-am scris mai deveme pentru Ana in mesajul meu de bun venit. Sarcina usoara si sa ajungi cu bine la termen!

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Multumesc de urari!
Pai la mine Um 5 august 2011, DPN 10 Mai 2012, data mea de nastere 24.02.1977 (asa e, sunt mai "betrana"...de unde si depresia de dupa a doua pierdere si spaima ca am sa ramin fara copii).

La aceasta sarcina am facut multe lucruri diferite: am luat Aspirina de 75mg x 1/zi, Utrogestan vaginal 800 mg/zi vaginal (acuma am redus la 300 mg.
Am renuntat complet la cofeina (fara cafea, fara ciocolata -cel mult o patratica doua- fara cola sau alte bauturi energizante). Beau asa zisul nechezol (Inca) si chiar ma impac bine su acest inlocuitor. Bineinteles ca dupa nastere o sa vreau o cafea tare sau un expresso ca-n vremurile bune.
Am renuntat la guma de mestecat (am citit pe net ca aspartamul e daunator, mi ales la inceputul sarcinii) si la tot ce cumpar ma uit sa nu aiba aspartam.
Am inceput o cura de mandarine, de cind am aflat ca sunt insarcinata - doua trei mandarine pe zi minim. Vitamina C apra de raceala (acare ne loveste mai frecvent in sarcina datorita sistemului imunitar usor slabit), plus ca ajuta la asimilare fierului din alimente, respectiv suplimente de fier.
Am trecut pe Femibion, in loc de acid folic, pentru ca Femibionul contine metafolat, o forma a acidului folic mult mai usor absorbabila de catre organism). Acidul folic simplu trebuie metabolizat de organism cu consum de Vitamina E, deci nerentabil.
Am renuntat la ficat (desi imi placefoarte mult si este o sursa foarte buna de fier) din cauza continutului de Vitamina A, care in cantitati prea mari poate provoca probleme grave in sarcina.

M-am cam lungit, scuze, sper ca nu am plictisit

20+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Tzuky tu ti-ai trecut nr de saptamani dupa calculatorul de pe dc sau dupa eco?? ca si eu am UM pe 6 august la o zi diferenta fata de tine si dupa calculatorul de pe dc am 18 sapt si 5 zile si dupa eco la fel..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 18+

Mergi la inceput