Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
Mirina5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui titi143 Buna dimineata fetelor. Va invit la o ciocolata calda. Irina felicitari surorii tale si sa aibe o sarcina usoara lipsita de stres si evenimenate neplacuta.Ce frumos ca faceti totul impreuna, si nunta , o sa fiti impreuna gravide si totul va fi impreuna. Daca nu te superi ca te intreb, care este diferenta dintre voi doua? Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron |
multumim frumos! diferenta de varsta? ea este cu aproape 2 ani mai mare decat mine. Ma amuza ca ma suna non-stop sa ma intrebe daca are voie sa manance anumite mancaruri sau sa bea nu stiu ce...e atat de dulce!
pupici
Irina 19+
virgiL spune:
BUN VENIT,ANA_VASILE!
normal ca mai primim,nu te uita ca suntem cam puturoase in seara asta...dar de obicei avem o limbaritza...!
sa pui datele ”de identificare”,ca sa te treaca ELLYSHOR ,ingerashul nostru pazitor, pe prima pagina ,in listutza(adica data ultimei menstruatii,DPN,daca stii ce minune ai in burtica,fluturas sau floricica,daca mai alte minuni pe acasa,cu tot cu data lor de nastere si data ta de nastere ,evident...o sa zici ca te-ai inscris in CIA)
Sanatate maxima si sarcina usoara pana la termen!
Virginia 18+,mami de Ioana(22.12.2002)
Shoshonik spune:
Bine ai venit Ana_Vasile!
Eu am fost la medic putin in seara asta si am vazut bebitza, e baietel sigur-sigur si statea cu capul in jos.Mai multe vedem saptamana viitoare, atunci ii va face si masuratori.Doamna dr. a mai zis ca am intr-adevar placenta anterioara si ca e putin mai joasa(era serioasa si incruntata cand a zis asta, ...ea zambeste mereu).
Daca stie cineva, ce inseamna ca e anterioara?E normal asa? Afecteaza nasterea?
N-am mai intrebat...era pe fuga, insa poate stiti voi pana merg iar la medic.
O seara placuta.
Mihaela16+ cu Eduard-Flavius
ana_vasile spune:
Ce ma bucur ca mi-ati raspunsEu sunt o viitoare mamica in 15 saptamani si 2 zilee...bebe inca nu stim ce este ca a fost foarte pudic la ultimul eco si-a bagat cordonul ombilical intre picioruse si nu a vrut sa ne arate.dar pe 19 merg iar la eco si sper sa aflu:)Sarcina usoaraa la toate gravidutele de aici:*
onutza83 spune:
Ana aici scrie..iti va citi Elishor si le va trece:) si scrie repede 10 mesaje ca apoi sa stai la taclale cu noi:)))azi fara chef dar maine cine stie...:))
Oana cu Bebe 18 +
aever spune:
Ana, noi te primim dar vezi ca nu-i usor cu noi. Asteptarile sunt mari. Noi trebuie sa stim tot, cum a zis si Virginia. Ce mananci, ce bei, ce te doare, ce te bucura, cum ai dormit, cat ai dormit, ce-ai visat, de cate ori ai fost la baie.
Bine ai venit! Ai ajuns tocmai bine ca lumea s-a mai linistit un pic pe aici dupa tot felul de tragedii de prim trimestru. Asa ca acum incepe distractia si la noi. Distractie maxima si tie! Daca citesti pe prima pagina o sa vezi ca avem si cont de picassa cu pozele fetelor(eu inca n-am pus, mai stau ascunsa), exista si cont de e-mail, se fac schimburi de numere de telefon, suntem deja ca o mare familie dar evident ca orice nou membru e super bine venit. Sunt sigura ca o sa-ti placa mult aici cu noi!
Shoshonik n-are nimic placenta inserata anterior, aia e cea mai buna pozitie a placentei. Si eu tot anterior o am inserata. Probleme pot aparea daca e inserata prea jos(placenta praevia). Acum depinde si cat de jos e inserata, poate de-aia se uita asa atent doctorita ta.
Andreea, 13+ cu BebeLUna
elena_gd spune:
Neatza! Fetelor cum de am ajuns eu sa fiu cea matinala?!
Va invit la un ceai la mine!
Ana se pare ca ne luam de manuta si pe 19 la eco cu noi.
Va doresc o zi minunata!
Elena 14+ poate cu
joana2672001 spune:
Draga Diana, stiu ce insemna sa te ingrijorezi ca parca simti ca nu misca, insa ca sa te linistesc putin este absolut normal. Si eu am griji de genul cand ma gandesc ca poate nu a fost el, ci au fost gaze sau mai stiu eu ce, insa asa cum a spup si TITI, bebelusii nostri sunt bine, si nimic nu li se poate intampla rau la caldurica acolo :).
Eu desi sunt tare paranoica de felul meu incerc sa stau cat pot de calma.
TITI , da este asa fain sa l simt , sa ma bucur ca e bine, offf de abia astept sa i stau la cap si sa l pazesc cand doarme:)).
Ioana, viitoare mamica de baietel 19 saptamani +