Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna seara fetelor..azi m-am apucat de curatenie asa ca n-am avut timp de net..am reusit sa sterg geamurile la balcon si sa spal jaluzelele si mai am atatea de facut, dar incet..
Corina ce cadou frumos ai primit..
Blanca felicitari pt fetitza..offf nasol cu durerea asta de masele..si eu patesc ceva de genu..ma doare o masea facuta
Soshonik si eu am o mare problema cu mirosurile..camsd vine sotul acasa il adulmec ca un catel ca fumeaza si asa rau miroase offf..
Anitta ma bucur ca eati mai bine..apropo si mie mi se pare o idee buna sa mergi la o noua eco acum inainte de sarbatori poate te mai linistesti..
Diana drum bun sa aveti..asa am si eu emotii de fiecare data cand merg la mama..unde mergeti la Targu Mures??
Ramona si eu am ramas cam masca dar poate ne luminezi tu sa nu tragem concluzii pripite..
Addya stai linistita ca numai soacra ta are superstitii de genu dar in eu nu le bag in seama..
Tinuta ma bucur mult ca ai primit rezultate bune..si felicitari pt fetitza..
Mirina e bine ca sfatuit-o medicul pe prietena ta..pana la urma la unele sunt normale si aceste contractii..
Va pup si va doresc weekend placut..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Doamnelor, unde ati fugit toate in we?
Eu m-am trezit pe la 4, iar la 4.30 deja ma apucam de curatenie, se pare ca greata ma paraseste. Acum m-a luat somnul, dar la ora 12 vine profesoara de engleza a lui M, asa ca nu ma pot culca. Probabil pe la 2. Sunt o furnicuta, mai am bucataria si gata. Multumesc de sfatul cu ecografia, dar nu mai merg la Iasi saptamana viitoare, iar de pe 23 nu mai lucreaza medicul pana pe 3 ianuarie. O sa vedem atunci, o sa rezist pana atunci, nu incape indoiala.
Sa aveti o zi frumoasa!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Draga Tinuta felicitariiiiiiiiiiiii pt fetita si pentru rezultatul bun de la amniocenteza:)

Titi imi vpare rau de conflictul cu mama ta, poate era nervoasa stresata, o sa fie totul bine, si poate pana la urma e un bun pas sa stati doar voi , familia vostra care va primi in curand un nou membru. Orice sut in fund un pas inante mereu :)

Va pup dragele :*:*:*

Ioana, viitoare mamica de baietel 19 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty22 spune:

Buna ziua burtici! Sunt noua pe acest forum (recomandat de o prietena). Si eu sunt o viitoare mamica de mai 2012. Sper sa ma primiti si pe mine in club :) Din ce am citit sunteti foarte vorbarete. Cum de nu v-am gasit mai demult? Pupici tuturor si sarcina fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ce faceti burtici pe unde sunteti?? toata lumea e harnica azi sau doar va relaxati???
eu am reusit sa termin cu geamurile si am facut ordine in camara
Mai nou bebele meu misca cand mananc cate ceva hmm
Va doresc odihna placuta in continuare!!!

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Va felicit pentru harnicie, eu abia ma propag si m-au mai apucat si emotiile pentru controlul de luni seara. In ceea ce priveste sarcina, ma mananca pielea de pe burtica si spate cu toate ca ung de zor la ea. Si bonus, sanii isi fac de cap si ei, ma mananca, se cojesc si ma dor dimineata mai ales.
Caty bine ai venit! te rugam sa lasi un mesaj cu UM, DPN , data naserii pentru tine si alti copilasi daca ai, si mamica sefa Ellyshor te va trece in listutza cu burtici si minuni.

Elena 14+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

salut burtici,
noi am fost super,mega,hiper-harnici.am reusit sa rasturnam casa cu fundu in sus ,sa o si asezam la loc si sa primim si musafiri ...a venit nana Ioanei in vizita de la Iasi.
ANITTA ,ma bucur ca te-ai mai linistit si ti-ai reintrat in ”grafic”...dar mai ales ma bucur ca te-au lasat greturile!Eu am ”alungat ”profa de engleza a Ioanei pana in ianuarie.Deja is rupti de oboseala bietii copkii si plictisiti de testarile de la scoala,ca s-o mai stresez si acasa cu pregatirile in aceasta perioada.
CATY22,bun venit si sarcina usoara si tie!
DIANA,drum bun spre casa si regasire placuta cu cei dragi!
ADDYA,si mie mi-a zis soacra-mea sa nu-i dau peste fetei sa manance(asta pe cand avea Ioana 7-8 luni)ca nu mai vorbeste copiluBineinteles ca a mancat si pestele si a vorbit de nu era bunik-sa bucuroasa
RAMONA imi pare grozav de rau ca treci prin ce treci ...eu am locuit la maica-mea din 2000 incoace si n-a trecut an de la Dzeu sa nu ma intrebe cand plec,asta in conditiile in care ea tot de atunci nu mai locuieste in tara.Si n-as putea sa redau aici in detalii la ce discutii penibile se ajungea de fiecare data...Abia anul asta la inceput ne-am mutat si noi in casa noua si n-as putea sa spun ce bucurie,ce satisfactie si ce liniste....dupa 10 ani.Acum casa ei e goala si ar vrea sa vina de sarbatori in tara,dar daca se poate...la noi...
ma duc sa mai jumulesc un dulap de haine pana incepe Xfactor...

Virginia 19+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

stiam ca mai aveam ceva important de facut
TINUTA,felicitari pt minunatul rezultat si mai ales pentru mica printzesica!Si astfel s-a mai linistit una dintre noi....Sper s-o tinem tot asa,numai in vesti bune!Doamne ajuta!
ELENA GD cred ca ti-e tare dor de puicu tau...fii ZEN pana luni!Si pe mine ma mananca pielea pe burtik si putin pe la sale,dar acum pe la 18-19 saptamani...creste bebe si nu putem decat sa ne bucuram...!
Va pup pe toate!Seara linistita!

Virginia 19+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, eu sunt acasa la mama si la tata, ma rasfat si bag mancare in mine de zor. Ieri am mai avut greturi si am varsat dimineata si seara, azi vad ca-s mai bine, poate si pentru ca am mancare de la mama. Sper sa nu-mi dau stomacul peste cap cu cate am bagat in mine. Bravo ca ati fost harnicute si ati facut curatenie. Stiu cat de bine va simtiti cu treaba gata, asa bine m-am simtit si eu weekendul trecut cand am facut curat.
Fug ca mama pregateste placinta "poale in brau"

Va pup si ne mai vedem luni cred.

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am uitat sa urez bun venit lui Caty si am uitat sa schimb semnatura. Azi am implinit 14 saptamani.

Andreea, 14+ cu BebeLUna

Mergi la inceput