Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
tigruta spune:
Ioana mai dureaza pana il vei simti cum face tumbe stai sa mai creasca, pe la varsta asta are in jur de 200g iti dai seama ca nu ai cum sa il simti foarte tare..si eu tot asa finut il simt..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 18+
diana85 spune:
Joana, nici eu nu-l simt prea deslusit. Prima data cand am fost sigura ca a fost el, fix acum o saptamana, s-a simtit bine. Apoi, cate un pic si rar (chiar si la 2-3 zile) ca un fluturas timid. Nu stiu daca e normal ori nu, dar banuiesc ca da. Plus ca difera de la o sarcina la alta, ma gandesc.
Diana 19+ cu Mirciulica
addya_21 spune:
PANA LA CE SAPTAMANA SE FACE DUBLU TEST,EU AM CITIT CA PANA PE LA 14 SAPTAMANI.MIE NU MI-A ZIS DR.SA IL FAC,O FI VREO PROBEMA?AM DEJA 13 SAPT SI 5 ZILE,IAR CAND OA SA MA DUC LA EA O SA AM 14 SAPT +4 ZILE.SE POATE SA FAC NUMAI TRIPLU TEST?
andreea 13+
Ellyshor spune:
Ramona un verde brotacel merge fff bine cu un galben pal, sau crem cum au zis fetele.Negru e prea serios, zic eu
Referitor la bb, eu il simt zilnic si ff des. Mai ales dimineata si seara. Ba intr-o seara mi-a dat una de aproape m-a durut
Dar nu va ingrijorati. Unii bebelusi sunt mai activi, iar altii mai somnorosi. Al meu cred ca seamana cu mine...fff agitat
Addya eu am facut doar triplu test, la 16 saptamani. Din ce stiu eu, dublu test se face doar pana la 13 sapt si 6 zile.
Elly 19+ cu Babyboom
diana85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Referitor la bb, eu il simt zilnic si ff des. Mai ales dimineata si seara. Ba intr-o seara mi-a dat una de aproape m-a durut Dar nu va ingrijorati. Unii bebelusi sunt mai activi, iar altii mai somnorosi. Al meu cred ca seamana cu mine...fff agitat Elly 19+ cu Babyboom |
Elly, ce te invidiez... Cred ca al meu e ardelean molcom si somnoros ca taticul lui drag . Ca eu sunt tare activa.
Diana 19+ cu Mirciulica
joana2672001 spune:
Dragelor daca bebelusul meu seamana cu tatal sau cand era mic, pai o sa doarma si in picioare:)). Din cate mi au povestit mama parterelui si bunica, dragul de el cand era bebelus unde il puneai acolo adormea, era cumintel nu plangea nu era agitat, sper deosebire de mine care am fost rea, asa se mandreste mama:))
Offf dragul de el, de abia astept sa mi traga cate una, sa fie autoritar asa, desi sincer nu cred:))
Pupici
Ioana, viitoare mamica de baietel 19 saptamani +
ana_vasile spune:
Fetelor multumesc mult ptr urarile primite!!eu de-abia acum am intrat pe net ca m-a chinuit o masea toata noapteaadar am reusit sa rezist sa nu i-au nimic!Eu voi naste la clinica Euromaterna si cred ca va fi cezariana deoarece am si un fibrom de 8 cm dar din fericire e localizat posterior si nu il incurca cu nimic pe bebicul nostru.Ma bucur mult ca o sa am cu cine vorbi aici fiindca tati al nostru e navigator si de-abia prin martie vine acasa.Ma sprijina prin telefon:)
Datele mele:Data nasterii 02.05.1985,UM 29.08.2011,DPN:04.06.2012 dar doctorita mea mi-a zis ca daca voi face cezariana voi naste pe 21.05.2012.Va pup pe toatee
Mmamita spune:
Ce frumos povestiti voi aici, ca a fost musai sa ma loghez si sa ma bag si eu in discutie!
Noi stim ca va fi fetita de la 12 saptamani, ma rog..70 %, ramane de vazut la eco de morfo-fetala daca e tot printesa sau s-a facut ..print.
Despre miscari, si eu sunt putin cam dezamagita, imi simt puiul dar rar si slabut, si tind mereu sa compar cu prima sarcina...ceea ce uit este insa ca miscarile alea nebunesti pe care mi le amintesc eu erau mai tarziu, nu in sapt 14-15!
Fetelor, Ilinca mea a fost copil de circ in burtica- toata lumea o ''stia'' de sturlubatica! Am chiar niste filmulete in care se vede foarte clar cum se invarte efectiv in burtica, parca e un anaconda. Odata mi-am pus o sticluta cu oja pe burta si atat a lovit cu piciorusul in locul ala pana a dat-o jos!
Cand s-a nascut ne asteptam la un TITIREZ, dar n-a fost deloc asa - era un copil mai mult decat cuminte, nu plangea, dormea toata noaptea de la 9 la 6 dimineata- un ingeras, ce mai! Abia dupa 6 luni a iesit titirezul si de-atunci...tine-te bine!
Fug sa mai muncesc ceva! Pupicei!
Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 14+
aever spune:
Am primit si eu interpretarea de la dublu test. Se pare ca suntem mai mult decat bine. Nu cred ca e cazul sa intru in detalii cu Mom-uri si riscuri luate pe bucati, asa ca trec direct la riscurile combinate(adica cele calculate considerand varsta+valorile din sange+masuratorile de la eco). Pentru trisomia 21 riscul este sub 1:10000 si pt trisomia 18 la fel. Deci e bine.
Andreea, 13+ cu BebeLUna
diana85 spune:
Bravo, Aever! Nici nu ma gandeam sa fie vreo problema.
Burticutelor, acum ca am cam scapat cu greturile si varsaturile, am inceput cu crizele de acid. Am mereu arsuri de la stomac, aproape indiferent de ce mananc (azi e drept ca am mancat niste ardei copti care simt ca fac ravagii). Stiti ceva ce as putea lua (pastile), ori manca, ca sa fie mai bine? Aveti probleme de genul asta?
Diana 19+ cu Mirciulica