Strugurasi de Sept-Oct 2011 *15*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

bufnitoaica asta mica nu mai pune geana pe geana ziua acu' tot e mai bine ca doarme noaptea la ore civilizate (o fi stiind ca a crescut) insa is tot capie. Azi am avut dimineata niste dureri mari de oase la picioare, mai are oare cineva? Sau numa' pe mine ma dor toate incheieturile, amortesc si's vai de mini? O fi de la cezariana, ca e al doilea copil, da' simt ca m'am subrezit rau de tot. Citeam ieri pe un blog: 'Sunt asa fericita, nu sunt obosita deloc, totul e minunat' cum domne, ori sunt eu prea sensibiloasa ori ceva e putred.

Lena tu ai itti bitsi scutece? Vreau si eu sa mai comand citeva bucati si nu stiu de care.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

ingerasa, ceva nu s-a inteles cum trebuie din mesajul meu, cred ca ma exprim ca o cizma: Mariuca doarme de la 21.00 la 3-4 dimi legat. cand se trezeste, sotul sare de multe ori si o ia din patut sa o schimbe. grasa rade cu toata gura stirba l el si din cauza asta nu se poate abtine sa nu o dragaleasca, smotoceasca, treburi din astea. normal ca o trezeste de tot si apoi dupa alaptat baga cate o sesiune de leganat sa o adoarma.i-am spus sa nu mai faca asa dar zice ca nu se poate abtine
Fetele stiu ca nu degeaba ii zic grasa, ca are aproape 7 kile la nici 3 luni
cat despre lapte praf,eu nu i-am dat niciodata si asa cum spune si Oana, prefer sa ma trezesc sa alaptez din ora in ora decat sa o trec pe LP...

pinky spor la cumparaturi

jade multumim si noi
pun poze, cum sa nu

sei multumimare si sotul meu multe din ce spui tu acolo

kora multumesc pt raspuns,cred c iau si eu un centru dn asta,ca pare fain. pana la ce varsta a copilului poate fi folosit?

jade perna e aia din pozele cu T? ca aia e super.de unde ai luat-o?cat costa?
poate imi aduce mosul si mie

oana, bravo, imi place cum gandesti

bujo esti atat de bine informata, mamico

rach laptele tau e bun si fata ta e minunata

jade ce zapacita esti ce preocupari aveai tu pe masa de operatie? Si mie mi-a parut uratica Mariuca nou-nascuta, avea nasul turtit rau si muuult milium plus ca era neagra si paroasa rauCred ca noi ne facem o imagine idilica despre nou-nascuti si nu ne asteptam sa ii vedem asa mici si botiti

am un mesaj plin de pupaturi dar ce sa fac daca imi sunteti dragi

ooka sa stii ca nici eu acum nu ma simt obosita deloc dar eu nu am decat un copil, sunt sigura ca e muult mai greu cu 2 sau mai multi

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mikka da , este vb despre perna din pozele de pe grup
eu am luat o de la ei http://pernedealaptat.ro/index.php?route=product/product&path=18_62&product_id=52
numai ca eu am luat o de la targ si a fost mai ieftina ....parca 120 ron
pinky , tu cat ai dat ?

rach La multi ani si sotului tau
el pe cat este nascut ?

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Mikka, da asa eram si eu la primul copil, zburdam ca o caprioara acu' is ca o ursoaica mareee si greoaieeeee usor calacata de tanc. Da' mi'oi reveni eu cu ajutorul lui Dumnezeu si'mi revin ca ma pune la pamant starea asta timpita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

jade este pe 2 decembrie

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

A mea mi-i s-a parut frumoasa la nastere desi sotu imi zicea ca e speriat ca ramane asa cum a vazut-o prima data, dar stiti voi ca in sarcina eram panicata ca e mica si are nas mare de cotoroanta..
Mai mult dupa cele 5 min in care nu am auzit-o tipand, vedeam cum se agita dr ,, mi-i s-a parut perfecta cum respira si intindea manuta.. .. imi vine sa plang acum... ei....

Avem clubul soatelor de sagetatori? sau de soate sagetate

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Irinush, eu din astia am luat http://www. mamiko .ro/produs/1822-Scutece-HUGGIES-Newborn-Nr-2-cu-bumbac-organic-bio- (62 buc 66 ron), pe poza scrie gresit cantitatea.
chiar de pe site-ul acesta pentru ca au livrare gratuita :)
Noi avem 2 luni si o sapt si vrem sa trecem la nr 3, astea 2 deja ne strang. Astept sa termin stocul :D

Jade, eu credeam ca doar eu am crezut k bibi e uratica cand am vazuto prima data. Ma gandeam ce mama denaturata sunt

Ooka, da am itti bitti marimea S, care deja is fixe Maiei. marimea m si l nu este in ro, cel putin eu nu am gasit. In principiu sunt ok, dar sunt mai ferme decat scutecele mamaro, in sensul k sunt tari parca... nu stiu cum sa explic :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Datele noastre, ca am uitat:
Ingeras26a, mami de bb Sasha Andrei, 2.950 kg, 50 cm, cezariana, 39 s + Maya (5 ani)
Sasha este nascut pe 06.10.2011, ar Maya pe 16.12.2006

Broome, ziua daca iesiti afara, bb doarme?
Daca da, fa asa cand nu puteti sa iesiti afara. Imbraca bb ca si cand ati iesi, pune-l in landou, pat, carut si deschide larg geamul. Chestie incercata la 2 copii. La ambii a functionat. Sasha doarme cate 4-5 ore asa, acasa, in timpul zilei, daca nu putem sa iesim afara ca e ceata, ploua etc.
Nu prea e normal sa manance la fiecare ora...inseamna ca nu se satura, ceea ce e ciudat daca spui ca noaptea doarme bine.
Sau se poate ca pur si simplu sa-i ajunga somnul de noapte, desi e cam micutz.
Eu avand 2 copii, este necesar ca ambii sa aiba un program destul de bine definit si in care somnul (cat se poate) sa coincida, astfel incat sa nu se deranjeje unul pe celalalt.
Maya doarme toata noaptea de la 3 saptamani (acum are 5 anisori), Sasha vad ca inca se trezeste o data, dar nu o trezeste pe Maya, pt ca ea doarme in camera ei si are un somn f profund, ca si mine de altfel.
In we, dorm la pranz in acelasi timp. asta ca sa mai avem si noi timp de altele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

si-a mea era uratica rau. ta-su glumea si zicea ca o duce inapoi la maternitate s-o schimbe

acum are fata de "olimpica" asa o alint eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, cred ca m-ati inteles gresit.
Voi ati inteles ca din comoditate, sa nu ma trezesc sau sa nu il alaptez des i-am mai dat din cand in cand si LP seara? nu, i-am dat pt ca am simtit ca nu i-a ajuns laptele meu atunci, pt ca dupa de la un mom dat incolo in curge f greu si daca este obosit ii este lene sa mai suga si nu mai are rabdare, plange. Ziua sau noaptea nu s-a intamplat niciodata sa nu aiba rabdare, dar seara da, probabil din cauza oboselii. Si tocmai, ca sa nu-i dau LP, ma mulg noaptea si ii dau seara laptele meu...nu mi se pare ok sa se culce nesatul, iar daca eu nu am destul intr-un anumit moment, ii dau.
Dar da, eu cred ca nu toate femeile au laptele bun sau ca se satura copilul...
Eu din fericire, am laptele ok. Sasha a luat peste 1 kg in fiecare luna pana acum, iar sapt aceasta 240 gr. I-am datr lapte praft pana acum de vreo 10 ori cred, cate 40-60 ml.

Si acum, a propos de chestia cu uratenia, mi-a pove soacra mea ca atunci cand s-a nascut sotul meu, tatal lui a spus ca este atat de urat, paros, deshidratat etc, incat bine ca-i baiat, ca daca era fata trebuiau sa munceasca toata viata sa-i faca zestre sa o marite si nici asa nu era sigur...si sa vedeti ce frumusel e acum, ca doar e al meu

Mergi la inceput