Buna tuturor,
Ma numesc Iulia si tocmai azi mi-a iesit a doua liniuta pe test, sunt foarte fericita si astept cu mare nerabdare toate etapele care vor urma. Sa ne ajute Doamne Doamne sa fim sanatosi si sa ducem cu bine la capat aceasta calatorie.
Eu am 32 de ani, sunt la prima sarcina (si la prima incercare) si un pic speriata, dar povestile voastre sigur ma vor ajuta!
Dupa cum vedeti, unul dintre primele lucruri pe care le-am facut dupa aflarea vestii a fost sa imi fac cont pe DC - urmaream demult site-ul, dar nu avusesem parca un motiv intemeiat sa vin printre voi.
Deci, bine v-am gasit si sper sa ne imprietenim :)
Va pup
Bine ai venit la Desprecopii, site-ul burticilor norocoase si frumoase!
Aici vei gasi intelegere, sfaturi, prieteni si grupuri de interes care iti vor imbogati viata.
Cauta/ti grupul de burtici caruia ii apartii la sectiunea Odiseea Sarcinii )http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60)
Sa ai o sarcina usoara ca un fulg si un copil sanatos si norocos.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Buna Iulia,numele meu este Alina nu demult timp am aflat si eu ca sunt insarcinata,acum am 6 saptamani si sunt la a doua sarcina...iti urez mult curaj si profita de cea mai frumoasa perioada din viata ta..sarcina