Filmele 3D
Ati dus copiii la filme 3d? Am o mare retinere vis-a-vis de ochelarii respectivi pentru niste ochisori in formare.
Exista pe undeva Cars 2d? Sau Motanul incaltat? Ca eu pe toate site-urile am vazut doar versiunea 3D.
Eu n-am fost la nici un film 3d pana acum dar inteleg ca se vede ciudat fara ochelari, presupunand ca mergem dar alegem sa nu folosim ochelarii.
Raspunsuri
Laura25 spune:
Fara ochelari nu se vede bine, e ca in ceata, 'tremurat', nedeslusit. Eu am fost cu ai mei de 3 ori pana acum. Nu s-au plans ca i-ar fi deranjat sau le-ar fi creat stare de disconfort.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marumiha spune:
Baietelul meu are 4 ani ,in ultima luna l-am dus de 3 ori la filme 3d,e incintat sa-l ducem la cinematograf , nu stiu daca ochelarii pot sa dea vreo problema ,sper ca nu ,insa un film in 3d vazut fara ochelari nu are acel efect particular.
Poze
buli spune:
cred ca toate filmele care erau 3D se puteau vedea si 2D
trebuie sa urmaresti programul de la cinematograf
_Ralu_ spune:
Nu, nu toate filmele 3d sunt si 2d. Unele da, dar nu toate.
Si nu te poti uita fara ochelari, cum mai spunea cineva mai sus.
Noi am fost la multe filme 3d cu Alexia...cred ca la toate de animatie care au aparut in ultimii 2 ani.
Eu am intrebat oftalmologul, pt ca printre altele, i-a testat si vederea cu niste ochelari 3d, si atunci mi-a venit ideea si am intrebat daca e ok sa mergem la cinema la filme 3d, si a zis ca nu e nicio problema.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Ramona2006 spune:
Fara ochelari nu are rost sa mergi la un film 3D ptr ca se vede neclar...
Noi am fost cu Maya la Kung Fu Panda si a fost o experienta superba si mie ca adult mi-a placut.
Nu sint ochelari cu dioptrii, asa ca nu vad ce rau ar face...poti intreaba un oftalmolog...
Distractie placuta!
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
sdcristian spune:
cars 2 exista si 2d, noi asa am fost, pentru ca nu credeam ca ar avea rabdare 2 ore cu ochelarii respectivi
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003