LMA Gravidute&Mamici de IASI (129)
Raspunsuri - Pagina 11
ANKA-iasi spune:
Buna mamici ,ma alatur voua, in 15 saptamani.Prima sarcina la dr Mihaila Catalin,asistata la nastere de....cine s-a nimerit.Acum am de ales intre Avatajitei Cristina(Cuza Voda) si Ciuhodaru Madalina(Elena Doamna)......stau inca in dubii,dar nu am prea mult timp caci trebuie sa fac ecografia de trim II si TT.Daca ma poate sfatui vreo mamica ,as ramane indatorata!! nu vreau sa mai am parte de surprize exact in momentul X.Sincera sa fiu ma sperie ambele spitale,dar...pt Arcadia ar trebui sa sparg o banca Va doresc o seara buna
alynta27 spune:
Anka bun venit si sarcina usoara! Nu cunosc sau nu am auzit de nici un medic de care ai scris.
ANKA-iasi spune:
Multumesc de primire Alynta !Am citit povestile tale,toate 3,si te admir ca ai avut asa un curaj Eu am amanat cat am putut o a doua sarcina ,si uite ca s-a intamplat din greseala,cu toata contraceptia .Sotul in schimb e in culmea fericirii,nu mai spun ca deja viseaza la bebe 3!!!Eu am fost copil unic,sincer ma cam sperie ideea de a avea casa plina,dar.......ai bucurii si impliniri triple Daca la David am simtit ca e baiat,nici macar nu am ales vreun nume de fata atat eram de convinsa,acum...nimic.Mai e putin si o sa aflam ...amandoi vor un baiat dar eu nu mai pot cu atatea masinute si pistoale,vreau si eu sa am o papusica,sa-i fac coditze,am vazut atatea rochitze frumoase foc,de abia ma abtin sa nu le cumpar..
Va doresc o zi buna tuturor
oana_oana26 spune:
Anka,
Dr Avatajitei este pe aceeasi clinica cu Dr Mihaila, deci sunt sanse mari sa va vedeti pe acolo
Cred ca cel mai bine ar fi sa te asiguri (adica sa intrebi direct) daca vin la nasteri naturale, indiferent de ora sau zi si daca te poti baza pe ei, in cazul in care pleaca in concediu sau la vreun congres, te lasa pe mana vreunui coleg sau ajungi la cine e de garda?
Eu asa as proceda.
Sarcina usoara si te asteptam cu vesti roz
alynta27 spune:
Anka multumesc! Poate e fetita cum vrei tu! Dar si un frate e bun! Nimic nu e intamplator! Fericirea va fi maxima!
ANKA-iasi spune:
Buna fetelor s-aveti o zi frumoasa.In jum de ora merg si eu la medic in sfarsit,eco si triplu test cred....sunt putin speriata ,dar.....cu D-zeu inainte.Sper sa fie totul bine la masuratori,test etc si apoi.......sa vedem culoarea carutului
ANKA-iasi spune:
Buna fetelor,bine ca ne racorim putin cu ploaia asta,eu am niste calduri...........la medic ce sa zic,nu mi-a placut deloc.Control pe masa,ceea ce la primul bb nu am facut deloc,la eco desi masuratorile erau toate de 15s5z(cerebel,femur etc) ,imi zice ca nu e ok ,ca dupa calculele ei ar trebui sa fie mai mare ,de 16s5z(primul ginecolog si medicul meu de fam imi spusese 15s)......si sa ma duc fuga sa fac TT ca nu e chiar cum trebuie .M-am panicat rau de tot,m-a certat ca nu am facut DT pana acum si screeningul TORCH,si sa merg acuma sa-l fac........dar e cam scumpel,etc,m-a tratat cumva de sus si m-am simtit cam ca si cum as fi mers cu cersitul,desi de platit am platit.
sooooo,TT l-am facut chiar in aceeasi zi cu eco,mi-l recomandase si med de familie,si cum iau rezultatul merg la alt dr.cam asta a fost,acum e mai bine emotional vorbind,desi 2 zile am tremurat ca varga ca ceva ar putea fi in neregula.. vom trai,vom vedea.........acid folic am luat doar o luna,atunci cand se formeaza tubul neural,asa mi s-a prescris,ea nu si nu ca trebuia sa iau in continuare.Fiecare cu pasarelele lui,eu le am pe ale mele,nu sunt impotriva vitaminelor,analizelor,dar mi se pare ciudat cand imi faci harta pt fiecare laborator in parte,de parca nu ar iesi aceleasi rezultate oriunde ai face analizele
Va trimit pupici,pe 14 de-abia iau rezultatul la TT si pana atunci incerc sa nu ma panichez absolut deloc.
alynta27 spune:
Anka daca copilul are de toate cele stai calma! Ca e mai mic, asta e! Se intampla frecvent!