Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alexutzza ce mesaj frumos ai scris , eu incerc sa ma gandesc ca am atatea lucruri frumoase si trebuie sa ma bucur de ele, ca puteam sa nu le am .

De exemplu, noi incercam sa mai avem un copil, dar corpul inca are nivelul ridicat de prolactina si nu pot ramane, sincer ma supara mult lucrul acesta, pt ca ne dorim sa mai avem 1-2 copii de varsta apropiata. Dar in acelasi timp imi spun ca starea mea din interior nu trebuie sa fie asa, nu trebuie sa fiu trista, nu trebuie sa arat asta, pt ca am un copil(multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit ocazia sa fiu mama, sa simt ceea ce niciodata nu am mai simtit, pt ca sunt alte femei care nu pot avea copii si care isi doresc, cata durere trebuie sa fie in sufletul lor ) , vreau ca Ariana sa aiba o copilarie fericita, sa simta bucuria noastra si nu tristetea ca nu avem inca un copil.

Ma uit la ea cateodata cat de mult se bucura ea ca ma maimutaresc, ca o alerg prin casa, ca maturam impreuna, ca dansam, cantam, tipam, lucruri care o fac sa rada si cu lacrimi; are forme geometrice care se pun intr-o gargarita, eu le-am luat si le-am plimbat pe un podium cica , le-am numarat cantand ; am facut parada modei in casa, nu stau tot timpul sa facem ca la scoala, nu incerc sa o invat lucruri doar ca sa mi le spuna sau sa vad ca isi da drumul mai repede la vorbire, numarare etc ; nu stiu daca voi mai avea ocazia de a avea un copil , dar faptul ca reusesc sa o fac pe fetita mea sa rada cu lacrimi, sa ma strige mami si ma cheama sa ma joc cu ea jocuri ce ii plac , faptul ca il vad pe sotul meu uitandu-se cu atata dragoste la noi cand ne jucam, ca ii rad ochii cand Ariana ma/ne cheama sa ne jucam/sa ne prostim toate astea ma bucura fff mult si e fericirea mea , sunt amintiri care vesnic raman restul lucrurilor materiale pot completa fericirea in masura in care noi vrem sa le avem si ce facem pt asta. Fiecare vede fericire/implinirea in felul lui. Asta vis-a-vis de fericire

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mirela spor la treaba

Incerc sa fac un capitol nou

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Un nou capitol

Mergi la inceput