Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 11

mihahegarty spune:
Florina, noi facem asa: baita intre orele 7.30 si 8 si apoi in functie de oboseala (you can tell when she is sleepy!!!!!!!!!!!!)dormirea intre 8-9. Inainte de a adormi trebuie san (rar, cred ca de vreo 3 ori a adormit fara)si stau sus cu ea agatata la san pana adoarme butean. O iau frumos si o pun la ea in cosulet. Vorba Lisssei am obisnuit o acolo si deja la ea e rutina. A prins destul de repede trick ul ca are ceva vreme buna (cred ca vreo 2 luni~) de cand are rutina asta ca dupa baie e cosuletul. Sper sa te ajute, dar cum zicea si Lisssa, copilul se considera adormit cam dupa 30 de min de somn. Deci stau acolo pana mi adoarme bine. Daca ti se scoala cand il pui jos, eventual il lasi un pic sa vezi cum reactioneaza si apoi il iei, il mangai si repeti pana o sa 'inteleaga' rutina. Bafta!

mariaruxi spune:
La multi ani Maya, Carla si Alma!
Mamutz, ma bucur ca te-ai linistit! Sa stii ca si eu ma intreb uneori ce face Antonia, mi-ar placea sa stiu ca s-au rezolvat problemele.
Adra, felicitarile noastre prieteni tale, eu ma bucur maxim cand aud asemenea vesti. Si eu am o somnambula acasa
Interesant baby safe feeder-ul asta, cred ca o sa iau si eu.
Florina, dar daca eu iti spun ca Matei sta singur doar jumatate de ora pe zi ma crezi? Azi noapte s-a trezit pe la 3 sa manance (il culcasem la 9) si mi-am zis ca sunt o norocoasa pentru ca si-a distanta intre mese, insa bucuria nu a durat prea mult pentru ca intre 4 si 8 dimineata m-a trezit de 4 ori sa manance.

mihahegarty spune:
Roberta
Anca felicitari pentru Natalia care a dormit mult!!!!
Mariaruxibravo pentru gandirea pozitiva cu greutatea. Si eu am vreme buna de cand nu ma mai stresez cu greutatea.
Mamutz pupam 'barbatul' bobo!! Ma bucur mult ca nu are infectie urinara! Yeahhh!!!!
Florina, ti ai schimbat semnatura, hai?

mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz Deci, ce gatiti de Craciun? ![]() Mami fericita de ![]() |
Eu cred ca am raspuns la intrebare. Azi am gasit oferta speciala la cascaval, deci cred ca adaug in meniul pe care l am zis ieri si ascaval pane.

mariaruxi spune:
Andreea cred ca voi bateti recordul la inaltime si greutate
Florina, la noi e la fel. Pt. orice rahat - sanul in gura

mihahegarty spune:
citat din mesajul lui alexia_ada bau bau fetele ![]() ![]() Mihaela o astept pe madra sa se trezeasca si ii pun poza :) cu chelia ! Paula felicitari !!! bine ca ati scapat de erorile astea ! Acum cred si eu ca te-ai usurat . Bravo !!! Anda mie dr pediatra mi-a zis ca la ei se aude totul foarte bine , ca fiind micuti toate organele sunt acolo si fiecare vibratie, zgomot se simte ![]() Spor la impodobit bradul ![]() Ruxi adoarme singura , o pun in patut, ma cearta , api ii pun suzeta si se joaca cu animalutele prin pat sau se uita la carusel pana adoarme. Acum s-a trezit si se trage de picioare :) fug sa ii fac poza la chelie : Mihaaaaa !! ![]() |
Muahhhhhh

mihahegarty spune:
Gliana, gata bradul draga mea? Poate pui o poza sa l vedem si noi!
Eu aseara am facut jumatate de brad, mai am si cealalta jumatate si oi face si eu o poza!
Alexia, multumesc pentru poza!
Gliana, by the way, am descoperit printr o prietena o cofetarie romaneasca in londra! Joi ma duc s o testez. Is curioasa si de preturi!!!
Adramultumim pentru info.
Anaemi comica ai fost cum ai descris o pe Anastasia!!! A propos cand ii serbati numele Anastasiei?

mihahegarty spune:
citat din mesajul lui anaemi Pusese cineva un filmulet pe fb, cu o fetita care dormea numai langa/ pe tac-su. E, cam asa era Anastasia mea, dar cu mine ![]() ![]() ![]() Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Si care eu ma gandeam ca fetele sunt cu tatii si baietii cu mamele!!!!

anaemi spune:
wooow Andreea ce baiat mare ai ! Felicitari !
Asa era si F la 6 luni ! ... deci in grafic!
Miha,ziua numelui Anastasiei este pe 29 Octombrie si pe 22 Decembrie.
Sa ne spui de prajiturele !
p.s Vroiam sa mai spun ca m-am amuzat teribil cand au spus Corry si Gliana de gainat
p.p.s Lissa asta-i a 2 a saptamana de diversificare. Am inceput incet incet...nu ne grabim Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

anda82 spune:
Mamutz ma bucur mult ca rezultatul este negativ, iar bebe Nectarie e un voinicel sanatos .Maine de dimineata duc si eu proba, sper sa reusesc sa recoltez.Vreau sa duc la 2 laboratoare, desi cred ca ideal ar fi la 3.Ca daca-mi iese la unul negativ si la unul pozitiv?!Am citit si eu despre ITU la bebei si m-am ingrozit cand am vazut ce complicatii poate da.
Miha ma bucur ca ai primit vesti care sa te bucure legat de serviciu.E bine ca nu te streseaza dr de acolo cu greutatea ca eu cand aud de malnutritie(asta imi spune mereu dr)ma ingrozesc.
Andra_bell ma bucur mult pentru prietena ta.Sa o ajute Dumnezeu ca la anul sa-si tina bebelul in brate.
Anaemi imi place meniul la care te-ai gandit e pe gustul meu, mai putin fursecurile ca nu sunt preferatele mele.As mai adauga si o fripturica de porc.Insa ciorbita de pui, eventual radauteana cu taitei de casa sigur va fi pe masa noastra de Craciun.E primul Craciun de cand sunt maritata pe care-l petrecem acasa.primul Craciun in 3.Sper ca analizele si ecografia de miercuri sa nu ma intristeze.
Astazi am iesit putin cu bebelina in parc a fost frumos, m-am intalnit cu 2 colege din liceu si am vorbit ...m-am simtit bine, iar bebelina a dormit in carucior.I-am cumparat un biberon de la Avent care este reglabil, in seara asta ii facem proba. toate fetele