Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Monica, sigur a iesit bine. Cum s au jucat cei 7? Fara accidente? Fara certuri?
Super tare Albert cu pasiunea pentru China, bravo lui. Cred ca e varsta la care se deschid pentru lume. In cate concedii am carat o pe Alex, nimic nu prezenta interes decat distractia. Insa vizita la Roma din toamna a impresionat o, inca vorbeste de Colloseum si poate povesti czte ceva despre romani.
Noi le zm pregatit o vacanta exotica in aprilie: Tailanda. Povestea e lunga, dar a fost o oportunitate si cred ca va fi o experienta tare pentru ei. Eu am fost fascinata de Asia, vreau sa vad ce simte Alex.
Roxana_G spune:
Adevarul este ca nu va fi usor. 11 ore de zbor si escala. Plus caldura si umiditatea. Plus excursii. Cu 2 copii mici...Dar ne doream mult sa revenim acolo, in aprilie e vacanta, iar la ei extrasezon cu super preturi. Avionul e cam daramator, dar am luat oferta early booking. Programul e facut mai pentru ei, vizitam doar un templu si parcurile de animale. Si stam 3 zile la mare in singura locatie gasita pe langa Bangkok destinata familiilor. In insule nu mergem, e perioada musonica, si putem avea oricum ghinion sa avem ploi crunte. Dar eu contez pe norocul nostru. Am experimentat periozda asta si in Maldive si a plouat 2 zile din 7. Cred ca e ok. ![]()
Roxana_G spune:
Nu mai stiu daca am zis cat ma apuca nostalgia cand vad pozele cu Arturicii mari. Imi amintesc iesirile noastre in parc, cu tot cu Imelda si Adina. Mi o amintesc pe Ioana cum hranea baietii din borcanele cu ambele maini. Si acum iata ce sportivi sunt. Nu stiu cum a zburat timpul...
Tare dulce si frumusica e si Sabina, cred ca e greu cu ea mica, dar asa drag imi e de piticii misunatori care abia descopera lumea. Mi au placut pozele cu zapada.
buli spune:
daaa, si noi ne amintim cu placere de intalnirile cu Arturicii
Rox, nu stiu ce ai inteles tu, eu am zis sa ma infiezi, nu sa ma innepotezi. sa stii ca-s docila, am iesit din adolescenta ![]()
arturicii spune:
Ehehei, intalnirile alea-s amintiri acusi; pe cand le-om relua o sa le facem singure ca pruncii n-o sa mai vrea sa "iasa" cu noi; o sa iasa ei separat si noi ne-om face griji si ganduri ce or face...
Ce super excursie ati planificat Roxana, noi asteptam poze ![]()
Cat despre site-ul celor mici, multumim de vizita
; incerc sa il tin cat mai "la zi" pentru ca pana la urma imi pare cel mai facil si de durata loc de tinut amintirile; si daca vor cauta vreodata sa vada cum erau cand erau mici sa aiba ce gasi.
Roxana_G spune:
Pai Anca, Daca tu imi vei fi fiica, cum ma va striga Matei? ![]()
Ioana, bine faci cu site ul, eu imi amintesc din ce in ce mai putine lucruri, am mai degraba flashuri. Dar detalii...am uitat. Si eu m as bucura sa ne vedem oricum, cu copii sau fara. Prietenia adevarata e cea care merge mai departe de punctul comun care a adus 2 sau mai multi oameni impreuna.