Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 20
adlemi spune:
Aveam o problema la adresa de mail,este yahoo.ro si nu .com.
Am modificat,multumim frumos.
Citat: | ||
citat din mesajul lui adlemi
Sigur ca il mai am.Esti primul nostru client si pentru asta iti multumim. Sa-mi spui cum facem cu livrarea.Ne vedem pe undeva sau cum iti e usor? Multumim inca o data. |
anda141 spune:
M-am intalnit aseara cu Imelda,care, va spun ca e o scumpa , am primit Monopoly si un bonus ! Multumim si succes ! Sa vindeti toate jucariile .
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda141 M-am intalnit aseara cu Imelda,care, va spun ca e o scumpa , am primit Monopoly si un bonus ! Multumim si succes ! Sa vindeti toate jucariile . |
Monica ma faci sa .Nu-s scumpa,zau.Sunt scumpa la vedere,e adevarat.Si cateva din fetele de pe forum pot garanta asta (Roxana,Ioana,Adriana,Adina,etc.
Va multumim ca ati fost primii nostri clienti si ati deschis drumul.
Oricum va garantez ca banii au fost bine investiti si vor avea un scop nobil.
Si daca tot vorbim de http://magazinulluiandi.blogspot.com/ iata ca urmand exemplul lui Monica, Anca este cel de-al doilea client.Anca ti-am raspuns la mail.
Va multumim frumos fetelor pentru ajutor.
A_Iulia spune:
Imelda, eu vreau LegoCity si Lego Meteor. (daca or mai fi valabile! macar unul dintre ele, daca nu amandoua!)
Eu sunt pe drumuri,cum ma stiti am venit ieri, dar maine plec din nou, ma intorc si plec iar, pana joi - sper din tot sufletul sa fiu in zona week-end-ul celalalt (cel cu 6-8 Apr) - poate ne intalnim si noi? sunteti bineveniti in vizita, sau daca preferati jos la bloc? Daca nu, saptamana de dupa 8 Aprilie nu am nimic deplasari planificate.
Ne auzim si asteptam marfa proaspata!
A_Iulia spune:
Vreau si puzzle -ul cu harta lumii.
Deci toate 3.
PS: daca e nevoie sa finalizam tranzactia mai rapid te rog sa-mi spui, mama iese cu Vivi cu rolele mereu in zona, asa ca putem aranja prin ea sa primesti banii, daca vrei sa-i folosesti pana de Pasti.
A_Iulia spune:
Roxi, sunt tare, TARE, TARE curioasa ce schimbari ai facut tu cu jobul.
Poate ne auzim si noi sa-mi povestesti...
Ce mai stiti de bebelusa Adrianei? E bine, totul ok?
A_Iulia spune:
Eu pe Arturici ii invidiez sincer din toata inima. Poate o data si o data o sa ma invete si pe mine hochei.
Si daca pe mine nu, macar pe Vivi...
arturicii spune:
Pfii, cine a aparut!
Bun revenit si drumuri bune pe unde pleci!
Cu tine nu stiu dar cu Vivi siguuuuur o sa faca ceva plimbari.
Imelda, da, e scumpa rau la vedere. Dar o face pentru scopuri nobile
Peste vreo doi ani poate pot si eu sa zic un prezent la o intalnire