Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bumble, esti mortala ... Bine ca ai scapat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

LA multi ani, mamica draga, iubitoare si sufletista, ANDREEA (Eladea)!!
Sa fii vesnic tanara, sa fii sanatoasa, cu iubire si iubire in familie!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

blumbeeble,bine ai revenit!

sanatate maxima!
ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Elena, o am pe soacramea. Nu ma Plang de oboseala ca eu adorm repede, mai atipesc si daca e mara treaza, pot dormi si ziua daca simt nevoia. Oricum ne-am trezit de tot pe la 10.
Tot n1am apucat sa mananc. Ma duc la farmacie sa cumpar ce imi trebuie

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nicole, daca tot ai incercat sa-l culci cat mai incarcat (stomacelul), oare daca ar papa cat mai usor seara? Poate pt ca el are si probleme, mai scoate si fecaloame noaptea, poate tranzitul incarcat ii creeaza neplaceri. Zic si eu, ca stiu ca nu-i usor cu noptile pierdute.

Am vazut pozele de la frumosul Eric, dar si cu harnicuta papusica Isa!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

i-am dat doar ceai,i-am dat doar san,ia-m dat si carne,i-am dat ott ce s epoate. fix la 2 noapte se scoala, la 5 dim se culca.
dr zic ca recupereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna ziua la toata lumea
Alina, ai revenit in forta!! Cum nu stai tu linistita si iti testezi limitele durerii!!!
Imi inchipui cum tb sa fie internata la chirurgie...sper din tot sufletul sa nu mai ajungi pe acolo.
Elena, si Raul face kk moale cand ii ies dintii. Si pot sa-i dau ce vreau eu, ca pana nu ii ies, nu se repara burtica. Dupa kk, stiu eu cand are eruptie in gurita. Eu nu i-am dat mancare de regim.
La multi ani Andreea!!!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si sa te bucuri de familia ta frumoasa!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Bumble, bine ai revenit!!!! Ce fata curajoasa esti! Sper sa nu iti fie f. greu cele 6 saptamani de asteptare! Recuperare rapida si sa ne mai povestesti, ca tare frumos le zici

Histamina, o fi efectul Viusid-ului, parca spuneai ca ii dai, nu? Inca ii mai dai sau l-ai intrerupt? L-ai mai cantarit?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

o fi d ela Viusid.Nu il mai cantaresc.refuz.
asa,se mai suie el pe cantarul nostru,dar e de distractie, nu e tarat pe greutatea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bumblee, imi pare bine ca ai scapat de partea asta mai urata, cu spitalul....recuperare cat mai rapida!!!!!! si grija multa la operatie cand stai cu V, ca au asa niste miscari imprevizibile

Noi nu am mai avut un w/end asa reusit cum il planificasem. Pentru ca tot timpul de sarbatori suntem la munte, la munca si ne e dor de o sarbatoare linistita si de prietenii nostrii, planificasem ca in w.endul sa fie Craciunul nostru, adica sa punem bradul, sa stam linistiti,sa ascultam colinde, sa mancam bunataturi, sa facem o petrecere cu prietenii cu copii, sa vina Mosul la ei.......
Si dupa ce totul totul era gata, Larisa a facut febra,stateam cu grija, nu mai aveam chef de nimic, am fost la medic si cica are rosu in gat. Vesnicul rosu in gat......ca e a 3-a oara cand ne procopsim. Asa ca am sunat la toti, unii mai curajosi au venit, altii nu ...Eu eram stresata oricum sa nu le dam la cei care au venit....
Pana la urma macar am stat la odihna cat de cat, am facut bradul, am ascultat colinde si am mancat...Ieri am stat toata ziua in casa, nici nu mai stiam ce sa mai facem de plictiseala. Iar seara a facut 39,5, asa ca toata noaptea am stat cu grija ei, sa o verific cat mai are

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput